Filter
Magisterexamen
Danmark Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Se alla masterprogram i Drug Development på deltid i Danmark 2019

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Danmark, officiellt Konungariket Danmark, är en suverän stat i norra Europa, som ligger sydväst om Sverige, södra Norge, och gränsar i söder av Tyskland.

Kontakta skolor direkt om masterexamen i Drug Development på deltid i Danmark 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Drug Development, Danmark

University of Copenhagen

Master of Medicines Regulatory Affairs är ett fortbildningsprogram riktat till yrkesverksamma inom läkemedelsindustrin. Inträde kräver minst två års relevant arbetslivser ... [+]

Lär dig hur du underlättar ett tydligt och tydligt beslutsfattande beslutsfattande

Master of Medicines Regulatory Affairs är ett fortbildningsprogram riktat till yrkesverksamma inom läkemedelsindustrin. Inträde kräver minst två års relevant arbetslivserfarenhet.

Experter inom lagstiftningsfrågor är viktiga för företag som står inför en alltmer komplicerad godkännandeprocess för att få nya produkter till marknaden. Som en Master of Medicines Regulatory Affairs kan du hjälpa till att säkra ditt företag en säker, sammanhängande och framgångsrik lagstiftningsprocess.

Det vetenskapliga tillvägagångssättet i detta mastersprogram gör att du kan argumentera för klinisk relevans och vetenskaplig legitimitet för att säkerställa en stark, pålitlig och kvalitetsbaserad storyline.... [-]

Danmark Copenhagen
Öppen antagning
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Copenhagen

Master of Industrial Drug Development är utformad för att möta behovet av chefer att samordna de många faktorer som är inblandade för att påskynda läkemedelsutvecklingspr ... [+]

Förstå hela läkemedelsutvecklingsprocessen från molekyl till marknadstillträde

Master of Industrial Drug Development är utformad för att möta behovet av chefer att samordna de många faktorer som är inblandade för att påskynda läkemedelsutvecklingsprocessen och släta övergången av kandidatdroger till marknaden.

Läkemedelsutveckling är en lång, komplex process som kräver interaktion mellan många specialområden. Förtydlig samordning av alla involverade discipliner, från tidig målidentifiering och validering genom säkerhets- och effektivitetsprovning till marknadslansering, kan effektivisera tillvägagångssättet för framställning av nya läkemedel.

"Det är viktigt att anställda inom läkemedelsindustrin förstår hela läkemedelsutvecklingsprocessen för att uppskatta sina kollegors perspektiv och mål, att samarbeta optimalt och att kunna göra rätt projektbeslut - genom MIND förvärvar de nödvändiga insikterna och färdigheterna ”... [-]

Danmark Copenhagen
Öppen antagning
Deltid
2 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska