HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i hälsa i Lettland 2020/2021

Masterexamina är avancerade akademiska program som finns tillgängliga inom många olika studieområden. Masterprogram kan typiskt genomföras på ungefär två till tre år. Vissa skolor erbjuder även alternativ som kan genomföras på nätet.

Lettland har både avgiftsbelagda och statligt finansierad högre utbildning. Landet har två typer av högre utbildningar. Dessa inkluderar de akademiska och professionella program. Det finns tre nivåer av akademisk högskoleutbildning - kandidat-, magister-och forskarutbildning. Klimatet i landet gynnar olika vintersporter och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning, skidåkning och ishockey. Internationella studenter föredrar att studera i Lettland på grund av sitt sociala liv, konst och kulturinstitutioner. Landets kultur är lätt att anta att.

Kontakta universitet om masterprogram i hälsa i Lettland 2020/2021

sökresultat funna Filter

Mästare i veterinärmedicin (första och avancerad nivå)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Magisterexamen
<
Heltid
<
6 år
Engelska
Campusstudier

"En medicin - One Health" -konceptet länkar människor, djur och miljö och hälsa. Under senare år har vetenskapen om veterinärmedicin har snabbt expanderat. För närvarande är d ...

Läs mer

Master i optometri (klinisk)

Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;30 månader
Engelska
Campusstudier

Det professionella masterstudiet Optometry (Clinical) erbjuder multidisciplinära studier baserade på visuell vetenskap och samtida primärvision.

Läs mer

Professionell Master i vårdspecialist inom idrott

Latvian Academy of Sport Education
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med högskoleutbildningsprogrammet "Hälso- och sjukvårdspersonal inom idrott" är att säkerställa att landets ekonomiska, kulturella och sociala behov motsvarar ...

Läs mer