HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära studierna i medicin i hälsa på deltid in Girona i Spanien 2019

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Girona stad ligger på den nordöstra delen av Katalonien. Det är huvudstad i Katalonien Province, Spanien. Den har en befolkning som är cirka 100.000 personer. Detta är den hemstad vid universitetet i Girona.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i hälsa på deltid in Girona i Spanien 2019

sökresultat funna Filter

Master i klinisk sexologi och parterapi

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 3 terminer Oktober 2019 Spanien Girona + 1 fler

Klinisk sexologi är en uppåtgående specialisering som i ökande grad kräver professionella experter inom detta kompetensområde. I själva verket kommer drygt 45% av befolkningen att drabbas av någon typ av sexuell dysfunktion under hela livet. Trots denna höga prevalens är offentliga tjänster inte tillräckligt utbildade för att kunna erbjuda denna specialiserade vård på rätt sätt.