Filter
Magisterexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 masterprogrammen i Livsmedelsvetenskap 2019/2020

Efter att ha avslutat en kandidatexamen, kan eleverna ofta fortsätta sin utbildning genom att driva en Master of Science. Slutföra en magisterexamen kan ta en till fyra år och program kan vara kursbaserade eller forskningsbaserad.

Vad är en Master i livsmedelsvetenskap? Fokus för denna grad börjar ofta med att studera kemi och näring av mat. Dessa kurser brukar följas av metoder för utvärdering och analys av livsmedel. Många program fokuserar på vetenskap och teknik som används i livsmedelsteknik. Andra kurser vanligtvis erbjuds inkluderar livsmedelsbearbetningstekniker och kvalitetsstyrning. Mikrobiologi är också en stor del av många livsmedelsvetenskap magisterexamen.

Akademiker med en Master i Food Science utvecklar vanligtvis fördjupad vetenskaplig kunskap, liksom viktiga färdigheter på arbetsplatsen. Akademiker är ofta kunna tänka analytiskt, lösa problem på ett kreativt sätt, arbete i team, och kommunicera effektivt.

Beroende på den specifika magisterprogram du väljer, kommer kostnaden variera. Det land där du väljer att studera, liksom programmets löptid, normalt kommer att avgöra din ekonomiska åtaganden. Kommunicera direkt med antagningsenheten av programmet för att bestämma kostnads ​​förväntningar.

En Master i livsmedelsvetenskap öppnar dörrarna till en rad karriärmöjligheter. Utexaminerade kan välja att fullfölja jobb inom forskning och produktutveckling. Vissa kanske gräva i produktion av livsmedel, med fokus på processerna och kvaliteten på produkten. Andra fortfarande kan ha en passion för matlagarna och deras genomförande. Möjligheter finns i både privat och offentlig sektor.

Idag finns fler alternativ för utbildningsprogram än någonsin tidigare. Med distansutbildning moduler, kan du få tillgång till läroplaner runt om i världen som kan rymma din personliga takt och schema.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Livsmedelsvetenskap

Universidad de Leon

Vi erbjuder avancerad utbildning inom forskning inom relevanta aspekter inom veterinär- och livsmedelsvetenskap. ... [+]

om

Vi erbjuder avancerad utbildning inom forskning inom relevanta aspekter inom veterinär- och livsmedelsvetenskap.

Syftar till utexaminerade inom veterinärmedicin, livsmedelsvetenskap och teknik och relaterad biovetenskap (Agronomisk teknik, biologi, bioteknik, biokemi, apotek, etc.).

Vad vi erbjuder digSärskild forskarutbildning i Castilla y León.Fakultet med omfattande forskningserfarenhet.Integration i konsoliderade forskningsgrupper.Optimala forskningsanläggningar och utrustning för att utveckla metoderna.karriär~~POS=TRUNC möjligheter~~POS=HEADCOMP

* ID i livsmedelsindustrin.

* Forskning inom medicin och kirurgi.

* Forskning inom djurhälsa och reproduktion.... [-]

Spanien León
September 2019
Spansk
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
IMF Business School

IMF Business School , i samarbete med University of Nebrija, lanserar mästaren i dietetik, näring och livsmedelssäkerhet, vars mål är att dess studenter förvärvar kunskap ... [+]

IMF Business School , i samarbete med University of Nebrija, lanserar mästaren i dietetik, näring och livsmedelssäkerhet, vars mål är att dess studenter förvärvar kunskaper om produktion, lagstiftning, kvalitet och certifieringar inom livsmedelssektorn. samt att analysera djupet sammansättningen av maten och vår organisms funktion.

Denna mästare riktar sig till akademiker och yrkesverksamma som vill antingen specialisera sig inom livsmedelssektorn eller omdirigera sin karriär mot dietetik och näringsrådgivning.

Magisterexamen i näring och dietetik, som håller ett läsår, lärs på nätet, stöds av en avancerad teknisk plattform som gör det möjligt för studenter att komma åt studien, oavsett geografisk plats eller tillgänglighet.... [-]

Spanien Madrid
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska