close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i Genusstudier på distans 2021

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen. Genusstudier program presenterar ofta ett helhets utforskning av mänsklig sexualitet frågor. Studenter i ämnet kan lära om hur olika kulturer närmar sig begreppet kön… Läs mer

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Genusstudier program presenterar ofta ett helhets utforskning av mänsklig sexualitet frågor. Studenter i ämnet kan lära om hur olika kulturer närmar sig begreppet kön samtidigt undersöka biovetenskap frågor, såsom reproduktion och humangenetik.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Kontakta universitet om masterprogram i Genusstudier på distans 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Universidad Rey Juan Carlos T
madrid, Spanien

Det övergripande målet är studentens omfattande utbildning inom kön och hälsa.

Det övergripande målet är studentens omfattande utbildning inom kön och hälsa. -
Magisterexamen
Heltid
Engelska, Spansk
Sep 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här