$close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i Mont-Saint-Aignan i Frankrike 2022

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.Kontakta skolor d… Läs mer

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Mont-Saint-Aignan i Frankrike 2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
UniLaSalle
Beauvais, Frankrike +2 Mer

Denna ingenjör har en dubbel specialitet inom mat och hälsa. Denna utbildning belyser också de många relationerna de har med varandra, båda hos människor.

Denna ingenjör har en dubbel specialitet inom mat och hälsa. Denna utbildning belyser också de många relationerna de har med varandra, båda hos människor. -
Magisterexamen
Heltid
15 månader
Franska
Campusstudier