HEALTHCARESTUDIES

Sök bland masterprogram i Biovetenskap i Litauen 2021

När man har slutfört sin grundutbildning har man möjlighet att ta en masterexamen i det ämne man valt att studera. Ett masterprogram är utformat för att öka kunskapen inom ett visst område och hjälpa studenter att förbereda sig på en akademisk eller professionell karriär efter examen.

När det gäller studier i biologi och livsvetenskap kan studenterna fokusera på ett område inom naturvetenskapen eller studera hur dess olika delar fungerar tillsammans, såsom miljö och människors hälsa eller biologi och geologi.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Be om information om masterprogram i Biovetenskap i Litauen 2021

1 Resultat i Biovetenskap, Litauen Filter

Master i systembiologi

Vilnius University
Magisterexamen
01 Sep 2021
<
Heltid
<
2 år
15 Jul 2021
Engelska
Campusstudier

Det tvärvetenskapliga masterprogrammet för systembiologi förbereder eleverna för att göra verkliga arbeten inom snabbt utvecklande områden inklusive, men inte begränsat till, ...

Läs mer