Filter
Magisterexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 4 masterprogrammen i Kiropraktikmedicin 2020

Efter att ha tagit en kandidatexamen, en del människor väljer att fortsätta sin utbildning och få en magisterexamen. Denna avancerade examen krävs normalt en till fyra års kurser och är till nytta för många yrkeskarriären. Med en magisterexamen kan leda till ett läge med större ansvar och en högre lön.

Vad är en Master i chiropracty? Denna typ av examen fokuserar på vetenskap läroplan och klinisk praktisk erfarenhet inom chiropracty, även känd som kiropraktik. Klasser i anatomi, biologi och andra livsvetenskaper utgör merparten av kurser. Studenter är också utbildade kliniskt i spinal utvärdering, tekniker justerings och andra diagnostiska färdigheter och behandlingar. Några elever väljer att främja sina studier och få en doktorsexamen.

Kandidater som tjänar en magisterexamen i denna specialitet utveckla färdigheter som är värdefulla både professionellt och personligt.Kritiskt tänkande, problemlösning och beslutsfattande färdigheter som behövs i arbetssituationer samt vardagen. Akademiker tenderar att se högre löner och bättre arbetsvillkor.

Kostnaden för en chiropracty magisterexamen kan variera kraftigt beroende på plats och institution där den intjänas. En student bör kontakta antagningsenheten på skolan de är intresserade av att få en bättre förståelse för de kostnader som är involverade i att tjäna denna grad.

Med en högre examen i kiropraktik, kan en student gå vidare till att bli en kiropraktor eller arbetar i ett kontor som specialiserat sig på spinal justering teknik. Vissa kiropraktik kontor kommer att specialisera sig på olika delar av hälso- och sjukvård samt idrottsmedicin, sjukgymnastik och kostrådgivning. Intresset för detta område har ökat på grund av behandlingstekniker som inte kräver operation eller farmaceutiskt bruk.När befolkningen åldras kommer efterfrågan att vara hög för utbildade kiropraktik leverantörer.

Många alternativ finns internationellt för detta ämnesområde och behörighet kan vara ganska konkurrenskraftiga. Om du är redo att börja tjäna en examen, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Kiropraktikmedicin

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Området manuella terapier efterfrågar allt mer professionell tid med en mängd olika tekniker i sina manuella terapier för antingen tillämpa en kombination av lämpliga tek ... [+]

initiering

Oktober 2018/1 läsåret / Duration klassrummet lärande

presentation

Terapiområdena alt = "manualer kräver mer och mer professionella med en mängd olika tekniker i sina egna terapier alt =" manualer, så att, eller tillämpa kombinationen av lämpligaste tekniker för de krav som presenteras av användaren eller , att ha ett brett terapeutiskt erbjudande och ha mer möjlighet att få användare i behandlingscentra alt = "manualer.

denna utbildning Därför riktar sig till läkare och sjukgymnaster som vill veta vilka möjligheter som chiromassage tillsammans med några överlägsna massagetekniker och tillsammans med lymfdränage och zonterapi.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

Kiropraktorer behandlar tillstånd och skador som är relaterade till nerver, muskler eller leder ... [+]

Karriär

Kiropraktorer behandlar tillstånd och skador som är relaterade till nerver, muskler eller leder

FörkunskapskravMinsta APS: 25Undervisningsspråk - engelska: 5 (60%)Matematik: 4 (50%)Matematisk litteratur: accepteras inteFysiska vetenskaper: 4 (50%)Livsvetenskaper: 4 (50%)Ytterligare ämne 1: 4 (50%)Ytterligare ämne 2: 4 (50%)

Antagning för internationella sökande krävs för att uppfylla kraven i överensstämmelse som fastställts i lagen om invandring nr 13 från 2002, reglerna som har gjorts där enligt universitetets policy.Att uppfylla fakultetens minimikrav för ett visst program garanterar inte nödvändigtvis antagning till det programmet på grund av rymdbegränsningar. Alla sökande måste genomföra NBT (National Benchmark Test) innan antagningen. Resultatet av NBT kommer att informera beslut som fattats om placering av den sökande. Livsorientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Royal University Center Maria Cristina

Master i kiropraktik vid Madrid College of Chiropractic - RCUEMC syftar till att utbilda akademiker i kiropraktik så att de kan fördjupa sin kunskap om kiropraktik och de ... [+]

presentation

Master i kiropraktik vid Madrid College of Chiropractic - RCUEMC syftar till att utbilda akademiker i kiropraktik så att de kan fördjupa sin kunskap om kiropraktik och dess grenar av mer representativa specialiteter och öva yrket i länder som kräver denna nivå av utbildning. Magisterexamen består av 60 högskolepoäng som motsvarar teoretiska ämnen, praktik i externa centra och Final Work.

mål

Huvudsyftet med Master i kiropraktik är att förbereda studenterna som professionella så att de kan träna kiropraktik på ett helt kompetent sätt.

Krediter: Ekvivalent med 60 hpUndervisningsspråk: 70% spanska och 30% engelskaPlatser: 5Ungefärligt pris: 5 864 euroManagement Center: Madrid College of ChiropracticTillgångsprofil... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spanish (Spain),Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att komb ... [+]

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .

Vetenskap, konst och filosofi

Kiropraktik har varit beroende av tradition på tre pelare: filosofi, vetenskap och konst. Därför att utveckla läroplanen, har prioritet för vår akademiska laget varit att uppnå en balans mellan dessa tre pelare. Eftersom läroplanen är i linje med kiropraktik principer, kombinerar studier av grundläggande och kliniska vetenskaper med en djupgående reflektion över den inneboende förmågan hos vår kropp för att optimera deras hälsa.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelska,Spansk
Heltid
5 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska