HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 2 masterprogrammen i Osteopati 2020

Att få en magisterexamen är en anmärkningsvärd prestation för många individer. Sådan grad utser en person som en expert inom ett utvalt område och kan i hög grad bredda karriärmöjligheter. Studenter ofta måste ha en magisterexamen innan de träder forskarnivå program.

Vad är en Master i Osteopati? Graden är en bra start för blivande läkare, eftersom det är på hög nivå utbildning som ger studenterna en stor del av samma grundutbildning som läkare får. Men eftersom osteopati har sina rötter i tron ​​att muskuloskeletala besvär är anslutna till de flesta sjukdomar och att en kropp struktur och funktion interconnect, studenter i praktiken lär sig också om praktisk manipulation av muskler, ben och ligament. Eleverna kan välja mellan ett brett utbud av studieområden; osteopater fungerar i alla typer av medicinska specialiteter, inklusive akutmedicin, geriatrik och obstetrik / gynekologi.

Studenter utöva hög nivå osteopati grader av många skäl. Till exempel kan de föredrar praktisk inställning osteopati ovanpå traditionell medicinsk utbildning. Dessutom en avancerad examen i osteopati får studenterna redo för en karriär som läkare med motsvarande höga löner.

Klasser i osteopati är populära över hela världen, och kostnaderna för dessa program beror på institutionen och längden på studien. I allmänhet ska eleverna räkna med att ta fyra år att färdigställa en osteopat läkarprogrammet. Blivande studenter bör noggrant och grundligt undersöka skolorna de överväger att se till att de erbjudna programmen matchar deras behov.

Människor som blir osteopater är i hög efterfrågan någonstans att läkare fungerar, från akutmottagningar, läkare kontor, kliniker och sjukhus. De kan också öppna sina egna kliniker eller kontor om de föredrar.Majoriteten av osteopater arbetar som primärvården utövare; till exempel, de är specialiserade på allmänmedicin, pediatrik och invärtesmedicin. Oavsett var de arbetar, läkare i osteopati använda ett holistiskt, strategi hela kroppen till patienter.

Blivande osteopati eleverna kan utforska massor av internationella alternativ från universitet runt om i världen. Online klasser kan vara idealiska för studenter som behöver flexibilitet eller som inte bor nära en större institut för högre utbildning. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

 

2 Resultat i Osteopati Filter

Magisterexamen i osteopati

The International Academy Of Osteopathy
MSc
Sep 2020
<
Deltid
<
5 terminer
Engelska
Campusstudier

Kursen syftar till att ge sina kandidater med en specialisering inom alla områden av osteopati och för att garantera att yrkeskvalifikationerna vidareutvecklas på högre utbild ...

Läs mer

Integrerad grundutbildning Master i Osteopati

The London School of Osteopathy
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

En MOst är en integrerade masterexamen. Det gör det möjligt för eleverna utan tidigare erfarenhet att övergå till en heltäckande oberoende utövare på bara 4 år (eller 5/6 år g ...

Läs mer