HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 4 masterprogrammen i Orientalisk medicin 2020

Normalt, när någon registrerar sig i en magisterexamen, har han eller hon redan fullgjort fyra års studier i en kandidatexamen i ett specifikt ämne. Därför fördjupar och kompletterar det ytterligare arbete som krävs för att få en magisterexamen och fördjupar elevernas kunskaper.

Vad är en master i orientalisk medicin? Orientalisk medicin är en gammal och väl studerad form av läkning, och traditionell kinesisk medicin är en av de vanligaste specialiseringarna för denna typ av examen. I programmet lär eleverna oftast medicinsk Qigong och hur det kan användas för förebyggande och hälsovård. De kan lära sig effekterna av växtbaserade läkemedel och lära sig meridianerna som akupunktur behandlar.

Efter avslutad master i orientalisk medicin kan utexaminerade kunna starta sin egen övning och ge behandling till dem som söker det. De kan undersöka en patient och diagnostisera obalanser och sjukdomar som kan behandlas med traditionell kinesisk medicinteknik.

Att hitta den bästa Master i Oriental Medicine-programmet innebär mer än bara att hitta de bästa lärarna. Studenterna vill också överväga vad ett program kostar. Att jämföra skillnaderna i skolor över hela världen kommer att ge eleverna de verktyg de behöver för att välja den bästa passformen.

Karriärmöjligheterna för de med master i orientalisk medicin beror på huruvida de vill bedriva en klinisk väg eller att använda sina färdigheter för administration eller utbildning. Ett tydligt val för många är att öppna en akupunkturklinik. Att arbeta i ett orientaliskt medicinbibliotek kräver ofta kunskap om de resurser som ingår i. Undervisning på en skola är ett annat sätt att gå för dem som vill dela sin kunskap med andra.

Det sätt på vilket en master i orientalisk medicin utförs kan variera beroende på vilket land det läses in. Online-klasser kan vara ett bra sätt att anmäla dig till klasser i ditt land du vill ha. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

4 Resultat i Orientalisk medicin Filter

Msc i akupunktur och orientalisk medicin

Bastyr University
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Amerikas förenta stater Kenmore San Diego + 1 fler

The Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM) är amodel omfattande utbildningsprogram. Den innehåller alla didaktiska och klinisk utbildning av Master of Science i akupunktur (MSA), andalso inkluderar kinesisk örtmedicin och kinesisk medicinsk språk. Den MSAOM Programmet är en tre-och-en-halv-kalenderår studier.

Dubbla examen läkare och befälhavaren på traditionell kinesisk medicin

Five Branches University
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Öppen antagning Amerikas förenta stater Santa Cruz San Jose + 2 fler

Visas av mycket skicklig lärare i TCM utbildning är DTCM / MTCM läroplan erbjuds genom åtta akademiska och kliniker, ger omfattande undervisning och praktisk klinisk erfarenhet i "fem grenar" av traditionell kinesisk medicin (akupunktur, herbology, Tuina Massage, Energetics och kinesiska Dietary medicin).

Master of Science i traditionell kinesisk medicin (mstcm)

University of East-West Medicine
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 8 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Sunnyvale + 1 fler

University of East-West medicin erbjuder en Master of Science examen i traditionell kinesisk medicin. Vid University of East-West medicin, är både traditionell kinesisk medicin och västerländsk medicin lärs ut som en del av programmets läroplan.

Master of Acupuncture

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 4 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Houston + 1 fler

Målet med Master of Acupuncture