Filter
Magisterexamen
Spanien Girona Studietyp: Alla Tempo: Deltid

De mest populära studierna i medicin i hälsa på deltid in Girona i Spanien 2019

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Girona stad ligger på den nordöstra delen av Katalonien. Det är huvudstad i Katalonien Province, Spanien. Den har en befolkning som är cirka 100.000 personer. Detta är den hemstad vid universitetet i Girona.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i hälsa på deltid in Girona i Spanien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Klinisk sexologi är en uppåtgående specialisering som i ökande grad kräver professionella experter inom detta kompetensområde. I själva verket kommer drygt 45% av befolkn ... [+]

Skäl att ta kursen

Lektioner i Barcelona, på helgen, en eller två gånger i månaden.

Team av lärare med omfattande klinisk erfarenhet inom klinisk sexologi och parterapi.

Formativ terapi av eleven innan han börjar arbeta med de tilldelade fallen.

Övningar med verkliga fall, vid Institutet för studier av sexualitet och paret.

Tillsynsgrupper

Guidade turer

Moodle specifikt för kursen, med forum, nedladdning av material etc.

Handledning tillgänglig under hela Mästaren.

presentation

Klinisk sexologi är en uppåtgående specialisering som i ökande grad kräver professionella experter inom detta kompetensområde. I själva verket kommer drygt 45% av befolkningen att drabbas av någon typ av sexuell dysfunktion under hela livet. Trots denna höga prevalens är offentliga tjänster inte tillräckligt utbildade för att kunna erbjuda denna specialiserade vård på rätt sätt. Å andra sidan finns det fler och fler privata centra som behöver integrera specialiserade yrkesverksamma inom detta område för att bilda multidisciplinära team som kan möta det stora utbudet av vårdkrav inom området klinisk sexologi.... [-]

Spanien Girona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
3 terminer
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska