Filter
Magisterexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 5 masterprogrammen i Holistisk medicin 2020

En masterexamen utdelas endast till de studenter som har slutfört en tidigare kandidatexamen, och som sedan gör ett annat engagemang för sina utbildningar. Det är en symbol för behärskning och expertkunskap och kan bana väg till framtida framgång för dem som håller en.

Vad är en Master i holistisk medicin? När man letar efter en karriär inom holistiska och alternativa behandlingsformer, kanske folk vill fortsätta denna examen. Eleverna utforskar typiskt kompletterande vård, ett tillvägagångssätt som använder teknikerna för traditionell medicin som implementeras tillsammans med moderna västerländska metoder. Studenter kan läsa vetenskaplig forskning och litteratur och kritiskt utvärdera den.

Efter att ha erhållit en Master i holistisk medicin kan studenterna ofta diagnostisera sjukdomar med hjälp av icke-västerländska tekniker. Behandlingsmetoderna varierar och kan omfatta akupunktur, massagebehandling och tekniker som används av kiropraktorer. Kandidater kan ha möjlighet att etablera en professionell patient-läkare relation.

Den värdefulla kursen som krävs för att uppnå en mästare i holistisk medicin är inte ledig. Studenterna kan få en bättre uppfattning om vad kostnaderna är genom att titta upp varje skola de är intresserade av. Kostnaderna skiljer sig åt beroende på flera faktorer.

Beroende på den specifika studieringen som tas när man får en master i holistisk medicin kan akademiker gå in på flera olika områden. Utövare kan titta på reflexologi och osteopati, medan fler icke-fysioterapeuter kan tillhandahålla tjänster inom reiki och aromaterapi. Karriär inom osteopati lovar dem som framträder framgångsrikt från detta magisterprogram. Det är inte uteslutet att akademiker blir personliga tränare.

Master i holistisk medicin kan vara något studenter skulle överväga att studera online. På så sätt får de tillgång till läroplaner som erbjuds av skolor i olika länder. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

5 Resultat i Holistisk medicin

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Naturmedicin med en helhetssyn på människan, definieras av Världshälsoorganisationen (WHO) som en hälsoområdet arbetar förebyggande, behandling World och främja optimal h ... [+]

initiering

September 2018/1 läsåret Längd / klassrummet lärande. Barcelona (Spanien)

Oktober 2018/1 läsåret Duration / Online (10 månader)

presentation

Under hela historien har människor använt ett stort antal naturresurser för att läka, balansera och återställa hälsan hos människor och till och med djur.

Naturopathy omfattar terapeutiska metoder för att bevara hälsa, förebygga och behandla sjukdomen eller obalans, fysiskt, känslomässigt och / eller energi.

Naturmedicin med en helhetssyn på människan, definieras av Världshälsoorganisationen (WHO) som en hälsoområdet arbetar förebyggande, behandling World och främja optimal hälsa med hjälp av terapeutiska metoder för att främja akt-läkningsprocessen (vix medica naturae).... [-]

Spanien Barcelona Spain Online
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
10 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Tillväxtfritidssektorn personal gör ökar behovet av goda yrkesverksamma inom estetik och wellness, men med en naturläkemedel synsätt där välbefinnandet för personen i har ... [+]

initiering

Oktober 2018 / Varaktighet 10 månader / klassrum lärande

presentation

Estetik och alt = "Wellness är väldigt närvarande i vårt samhälle, bevis på detta är det stora antalet estetiska centra och alt =" Wellness som erbjuder sina tjänster runt om i världen, från hotell, Spa, lyxkryssningar, spa , skönhetssalonger, skönhetssalonger, estetiska kliniker, bland annat, som erbjuder tjänster för den personliga bilden och personens välbefinnande.

Ismet är den första handelshögskolan i området naturliga terapier erbjuds i Spanien egen Master i estetik och Wellness, och även från helhets sidan genom UCAM prestigefyllda universitet med 60 poäng.

... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
The International College of Healing Arts - Colegio Internacional de las Artes de la Sanidad

Jämfört med andra mer klassiska och teoretisk undervisning, underlättar MASTER förståelsen av begreppen akupunktur och alternativ medicin, särskilt utbildad i utbildnings ... [+]

Jämfört med andra mer klassiska och teoretisk undervisning, underlättar MASTER förståelsen av begreppen akupunktur och alternativ medicin, särskilt utbildad i utbildningssystemen occidentales.Finalmente denna läroplan på ett enkelt och praktiskt sätt att analysera och beskriva diagnos och behandling av olika sjukdomar med hjälp av traditionell medicin i kombination med neurala terapi, homeopati och rehabilitering tekniker och rehabilitación.Éste program exponerar integritet som krävs för behandling av allopatiska syndrom och sjukdomar och de komplicerade problemen i hjärnan typ vaskulär stöds av många exempel och grafik behandlas naturligt.

Requisitos: Han har slutfört examen i sjukgymnastik och rehabilitering i Art College of International Health, om du vill studera vår kompetens inom sjukgymnastik och rehabilitering ska börja klasser sedan April 2016... [-]

Amerikas förenta stater Conroe
Öppen antagning
Spansk
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master i biologisk-naturopatiska studier specialiserade i akupunktur och / eller traditionell fytoterapi Kina har som mottagare examensbevis och kandidater i hälsovetensk ... [+]

Traditionell kinesisk medicin är en av de äldsta formerna för orientalisk medicin som utvecklats i Kina under sin tusentals kulturella utveckling.

Det består av olika typer av terapier, inklusive växt- och matterapier och akupunktur. Dessa terapier betraktas inte bara som en viktig del av alternativ och kompletterande medicin utan också som en förstärkning av konventionell medicin.

Varaktighet, kreditstruktur och examen

När det gäller tidsfördelningen konstateras att:

Att vara ett distansprogram och inte vara föremål för ansikte-till-ansikte-klasser fastställs inte ett specifikt startdatum, så studenten kan formalisera anmälan när som helst, förutsatt att det finns platser tillgängliga.Av akademiska och inlärningsskäl är programmet minst 12 månader tillgängligt.Den maximala tillgängliga tiden för att slutföra programmet är 24 månader. Under denna tidsperiod måste studenten ha lämnat in alla motsvarande utvärderingar.... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Engelska
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Masterexamen i biologisk-naturistmedicin riktar sig till kandidater / kandidater i medicin som vill: Fördjupa förebyggandet av sjukdomar och tillämpa biologisk-naturistme ... [+]

Konventionell eller standardmedicin är känd som en som använder medicinska behandlingar som är vetenskapligt bevisade, så det följer att de är effektiva och säkra. Förutom konventionell medicin kan du också hitta det alternativa och komplementära.

Varaktighet, kreditstruktur och examen

När det gäller tidsfördelningen konstateras att:

Att vara ett distansprogram och inte vara föremål för ansikte-till-ansikte-klasser fastställs inte ett specifikt startdatum, så studenten kan formalisera anmälan när som helst, förutsatt att det finns platser tillgängliga.Av akademiska och inlärningsskäl är programmet minst 12 månader tillgängligt.Den maximala tillgängliga tiden för att slutföra programmet är 24 månader. Under denna tidsperiod måste studenten ha lämnat in alla motsvarande utvärderingar.stipendier... [-]
Spanien Barcelona
Öppen antagning
Engelska
Deltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska