$close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i Pleven Center i Bulgarien 2022

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.Bulgarien, officiellt Republiken Bulgarien, är ett land som ligger i sydöstra Europa. Det gränsar till Rumänien i norr, Serbien och Makedonien i väster, Grekland och Tu… Läs mer

En masterexamen är en typ av fördjupningsexamen som gör det möjligt att bli expert inom sitt valda område. Dessa program tar cirka två år att slutföra och är utformade för dem som sedan tidigare har en kandidatexamen.

Bulgarien, officiellt Republiken Bulgarien, är ett land som ligger i sydöstra Europa. Det gränsar till Rumänien i norr, Serbien och Makedonien i väster, Grekland och Turkiet i söder och Svarta havet i öster.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Pleven Center i Bulgarien 2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Медицински университет – Плевен
Pleven Center, Bulgarien

Utbildningen i specialiteten "apotek" under den teoretiska och praktiska utbildningen syftar till att skaffa tillräcklig kunskap om läkemedel och läkemedelssystemet.

Utbildningen i specialiteten "apotek" under den teoretiska och praktiska utbildningen syftar till att skaffa tillräcklig kunskap om läkemedel och läkemedelssystemet. -
Magisterexamen
Bulgarisk
Campusstudier