Filter
Magisterexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 4 masterprogrammen i Orientalisk medicin 2020

Normalt, när någon registrerar sig i en magisterexamen, har han eller hon redan fullgjort fyra års studier i en kandidatexamen i ett specifikt ämne. Därför fördjupar och kompletterar det ytterligare arbete som krävs för att få en magisterexamen och fördjupar elevernas kunskaper.

Vad är en master i orientalisk medicin? Orientalisk medicin är en gammal och väl studerad form av läkning, och traditionell kinesisk medicin är en av de vanligaste specialiseringarna för denna typ av examen. I programmet lär eleverna oftast medicinsk Qigong och hur det kan användas för förebyggande och hälsovård. De kan lära sig effekterna av växtbaserade läkemedel och lära sig meridianerna som akupunktur behandlar.

Efter avslutad master i orientalisk medicin kan utexaminerade kunna starta sin egen övning och ge behandling till dem som söker det. De kan undersöka en patient och diagnostisera obalanser och sjukdomar som kan behandlas med traditionell kinesisk medicinteknik.

Att hitta den bästa Master i Oriental Medicine-programmet innebär mer än bara att hitta de bästa lärarna. Studenterna vill också överväga vad ett program kostar. Att jämföra skillnaderna i skolor över hela världen kommer att ge eleverna de verktyg de behöver för att välja den bästa passformen.

Karriärmöjligheterna för de med master i orientalisk medicin beror på huruvida de vill bedriva en klinisk väg eller att använda sina färdigheter för administration eller utbildning. Ett tydligt val för många är att öppna en akupunkturklinik. Att arbeta i ett orientaliskt medicinbibliotek kräver ofta kunskap om de resurser som ingår i. Undervisning på en skola är ett annat sätt att gå för dem som vill dela sin kunskap med andra.

Det sätt på vilket en master i orientalisk medicin utförs kan variera beroende på vilket land det läses in. Online-klasser kan vara ett bra sätt att anmäla dig till klasser i ditt land du vill ha. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Orientalisk medicin

Bastyr University

The Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM) är amodel omfattande utbildningsprogram. Den innehåller alla didaktiska och klinisk utbildning av Maste ... [+]

The Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM) är amodel omfattande utbildningsprogram. Den innehåller alla didaktiska och klinisk utbildning av Master of Science i akupunktur (MSA), och innehåller även kinesisk örtmedicin och kinesisk medicinsk språk. Den MSAOM Programmet är en tre-och-en-halv-kalenderår studier.

Curriculum - MSAOM

Studenter tjänar den MSAOM måste fylla sina examenskraven inom sex år, inklusive eventuella avlagda som en kandidatexamen student och tillämpas mot magisterexamen. Att få en licens för att praktisera akupunktur i de flesta stater, en student måste tjäna antingen en MSA eller MSAOM grad passera NCCAOM licensiering examen och möta eventuella ytterligare statliga krav.... [-]

Amerikas förenta stater Kenmore San Diego
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Five Branches University

Visas av mycket skicklig lärare i TCM utbildning är DTCM / MTCM läroplan erbjuds genom åtta akademiska och kliniker, ger omfattande undervisning och praktisk klinisk erfa ... [+]

Den nya dubbel-graders doktor och Master of traditionell kinesisk medicin (DTCM / MTCM) Programmet är en fyraårig examen yrkesexamen program omfattande 3435 timmar och totalt 195.5 enheter. Studenter tjänar doktorsexamen, och ges magisterexamen som krävs för att sitta för staten och nationella licens- och certifieringsprov. Programmet ges på ett trimestern basis. Den dubbla utbildningsprogrammet är också undervisat i kinesiska.

DTCM / MTCM utbildningsmål

De pedagogiska målen för DTCM / MTCM program ger riktlinjer för utveckling av läroplanen, bedömning av programmets kvalitet och framgång, och mätning av resultaten av våra studenter.

Efter genomgången av programmet våra studenter kommer att vara:... [-]

Amerikas förenta stater Santa Cruz San Jose
Öppen antagning
Engelska,Kinesisk,Korean
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East-West Medicine

University of East-West medicin erbjuder en Master of Science examen i traditionell kinesisk medicin. Vid University of East-West medicin, är både traditionell kinesisk m ... [+]

Traditionell kinesisk medicin är baserad på studier av teorier om Yin och Yang, fem elementen, och åtta principer. Utövaren av traditionell kinesisk medicin kan bestämma tillståndet hos en patient hälsa genom att känna och studera pulsen, observera tungan, och ställa specifika frågor.

I Kina, är traditionell kinesisk medicin och västerländsk medicin praktiseras harmoniskt sida vid sida. University of East-West medicin erbjuder en Master of Science examen i traditionell kinesisk medicin. Det MSTCM Programmet kan fyllas i så lite som 36 månader (3 kalenderår). Vid University of East-West medicin, är både traditionell kinesisk medicin och västerländsk medicin lärs ut som en del av programmets läroplan.... [-]

Amerikas förenta stater Sunnyvale
Kontakt Skolan
Engelska,Kinesisk
Heltid
Deltid
3 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Målet med Master of Acupuncture ... [+]

Syfte

Målet med Master of Acupuncture

Översikt över programmet

Mästaren i Akupunktur

Ackreditering

Master of Acupuncture and Oriental Medicine-programmet är ackrediterat av ackrediteringskommissionen för akupunktur och orientalisk medicin och sydlig sammanslutning av högskolor och skolkommission på högskolor. Efter avslutad kandidatexamen kommer studenterna att vara berättigade att sitta i den nationella certifieringskommissionen för akupunktur och orientalisk medicinsk licenskontroll.

Schema

De flesta av de didaktiska kurser som erbjuds i båda programmen är på kvällarna och helgerna. Några av kurserna erbjuds också online.

Undervisning och avgifter

Undervisningen är $ 432 per kredit. Stipendierna kommer att baseras på såväl förstklassig första tjänstegrundlagning på färdiga ansökningar som meriter.... [-]

Amerikas förenta stater Houston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska