Masterexamen i Hälso-och sjukvårdssystem

De mest populära 14 masterprogrammen i Hälso-och sjukvårdssystem 2019

Hälso-och sjukvårdssystem

Akademiker som slutför kraven för en magisterexamen inom många olika områden redovisas som experter. Denna post-examen förbereder eleverna för att gå vidare till doktorsexamen program eller få högre sysselsättning.

Vad är en Master i Health Systems? Denna grad fokuserar på att förbereda eleverna för att bli högt utbildad personal i att kontrollera hälso- och sjukvårdsinformationssystem. Eftersom det är en förutsättning att ha universella journaler, det finns ett stort behov av personer som med framgång kan utnyttja informationssystem. Kurser kan innefatta hälso- och sjukvårdssystemen design, datavetenskap, medicinsk rätt och etik. Kurser på företag och hälsoförvaltning och administration kan också krävas. Eleverna lär sig också hur man kan studera informationsbehov och utforma effektiva lösningar för hälso- och sjukvårdsproblem.

Studenter som examen med en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen befinner sig med flera karriärmöjligheter efter examen.Dessa alternativ karriär erbjuder i allmänhet en ökning i lön och möjligheter för ledande ledaransvar.

Kostnaden för att tjäna en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen varierar och är beroende av institutionen och längden på programmet. För att ta reda på specifik information om kostnader, kontakta antagningsenheten på skolan erbjuder examen.

Efter att ha avslutat en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen, är den mest framträdande yrkesval för studenter en dator eller informationssystem chef inom en inställning hälso- och sjukvård. Med stigande oro över patientens integritetsfrågor och it-brottslighet, utbildade personer som kan utforma, genomföra och analysera system efterfrågas. Akademiker kan också framgångsrika karriärer vid universitet och vårdcentraler, sjukförsäkringsbolag och myndigheter och ideella organ. Med den åldrande befolkningen, arbetsmöjligheter inom hälso- och sjukvårdsområdet är på uppgång.

Med möjlighet att tjäna din examen på nätet och en ökande efterfrågan på högt utbildade personer inom hälso- och sjukvården är en magisterexamen i hälso- och sjukvårdssystemen ett klokt beslut. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Masters i eHälsa nätet

laSalle Barcelona Postgraduate
Online Heltid September 2019 Spanien Barcelona

Tillämpningen av informationsteknik (IKT) i sjukvårdsorganisationen är en ohejdbar verklighet som ökar sin närvaro varje dag inom alla områden för att uppnå större effektivitet och kvaliteten på vården i leveransen av vårdtjänster från bättre hantering av information. [+]

Tillämpningen av informationsteknik (IKT) i sjukvårdsorganisationen är en ohejdbar verklighet som ökar sin närvaro varje dag inom alla områden för att uppnå större effektivitet och kvaliteten på vården i leveransen av vårdtjänster från bättre hantering av information. Som ett resultat, kräver vårt samhälle vårdpersonal beredda att förnya och göra en strategisk användning av informations- och kommunikationsteknik för hälso- och sjukvårdssektorn och dess ledning på alla nivåer.

I denna mening ledning av förändring och innovation är typiskt för vårdpersonal som känner de senaste trenderna, människor med visioner och vilja att förbättra kunna planera och hantera förändringar genom projekt som kan använda tekniken för att öka kvaliteten på vården som en konkurrensfördel.... [-]


Magister i humanisering och välbefinnande inom hälso- och sjukvården

Grupo Tiradentes
Campusstudier Heltid 360 öppettider March 2019 Brasilien Aracaju

stärkta nätverk och lärarlag utbildats av personal med akademisk erfarenhet och praktik inom vårdområdet. [+]

skillnader Course stärkta nätverk och lärarlag utbildats av personal med akademisk erfarenhet och praktik inom vårdområdet; Koordinator tillägnad kursen med utbildning och erfarenhet inom estetik; kompletta klass laboratorier; Kalender av tidiga klasser; praktiska tillämpningen av innehåll med patientvård; Byte av intelligenta moduler, för att säkerställa att våra studenter avslutad kurs; Material klasser med förväntad leverans; Facipe Karriär - Anställbarhet Center som hjälper våra studenter på placering på arbetsmarknaden; Facipe språk - engelska lektioner med kampanjpriset för FACIPE studenter. MÅL Förstå fysiologi och patofysiologi hudsystemet, lymfatiska och genital man och kvinna; Att veta metoder för att utvärdera och diagnostisera sjukdomar relaterade till manliga och kvinnliga publik och erbjuda hälso- och hälsofrämjande metoder; Identifiera viktiga electrotherapic resurser som kan tillämpas och ge fördelar för hälsa och välbefinnande; Förbered yrkesverksamma att arbeta i vården av den enskilde, att utveckla yrkesskicklighet inom reparativ och patologiska kirurgiska ingrepp. Förbättra utbildningen av yrkes kompetens, att arbeta i team och hälsovård, med en betoning på tvärvetenskaplig åtgärder PUBLIK ... [-]

Magisterexamen i hälsostyrning och ledning

UNIR
Online Deltid 1 år November 2018 Spanien Logroño

Den första magisterexamen i sanitetshantering online med ett praktiskt tillvägagångssätt för hälsostyrning och med de mest erkända yrkesverksamma inom sektorn. Direktiserad inte bara till akademiker, akademiker och yrkesverksamma inom hälsovårdsbranschen utan också till andra kunskapsområden som vill lära sig tekniker och förfaranden för hälsoplanering och förvaltning. [+]

Studera Master i Sanitary Management online med UNIR

Den första magisterexamen i sanitetshantering online med ett praktiskt tillvägagångssätt för hälsostyrning och med de mest erkända yrkesverksamma inom sektorn . Direktiserad inte bara till akademiker, akademiker och yrkesverksamma inom hälsovårdsbranschen utan också till andra kunskapsområden som vill lära sig tekniker och förfaranden för hälsoplanering och förvaltning.

Med denna officiella mästare kommer du att kunna:

Känn hälso-modellerna och systemen , deras lagstiftning och relationen till personalhantering.Tolka indikatorer på hälso- och sjukvårdstjänster och analysera profiler och kompetenser hos ledningspersonal på enheter, tjänster och hälsocenter.Utforma en sjukhushanteringsmodell för en enhet eller vårdcentral.Ha Baremable Training i Offentlig Arbetsförmedling och kombinera den med din arbetsaktivitet.Att träna dig med de mest relevanta yrkesverksamma inom hälsovården.Allmän informationPoäng: 60 hpLängd: 1 årBörja: 8 november 2018Metod: 100% onlineExamination: Närvaro vid slutet av varje terminCurriculum... [-]

Kompetens inom strategiska ledningen av hälsoorganisationer

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deltid 6 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Health Systems har utvecklats gradvis blir allt mer komplexa strukturer som kräver aktörer som kan hantera, på ett effektivt sätt, de organisationer som utgör [+]

Health Systems har utvecklats gradvis blir allt mer komplexa strukturer som kräver aktörer som kan hantera, effektivt, de organisationer som utgör det.

Mästaren i Strategic Management i Vård organisationer syftar till att ge en holistisk förberedelse verktyg och begrepp som gör det möjligt för yrkesverksamma att fatta rätt beslut i förvaltnings-, administrations-, utvärderings-och planeringsprocesser som behövs för att uppfylla företagets mål. Allt detta genom teoretiska kunskaper, analys av fallstudier och övningar för att ge deltagaren ett förskott i förståelsen av förvaltningen av sådana organisationer.

Mästaren i Strategic Management av Healthcare Organizations syftar även till att ge en ny strategi i linje med marknadens förändringar och användarbeteende, allt för att förbättra kvaliteten på tjänster inom hälso-och sjukvårdsanläggningar.... [-]


MASTER IN DIGITAL TRANSFORMATION IN THE HEALTH AND PHARMACEUTICAL AREA

IMF Business School
Online Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Madrid

IMF Business School , i samarbete med Universidad Camilo José Cela och Ernst [+]

Kurs ID: 152248Pris: 7 800 euro 50% stipendium -Finansiering utan ränta upp till 12 månader. Rabatt för kontantbetalning.Varaktighet: 60 hpMetodik: OnlineKvalificering erhållen: Magisterexamen från Camilo José Cela University och magisterexamen från IMF Business SchoolJobb och praktikutbyteKRAV:

Universitetsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet

PRESENTATION:

IMF Business School , i samarbete med Universidad Camilo José Cela och Ernst

Magister i digital hälsa av ett akademiskt år, lärs i online-läge som stöds av en avancerad teknisk plattform som gör det möjligt för studenter att komma åt studien, oavsett deras geografiska läge eller deras tillgänglighet.

... [-]

Master of Health Services Management

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 1.5 - 3 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

[+]

Projektledningens huvudämne ger en blandning av ämnen för att hjälpa akademiker att använda kunskap, färdigheter och tekniker för att effektivt och effektivt genomföra projekt inom en vårdmiljö. Den Health Research stora ger en blandning av hälsovårdstjänster förvaltning, forskning kurser och oberoende försökspersoner för att hjälpa akademiker att vidta hälso- och sjukvårdsforskning och de som vill komma ifråga för antagning till forskarutbildningen.

Denna kurs är utformad för att förbereda nya, blivande och mellersta sjukvårdsplanerare och chefer att ta på sig en ledande roll i den strategiska och operativa ledningen av ett brett utbud av hälso- och faciliteter. Innehållet syftar till att utveckla färdigheter i att hantera människor, resurser, system och processer inom hälso- och sjukvården för att möta de förändrade behoven hos samhällen, kliniker, regeringar och organisationer.... [-]


Master av avancerad hälsovårdshantering

University of Technology Sydney
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år January 2019 Australien Sydney + 1 fler

Master of Advanced Health Services Management är en innovativ kurs som är utformad för att inspirera och odla en ny generation chefer och ledare, utrustade för att möta komplexa och förskjutande dynamik inom hälsosystem och tjänster. Programmet är lämpligt för både ambitiösa och erfarna hälsochefer och planerare som vill vidareutveckla sin specialisering inom ett av två områden med hög efterfrågan: Hälsoinformationshantering eller hälsoplanering. Med dessa huvudämnen åtar sig studenterna den övningsorienterade, akademiskt rigorösa yrkesutbildningen som krävs av deras specialiseringar samt en bredare utbildning inom hälsovårdsledning och ledarskap. Programmets innehåll baseras på innovativa och autentiska klassrumsutmaningar, simuleringar och läromedel. Kandidater kommer fram med specialkunskaper i design, kritiskt tänkande och problemlösande färdigheter som krävs för att trivas som chefer och ledare. [+]

Kursen är utformad och undervisad i linje med lokala och internationella industrins krav och krav. Det lärs av internationellt erkända utbildare och branschexperter, som delar med studenter sin forskning, övar kunskap och visdom. Detta ger eleverna direkt tillgång till värdefulla insikter och nätverk i den moderna hälso- och sjukvårdsledningen.

[-]

Internationell mastergrad i ledning och ledning av medicinska centra, kliniker och sjukhus (examen certifierad av en europeisk notarie)

ESNECA
Online Deltid 600 öppettider Öppen antagning Spanien Spain Online

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare inom sjukhushanteringssektorn och alla som avser att skaffa sig nödvändiga förvaltnings- och tekniska färdigheter för en utmärkt förvaltning av centra, kliniker och sjukhus. [+]

mottagare

Kursen riktar sig till företagare, chefer, entreprenörer, arbetstagare inom sjukhushanteringssektorn och alla som avser att skaffa sig nödvändiga förvaltnings- och tekniska färdigheter för en utmärkt förvaltning av centra, kliniker och sjukhus.

modalitet

Master-läget är on-line och Tutorizada

När inskrivna ska studenten få koder inom 24 arbetstimmar.Vårt team av lärare och handledare kommer att kontakta eleven upp till 48 timmar efter inskrivning för att vägleda eleven följa med honom i början och längs banan, och svara på alla frågor som kan uppstå.varaktighet

Kurslängden är 600 timmar.

mängdUrsprungliga beloppet $ 2976Faktiska beloppet: $ 744... [-]

Master i Healthcare Information Systems Management

Polytechnic of Leiria
Campusstudier Heltid 24 månader October 2019 Portugal Leiria

Det huvudsakliga syftet med programmet är att utbilda yrkesverksamma med vetenskaplig kompetens inom området för medicinsk informatik och dess tillämpning i förvaltningen av vårdinformationssystem. [+]

Master i Healthcare Information Systems Management

The Masters i Healthcare Information Systems Management främsta syfte är att utbilda yrkesverksamma med vetenskaplig kompetens inom området för medicinsk informatik och dess tillämpning i förvaltningen av vårdinformationssystem. MGSIM resultaten av ett partnerskap mellan Polytechnic Institute of Leiria (IPL) och universitetet i Porto (UP), särskilt med medicinska fakulteten i Porto. Graden beviljas och redovisas tillsammans med IPL och UP. Den består av en 2: a cykelbildning erbjudande, som omfattar totalt 4 terminer och 120 högskolepoäng. Det sista året (3: e och 4: e termin) kan vara en av följande möjligheter: a) uppsats, en vetenskaplig studie; b) ett tillämpat projekt; c) praktik i en offentlig eller privat, portugisiska eller utländsk institution.... [-]


Master of Health Administration i Health Systems Management

George Mason University Online
Online Deltid 24 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater Fairfax

Online Master of Health Administration i Health Systems Management erbjuds av George Mason University förbereder framtida ledare inom hälso- och sjukvård, folkhälsa och socialtjänst att få nödvändiga färdigheter för att lösa utmaningar i en snabbt föränderlig och kulturellt varierad hälso- miljö. [+]

George Mason University Online Master of Health Administration i Health Systems Management lär ut en läroplan som är anpassad till CAHME-ackrediterat ledarskapsprogram, vilket kombinerar online-bekvämlighet med experimenterande praktikplatser på plats. Studenter utvecklar en robust, kompetent nivå på kompetensnivå som kombinerar integrerade strategiska, affärsmässiga, analytiska och beslutsfattande metoder som är grundade på verklig, evidensbaserad forskning och tillämpning. Programmet kräver ingen GRE / GMAT och kan slutföras om 24 månader med synkron, asynkron och field practicum kurser.

Den bevisbaserade läroplanen är utformad för att utveckla kunskaper i den verkställande kompetensen som krävs för framtida framgångar inom vårdadministrationen.... [-]


MHA i hälsovårdsförvaltningen - serviceorganisation

Utica College Online
Online Deltid 2 år May 2019 Amerikas förenta stater Utica

Den online MHA inom hälsovårdsverket erbjuder viktiga områden inom akutvård, serviceorganisationer och vårdhem, genom tillämpade fallstudier, relevanta projekt och interaktiva inlärningsforum. Sammanfoga ledningsförmåga och organisatoriskt ledarskap med bästa praxis inom kundfokuserad vård. Serviceorganisationens specialisering förbereder eleverna att förbättra patientvården och vårdavdelningen genom att förvalta den administrativa sidan av vården. [+]

MHA-nätverket inom hälso- och sjukvårdsförvaltningen - serviceorganisationen fokuserar på de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i olika ledarskapspositioner inom vården och erbjuder viktiga områden inom akutvård, serviceorganisationer och vårdhem. Hälsovårdsmiljön ger aspirerande chefer ett exceptionellt tillfälle att erbjuda meningsfulla och värderade bidrag för att styra omvårdnad och reformer inom hälso- och sjukvården. Detta unika accelererade program erbjuder tillämpad forskning och bästa praxis för att utveckla eleverna till kompetenta och formulerade förändringsmedel. Genom att integrera ledning, tillämpad teori och kontinuitet i vårdens bästa praxis leder den erfarna fakulteten din ledarskapsutveckling genom meningsfulla fallstudier, värderat projektarbete, inlärningsforum, kritiskt tänkande och analys av bästa praxis.... [-]


Master of Applied Science i Befolkningshälsovård

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Ett tvåårigt online-mastersprogram fokuserat på att förstå och leda omvandlingen av sjukhus och hälsosystem till värdebaserad ersättning. [+]

Befälhavaren på tillämpad vetenskap i befolkningshälsovård är en online deltidsexamen inriktade på ledningssystem som påverkar befolkningens hälsa och övergången till värdebaserad ersättning.

Erbjuds av Johns Hopkins Bloomberg Folkhälsohögskolan, fokuserar detta examensprogram på förståelse och ledande folkhälsohanteringssystem och är inriktat på kliniker och chefer som är aktivt engagerade i sjukhus- och hälsosystemens omvandling till värdebaserad, befolkningsfokuserad vårdleverans .

[-]

Master of Applied Science i patientens säkerhet och vårdkvalitet

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Ett tvåårigt online masterprogram som är utformat för att utbilda eleverna i de transformativa mekanismerna och bevisbaserade protokoll som minskar förebyggbar patientskada och förbättrar kliniska resultat. [+]

Master of Applied Science i patientsäkerhet och hälso- och sjukvårdskvalitet är en helt online, deltid tvärvetenskaplig examen som erbjuds av topprankade skolor inom Johns Hopkins University. Det är ett första samarbetet mellan Johns Hopkins Bloomberg Folkhälsohögskolan, Johns Hopkins School of Medicine, Johns Hopkins School of Nursing och Armstrong Institute for Patient Safety and Quality.

Det kombinerar kurser från JHU: s topprankade skolor med Armstronginstitutets banbrytande framsteg inom patientsäkerhet.

Programmet är utformat för att utbilda studenter i de transformativa mekanismerna och bevisbaserade protokoll som minskar förebyggbar patientskada och förbättrar kliniska resultat.... [-]


Magister i tillämpad vetenskap i gemenskapsbaserade primärvårdsprogram inom global hälsa

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Ett tvåårigt online masterprogram som utrustade studenter med nödvändiga kunskaper för att utveckla hållbara lösningar för att överskrida gränser och främja hälsoinitiativ över hela världen. Detta program är inriktat på proffs som vill arbeta direkt i fältet. [+]

Master of Applied Science i gemenskapsbaserade primärhälsovårdsprogram i Global Health är ett helt onlineutbildningsprogram som erbjuds av Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health och är idealisk för dem som arbetar eller planerar att arbeta i utvecklingsländer över hela världen. värld.

Programmet ger studenterna en översikt över de grundläggande komponenterna i global eller internationell hälsa, inklusive hälsosystem, hälsoinformation, epidemiologi / sjukdomsbekämpning, maternell och barnhälsa samt sociala, kulturella och beteendefaktorer i hälsa och sjukdom.

Detta examensprogram innehåller också kurser i utvärdering och genomförande, undersökningsmetoder, planering, utbildning och lärande. Eleverna lär sig av och interagerar med en mångsidig fakultet för folkhälsoforskare, utövare och yrkesverksamma med erfarenhet av att främja hälsoinitiativet för primärvården över hela världen.... [-]