Filter
Magisterexamen
Spanien Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Nödfallsmedicin på deltid i Spanien 2020

Masterexamina är avancerade akademiska program som finns tillgängliga inom många olika studieområden. Masterprogram kan typiskt genomföras på ungefär två till tre år. Vissa skolor erbjuder även alternativ som kan genomföras på nätet.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor direkt om masterexamen i Nödfallsmedicin på deltid i Spanien 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Nödfallsmedicin, Spanien

Formación Alcalá

Antal timmar och krediter: 1000 timmar och 40 ECTS ... [+]

Masterexamina i Nödfallsmedicin på deltid i Spanien. Antal timmar och krediter: 1000 timmar och 40 högskolepoäng. Längd: minst 6 månader och högst 12 månader från dagen för anmälan - Mode: Material som tillhandahålls i bokformat + Utvärdering och Tutorials av Virtual Training Platform Alcalá. Syften Öka effektiviteten och kvaliteten i öppenvården akut medicinsk hjälp. Ge allmän och specifik kunskap om handlingsmönster och behandling av vårdpersonal i nödsituationer. Utvärdera de stora tecken och symtom på akut patient genom primär undersökning av sjukvårdspersonal. Insistera på vikten av att lära i tidig upptäckt av symptom genom uppdatering på hälsoundervisning. Effektivt Sortera brådskande efterfrågan genom sn... [-]
Spanien Jaén
September 2020
Spansk
Deltid
6 - 12 månader
Internet
Läs mer på svenska