HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 5 masterprogrammen i Naturmedicin 2020

Tjänar en magisterexamen är ett underbart sätt att utsätta sig för ett bredare spektrum av karriärmöjligheter. Masterprogram tar normalt ett till tre år att slutföra, och en kandidatexamen krävs vanligtvis för inskrivning. Efter avslutad denna grad, många studenter väljer att bedriva forskarutbildning inom olika områden.

Vad är en Master i Naturopathy? En Master i Naturopathy utbildar och tränar eleverna i en mängd olika holistiska medicinska metoder. Omfattande kurser i örtmedicin, zonterapi, massage och grundläggande kliniska vetenskaper krävs vanligtvis. Tjänar denna grad tar normalt mellan 1,5 till två år, och många skolor erbjuder online-program. Efter avslutad detta program, många studenter att hitta arbete i medicinska miljöer, medan andra väljer att träna självständigt. Eleverna får kunskap och erfarenheter med hjälp av föreläsningar, tentor och praktiska erfarenheter.

Det finns många praktiska fördelar att tjäna en Master i naturopati. Studenter som tjänar denna grad har högre sysselsättningsnivåer, och många kan förhandla mycket högre löner. Denna examen är mycket efterfrågade, och studenter bör ha några problem att hitta ett jobb.

Kostnaden för att tjäna en Master i Naturopathy varierar från land till land. Det är också till stor del beroende av programmets löptid och särskilt institution som erbjuder programmet. För mer omfattande finansiell information, ska eleverna kontakta sin blivande skolan direkt.

Individer som tjänar denna grad används vanligen som alternativ medicin utövare. Arbetare inom detta område hjälpa patienter att hitta fler naturliga sätt att hantera och bota en mängd sjukdomar, sjukdomar och störningar. Vissa utövare arbeta självständigt, medan andra samarbetar med sjukvårdspersonal för att ge en uppsjö av behandlingsalternativ.Vissa elever kan välja att instruera andra i en akademisk miljö efter att ha tagit en examen.

Det finns flera sätt att tjäna en Master i Naturopathy, och många skolor erbjuder distansutbildning program. Detta kan vara ett lockande alternativ för studenter som har förmågan att fungera självständigt och motivera sig själva. För att ta reda mer om denna grad, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

5 Resultat i Naturmedicin Filter

Egen Master i naturmedicin och Pharmaceuticals. Klassrum / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campusstudier Internet Heltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona Spain Online + 2 fler

Naturmedicin med en helhetssyn på människan, definieras av Världshälsoorganisationen (WHO) som en hälsoområdet arbetar förebyggande, behandling World och främja optimal hälsa med hjälp av terapeutiska metoder för att främja akt-läkningsprocessen (vix medica naturae). Detta masterprogram ger oss möjlighet att omfatta de tre huvudområden naturoptía genom naturläkemedel kost terapi, örtmedicin (medicinalväxter) och ortomolekylära terapi (näringstillskott) tillsammans med andra material.

Egen Master i estetik och Wellness - Klassrum - 60 ECTS

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campusstudier Heltid 10 månader Kontakt Skolan Spanien Barcelona

Tillväxtfritidssektorn personal gör ökar behovet av goda yrkesverksamma inom estetik och wellness, men med en naturläkemedel synsätt där välbefinnandet för personen i harmoni med naturen råder. denna masterprogrammet betonar därför två stora områden, terapeutisk massage och naturläkemedel tillämpas på estetik och wellness.

Magisterexamen i sjukgymnastik och rehabilitering

The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad
Campusstudier Internet Heltid Öppen antagning Amerikas förenta stater Conroe

Jämfört med andra mer klassiska och teoretisk undervisning, underlättar MASTER förståelsen av begreppen akupunktur och alternativ medicin, särskilt utbildad i utbildningssystemen occidentales.Finalmente denna läroplan på ett enkelt och praktiskt sätt att analysera och beskriva diagnos och behandling av olika sjukdomar med hjälp av läkare ...

Master i biologiska-naturiststudier specialiserade på akupunktur och / eller traditionell kinesisk fytoterapi

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Master i biologisk-naturopatiska studier specialiserade i akupunktur och / eller traditionell fytoterapi Kina har som mottagare examensbevis och kandidater i hälsovetenskap som vill: Fördjupa förebyggandet av sjukdomar och tillämpa biologisk-naturistisk medicin i behandlingen av sjukdomar.

Master i biologiska-naturiststudier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Masterexamen i biologisk-naturistmedicin riktar sig till kandidater / kandidater i medicin som vill: Fördjupa förebyggandet av sjukdomar och tillämpa biologisk-naturistmedicin vid behandling av sjukdomar.