HEALTHCARESTUDIES

Sök bland masterprogram i Biovetenskap i Norge 2021

En masterexamen är en examen som det är tänkt att man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Även om det kan ta mellan ett och tre år kan de flesta masterprogram slutföras på ungefär två år.

Biologi och livsvetenskap är en gren inom vetenskapen som studerar hur olika processer, till exempel kemiska, fysiska och geologiska, påverkar hur levande organismer interagerar på jorden. Kurser man tar kan inkludera ämnen såsom ekologi, fysiologi och evolution.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

Be om information om masterprogram i Biovetenskap i Norge 2021

2 Resultat i Biovetenskap, Norge Filter

Master i biomedicin

UiT The Arctic University of Norway
MSc
Aug 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Masterprogrammet i biomedicin kommer att belysa samtida problem och metoder inom biomedicin. Du kommer att utbildas i experimentellt arbete samt skriftliga och muntliga presen ...

Läs mer

Master i molekylära vetenskaper

UiT The Arctic University of Norway
MSc
Aug 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Molekylära vetenskaper har under de senaste åren framkommit som ett område som är något bredare än kemi, eftersom dess aktiviteter inkluderar metoder och tekniker som tidigare ...

Läs mer