97 Distansutbildning Master Program i Europa for 2024

Distansutbildning Master Program i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    9 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Huvudsyftet med vår tvärvetenskapliga Executive Master in Digital Health är att bygga en digital hälsoarbetsstyrka för att överbrygga det nuvarande kunskapsgapet mellan hälsa och teknik för att möta de hälsorelaterade samhällsutmaningarna genom hela utvecklingen och implementeringen av evidensbaserade digitala lösningar.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Brunels Master of Public Health (online) har utformats för att hjälpa ambitiösa yrkesverksamma att få avancerade färdigheter och kompetenser inom folkhälsa och hälsofrämjande. Kursen hjälper dig att förvärva ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att förstå och lösa samtida folkhälso- och hälsofrämjande utmaningar. Du kommer att få avancerad kunskap om relaterade områden, inklusive global folkhälsopolitik, beteendeförändring, epidemiologi, hälsoekonomi och forskningskunskaper.

    • Madrid, Spanien

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Spanska

    Magisterexamen i språk- och talpatologier möjliggör ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till de huvudsakliga språk- och talproblemen som uppvisar neurologiska, psyko-affektiva eller kognitiva etiologier. Eleverna dyker in i diagnos- och behandlingsstrategierna för varje patologi och studieaspekter relaterade till anatomi, fysiologi och dynamik i centrala och perifera nervsystemet, liksom deras förhållande till patologiska manifestationer på beteendetsnivå.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid, Deltid

    22 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Med Online Master in Health Economics and Pharmacoeconomics, placerad i toppen 50 inom hälsoekonomi och folkhälsa av EDUniversal-rankningen, du kommer att specialisera dig på ekonomiska begrepp, tekniker, och instrument som tillämpas på hälsoekonomi, farmakoekonomi, hälsohantering, och läkemedelshantering.

    • Atarfe, Spanien

    Heltid, Deltid

    800 timmar

    Distansutbildning

    Spanska

    Numera har tekniska framsteg gjort det möjligt att skapa en mängd olika medicinska och kosmetiska ingrepp för att få en friskare och mer vårdad hud, det är detta som estetisk dermatologi ansvarar för. I denna estetiska dermatologi -mästare kommer du att lära dig all kunskap, teknik och procedurer relaterade till hudvård, bli medveten om dess betydelse på grund av det faktum att den är i permanent kontakt med externa agenter.

    • Online

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Våra MPH-masterstudenter på folkhälsoområdet studerar inte bara en examen - de förändrar världen runt dem. Detta program är utformat med tanke på upptagen vårdpersonal och kommer att ge dig en idealisk grund för att utvecklas som en effektiv folkhälsoexpert.

    • The City, Storbritannien

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt Master of Public Health-program förbereder dig för en karriär inom folkhälsoområdet genom att ge dig en bred förståelse för samtida frågor inom folkhälsan, med särskilt fokus på de senaste digitala och analytiska färdigheterna som arbetsgivare söker.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk, Spanska

    Online Master's Degree in Molecular Oncology är ett privat program som tilldelas av Centro de Estudios Biosanitarios (CEB) och genomförs med rekommendation från European School of Oncology (ESO). Det riktar sig till kliniska onkologer, patologer, hematologer och andra specialister inom medicin eller biovetenskapsområdet kopplat till tumörsjukdom.

    • Dundee, Storbritannien

    Deltid

    72 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    • León, Spanien

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Spanska

    Vi erbjuder avancerad forskarutbildning, tvärvetenskaplig, som syftar till att främja initiativet inom forskningsuppgifter inom området hälsa och samhälle.

    • Geneva, Schweiz

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Psykiska och beteendemässiga hälsofrågor utgör ett spektrum av hälsoutmaningar som påverkar alla nivåer i de sociala skikten. Covid-19-pandemin har gjort befolkningar känsliga för olika psykiska hälsoproblem, potentiellt på grund av direkta biologiska effekter såväl som stora psykosociala och ekonomiska konsekvenser av pandemin. Att erkänna och ta itu med psykiska problem på primärvårdsnivå är ett stort behov globalt. James Lind Institute MPH med specialisering för mental och beteendemässig hälsa (MBH) utbildar studenter att främja mental och beteendemässig hälsa genom ett tvärvetenskapligt och holistiskt hälsotillvägagångssätt. Fokus är att främja, säkra och förbättra den mentala hälsan hos individer, samhällen och befolkningar genom att använda fokuserade, evidensbaserade och skräddarsydda folkhälsostrategier.

    • Online Italy

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Italienska

    • Parma, Italien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Franska