HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i Nödfallsmedicin på deltid i Europa 2020

En masterexamen är ett avancerat studieprogram som kan slutföras på ungefär två år, förutsatt att studenterna redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämne. Studenter kan välja att ta en masterexamen i humaniora, naturvetenskap eller företagsadministration, beroende på deras nuvarande och framtida mål.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Nödfallsmedicin på deltid i Europa 2020

2 Resultat i Nödfallsmedicin, Europa Filter

Trauma

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Magisterexamen September 2020 Deltid Engelska Online

Detta tvååriga deltidsprogram, som lärs ut helt och hållet online, erbjuds av Royal College of Surgeons of Edinburgh och University of Edinburgh, och leder till graden av Mast ...

Läs mer

Mästare i hjälpen i nödsituationer

Formación Alcalá
Magisterexamen 01 September 2020 Deltid Spansk Online

Antal timmar och krediter: 1000 timmar och 40 ECTS

Läs mer