HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i Saint Andrews i Storbritannien 2020/2021

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

St Andrews ligger i Skottland och känd som golfens hemland. En av femton skotska universitet, är University of St Andrews ligger där. Det är också den äldsta skotska universitet, grundat 1410.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Saint Andrews i Storbritannien 2020/2021

sökresultat funna Filter

MSc i digital hälsa

University of St Andrews
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Civilingenjören i digital hälsa utforskar principerna och praxis för digital hälsa samt tillämpade färdigheter som vanligtvis behövs för digitala hälsokarriärer.

Läs mer

MSc i hälsopsykologi

University of St Andrews
MSc
06 Sep 2021
<
Heltid
30 Jun 2021
Engelska
Campusstudier

MSc i hälsopsykologi startar studenter på vägen till att bli en Chartered Psychologist och ger utbildning i tillämpningar av psykologisk teori och forskningsmetoder.

Läs mer