De mest populära masterprogrammen i Homeopati 2020

Efter att ha avslutat en kandidatexamen program, kan en student vill främja sin utbildning genom att anmäla sig en magisterexamen program. Sådana grader är ett bevis på verklig expertis, och tillhörande arbeten återspeglar ofta detta mästerskap i ersättning. Vad är en Master i homeopati? Detta är högre utbildning som ägnas åt holistiska metoder för att behandla sjukdomar och skado… Läs mer

Efter att ha avslutat en kandidatexamen program, kan en student vill främja sin utbildning genom att anmäla sig en magisterexamen program. Sådana grader är ett bevis på verklig expertis, och tillhörande arbeten återspeglar ofta detta mästerskap i ersättning.

Vad är en Master i homeopati? Detta är högre utbildning som ägnas åt holistiska metoder för att behandla sjukdomar och skador. Slutföra dessa program kräver ofta omfattande studie i anatomi, fysiologi, patologi, zonterapi, akupressur och många fler medicinsk praxis. Vanligtvis dessa program har omfattande förutsättningar i biologi, kemi och fysik. Magisterexamen examen är ofta tillräckligt för en individ att arbeta i ett antal forskningsprogram, men det är ofta nästa steg innan du försöker en Ph.D. eller doktorsexamen i homeopatisk medicin.

En Master i homeopati examen bör övervägas för studenter som byter in i fältet efter att ha förvärvat en obesläktad kandidatexamen eller som ett framsteg i denna studie. En magisterexamen är oftast den lägsta utbildningsnivå som krävs för att arbeta i homeopatiska områden eller att kvalificera sig för en forskarexamen program.

Den totala kostnaden för en magisterexamen kommer att bero på programmet och institutions kör det. Dessa grader normalt avslutade inom två till fyra terminer, som kan minimera kostnader jämfört med fyra år grader.

Homeopatiska medel och behandlingar växer i popularitet. Ursprungligen de föredragna metoder i större delen av Asien, är västra regionerna acceptera och krävande ökande antal alternativ. En Master i Homeopati grad kan leda till en karriär rik på resor eller kvalificera personer för studier utomlands. Expertis inom detta område är oftast svårt att uppnå, så jobben oftast hög betalar.Säkerhet och tillgänglighet beror till stor del på region, men kvalitet jobb finns tillgängliga över hela världen.

Medan vissa utbildningsprogram finns i USA och Kanada, de flesta ledande institutioner för homeopatiska studier är internationella. Matcha institutionen till den önskade regionen praktiken är oftast den bästa utgångspunkten. För att hitta din match, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
University of Johannesburg
Johannesburg, South Africa

Homoeopater tillämpar en helhetsmetod för läkning för behandling av mänskliga sjukdomar och sjukdomar

Homoeopater tillämpar en helhetsmetod för läkning för behandling av mänskliga sjukdomar och sjukdomar Läs mindre
Magisterexamen
01 January 2020
Heltid
5 år
Engelska
Campusstudier