HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i Grenoble i Frankrike 2020/2021

Ett masterprogram är ett specialiserat studieprogram som vanligtvis är av intresse för dem som vill fokusera sin utbildning på ett visst område. Att ta en masterexamen i naturvetenskap, humaniora eller företagsadministration är ett smart val för studenter då det kan ge dem en konkurrensfördel på den aggressiva arbetsmarknaden.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Vid foten av de franska alperna resten Grenoble City. Det är huvudstad i departementet Isère. Grenoble har över 140.000 invånare. Universitetet i Grenoble har flera campus och högskolor spridda runt om i staden.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Grenoble i Frankrike 2020/2021

sökresultat funna Filter

Avancerad Master i bioteknik

格勒诺贝尔管理学院
Magisterexamen
Sep 2021
<
15 månader
Engelska
Campusstudier

Avancerat Master Course-format växlar klassrumsstudie med arbetslivserfarenhet. Program certifierat av det franska nationella yrkessystemet för yrkesskydd (RNCP)

Läs mer

Magisterexamen i hälsovetenskaper (management) (utfärdas av Northumbria University, Storbritannien)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;20 år
Engelska
Campusstudier

Den MSc Health Sciences (Management) program är utformat för att ge möjlighet för erfarna utövare och andra som är intresserade av Health Management för att fokusera på rutine ...

Läs mer