HEALTHCARESTUDIES.SE

Jämför masterprogram i hälsa på deltid Oceanien 2019

Ett masterprogram är ett specialiserat studieprogram som vanligtvis är av intresse för dem som vill fokusera sin utbildning på ett visst område. Att ta en masterexamen i naturvetenskap, humaniora eller företagsadministration är ett smart val för studenter då det kan ge dem en konkurrensfördel på den aggressiva arbetsmarknaden.

Oceanien består av öarna i södra, västra och centrala Stilla havet, inklusive Melanesien, Mikronesien och Polynesien. Termen är ibland utvidgas till att omfatta Australien, Nya Zeeland, och den malajiska arkipelagen.

Be om information om masterprogram i hälsa på deltid Oceanien 2019

sökresultat funna Filter

Master of Public Health (avancerad)

Torrens University Australia
Campusstudier Internet Heltid Deltid 2 år Kontakt Skolan Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nya Zeeland Auckland + 9 fler

Master i biomedicin

Brawijaya University
Campusstudier Heltid Deltid Juli 2020 Indonesien Malang

Vision: bli en referens i studien och utbildning för biomedicin, har internationella konkurrenskraft och höja kunskapsnivån inom anatomi-histologi, farmakologi, toxikologi, molekylär fysiologi, immunologi, mikrobiologi, parasitologi, Preventive Medicine, och klinisk medicin.

Master of Public Health

Western Sydney University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Januari 2020 Australien Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 fler

The Master of Public Health kurs är utformad för yrkesverksamma inom en mängd olika inställningar, inklusive hälsa avdelningar och samhällsorganisationer.

Magister i hälsovetenskap

Western Sydney University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Januari 2020 Australien Sydney Bankstown Campbelltown Gunderman Blacktown Rydalmere Penrith + 7 fler

The Master of Health Science är utformad för yrkesverksamma som arbetar i en mängd olika hälsovetenskapliga inställningar, inklusive både statliga och icke-statliga organisationer.

Magister i omvårdnad

Avondale College of Higher Education
Internet Heltid Deltid 18 månader Kontakt Skolan Australien Cooranbong Wahroonga + 2 fler

Humanistiska fakulteten, Omvårdnad och teologi erbjuder en Master of Nursing (genom kurser) med valfria punkter utträde från Graduate Certificate i omvårdnad och Examen i omvårdnad.

Master omvårdnad (mnsg)

University of Southern Queensland (USQ)
Internet Heltid Deltid 18 - 60 månader Kontakt Skolan Australien Australia Online + 1 fler

Är du en RN vill uppgradera dina kvalifikationer eller bli ledande inom hälso- och sjukvården? Vår Master of Nursing är utformad för att öka dina färdigheter i ledarskap och strategiska ledningen i den aktuella vårdpraxis. Dessutom kan anpassas alternativ för valbara kurser och forskningsmöjligheter med dina personliga karriärmål.

Master of motion vetenskap

The University of Notre Dame Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Fremantle Broome Sydney + 3 fler

Den magisterexamen i Exercise Science är utformad för att hjälpa eleverna att uppfylla nationella ackrediterings standarder som krävs för fullvärdigt medlemskap med Motion och idrottsvetenskap Australien ...

Master of Mental Health (Nursing)

Southern Cross University (Online)
Internet Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

Vår Master of Mental Health Nursing är den första i sitt slag, utvecklad mot de senaste mentala industrinormer som fastställts av Australian College of Mental Health Nursing. Du kan använda din kvalifikation vid fullbordandet som en del av Pathway att bli en legitimerad psykisk sjuksköterska.

Master of Mental Health

Southern Cross University (Online)
Internet Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

Det finns ett växande behov i vårt vårdsystem för högkvalificerade proffs som förstår komplexiteten i mental hälsa och kan erbjuda välinformerade psykiska kliniska ingrepp.

Master of Healthcare Leadership

Southern Cross University (Online)
Internet Deltid 2 år September 2019 Australien Australia Online

SCU Online Master of Healthcare Leadership kommer att göra det möjligt för dig att bli en riktig ledare och få en positiv inverkan i din hälsomiljö. SCU: s mycket stödjande magisterexamen är utformad för att hjälpa upptagen hälso- och sjukvårdspersonal att utveckla färdigheter och kunskap för att utnyttja nya möjligheter i en snabbt utvecklande sjukvårdsindustri.

Online Master of Nursing

James Cook University Online
Internet Deltid 24 månader September 2019 Australien Australia Online

På James Cook University, vår vårdnadshavare kommer att ge dig möjlighet att förstå och genomföra forskning och omfamna ledarskap eller pedagogiska roller i en sjukhusmiljö. Du kommer att vara utrustad för att öka och driva den förändring som behövs för att optimera dina patients hälsoutfall.

Master of Health Services Management

University of South Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Februari 2020 Australien Adelaide + 1 fler

Om du är en hälso- eller sjukvårdspersonal som vill utveckla och förbättra ditt ledarskap, ledning och affärsförmåga, kan Master of Health Services Management vara för dig.

Master of Laboratory Medicine

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år Kontakt Skolan Australien Melbourne + 1 fler

Din karriär inom laboratoriemedicin Kandidater är anställda som medicinska forskare inom diagnostisk patologi, som medicinska forskare eller som kliniska utredare.

Master of Infectious Disease

The University of Western Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Crawley + 1 fler

Om du vill ha en spännande karriär som stimulerar dig, utmanar dig och belönar dig, sätter du en forskarutbildning i vetenskap på rätt väg.

Master i bioteknik

The University of Western Australia
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Januari 2020 Australien Crawley + 1 fler

Unikt i Australien erbjuder denna kurs en grundlig grundning i toppmodern bioteknik i kombination med utbildning i företagsekonomi, kommersialisering och immateriella rättigheter (IP) skydd med specialiseringar inom biokemi och molekylärbiologi, miljöbioteknik, genetik och Avel eller genetik och genomik.