HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 4 masterprogrammen i Kiropraktikmedicin 2020

Efter att ha tagit en kandidatexamen, en del människor väljer att fortsätta sin utbildning och få en magisterexamen. Denna avancerade examen krävs normalt en till fyra års kurser och är till nytta för många yrkeskarriären. Med en magisterexamen kan leda till ett läge med större ansvar och en högre lön.

Vad är en Master i chiropracty? Denna typ av examen fokuserar på vetenskap läroplan och klinisk praktisk erfarenhet inom chiropracty, även känd som kiropraktik. Klasser i anatomi, biologi och andra livsvetenskaper utgör merparten av kurser. Studenter är också utbildade kliniskt i spinal utvärdering, tekniker justerings och andra diagnostiska färdigheter och behandlingar. Några elever väljer att främja sina studier och få en doktorsexamen.

Kandidater som tjänar en magisterexamen i denna specialitet utveckla färdigheter som är värdefulla både professionellt och personligt.Kritiskt tänkande, problemlösning och beslutsfattande färdigheter som behövs i arbetssituationer samt vardagen. Akademiker tenderar att se högre löner och bättre arbetsvillkor.

Kostnaden för en chiropracty magisterexamen kan variera kraftigt beroende på plats och institution där den intjänas. En student bör kontakta antagningsenheten på skolan de är intresserade av att få en bättre förståelse för de kostnader som är involverade i att tjäna denna grad.

Med en högre examen i kiropraktik, kan en student gå vidare till att bli en kiropraktor eller arbetar i ett kontor som specialiserat sig på spinal justering teknik. Vissa kiropraktik kontor kommer att specialisera sig på olika delar av hälso- och sjukvård samt idrottsmedicin, sjukgymnastik och kostrådgivning. Intresset för detta område har ökat på grund av behandlingstekniker som inte kräver operation eller farmaceutiskt bruk.När befolkningen åldras kommer efterfrågan att vara hög för utbildade kiropraktik leverantörer.

Många alternativ finns internationellt för detta ämnesområde och behörighet kan vara ganska konkurrenskraftiga. Om du är redo att börja tjäna en examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

4 Resultat i Kiropraktikmedicin Filter

Master i kiropraktik

Royal University Center Maria Cristina
Magisterexamen
Sep 2020
Spanish (Spain)
Engelska
Campusstudier

Master i kiropraktik vid Madrid College of Chiropractic - RCUEMC syftar till att utbilda akademiker i kiropraktik så att de kan fördjupa sin kunskap om kiropraktik och dess gr ...

Läs mer

Mästare i kiropraktik

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Spansk
Campusstudier

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera ...

Läs mer

MHSc i kiropraktik

University of Johannesburg
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
30 Okt 2020
Engelska
Campusstudier

Syftet med denna läroplan är att ge studenten en grundlig förståelse och arbetskunskap om människans struktur och funktion i både hälsa och sjukdomar och svängningarna mellan ...

Läs mer

Master i egen hanteringsmetoder och bygger på kroppen - Presencial - 60 ECTS

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Magisterexamen
<
Heltid
<
10 månader
Spansk
Campusstudier

Området manuella terapier efterfrågar allt mer professionell tid med en mängd olika tekniker i sina manuella terapier för antingen tillämpa en kombination av lämpliga tekniker ...

Läs mer