35 Master Program i Biovetenskap i Europa for 2024

Master Program i Biovetenskap i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    9 månader

    På Campus

    Engelsk

    Master i läkemedels- och bioteknikhantering är ett avancerat program som täcker den senaste utvecklingen inom läkemedels-, bioteknik- och life science-industrin. EADA erbjuder dig möjligheten att gå med i en topprankad handelshögskola i Barcelonas centrum, en av de europeiska knutpunkterna i sektorn. På EADA lär du dig kvalitativa och kvantitativa färdigheter som ger mervärde till din profil i branschen. Klasserna är små och varierande och deltagarna lär sig av erfarna lärare med fallstudiemetoden.

    • Helsinki, Finland

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Brussels, Belgien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Milan, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Albi, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Franska

    Utbildningsprogrammet syftar till att göra det möjligt för den blivande farmaceut-ingenjören att fungera som chef för produktion eller utveckling inom läkemedels-, kosmetika-, finkemikalie- och läkemedelsbioteknikindustrin, samt att behärska nuvarande och framtida teknologier, och i synnerhet regelverk. Här är programmet https://www.calameo.com/read/005134921a1882f650ab7

    • Vilnius, Litauen

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Det tvärvetenskapliga masterprogrammet i systembiologi förbereder studenterna för att göra verkliga arbeten inom snabbt växande områden inklusive, men inte begränsat till, modellering av biologiska system, bioteknik, syntetisk biologi, bioinformatik, neurobiologi och dataanalys. Den är idealisk för nuvarande och framtida biologer som vill dra fördel av de mest kraftfulla statistiska modellerna och programmeringsverktygen för att producera kvantifierbara resultat inom sitt valområde.

    • Norrmalm, Sverige

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Systembiologi med specialisering i bioinformatik är ett tvärvetenskapligt magisterprogram som kombinerar områdena biologi, datavetenskap och statistik. Programmet ger kunskap och färdigheter som behövs för att på ett skickligt sätt kunna hantera dataanalysutmaningar inom modern biomedicinsk och molekylärbiologisk forskning.

    • Bologna, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter i medicinsk bioteknik utvecklar färdigheter för att samordna forskningsprojekt inom området bioteknik och molekylär medicin. Programmet ger en grundlig förberedelse inom molekylär teknik för bioteknologisk användning av prokaryota och eukaryota celler; eleverna lär sig att utforma och utveckla forskningsstrategier som syftar till att tillämpa ny teknik inom det medicinska området; våra forskningslaboratorier erbjuder avancerade utbildningsmöjligheter med avancerad vetenskaplig utrustning.

    • Pitești, Rumänien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Rumänska

    Masterprogrammet vidgar horisonterna hos innehavarna av en biologi-examen eller representerar kompletterande utbildning för specialister inom relaterade områden. Heltidsprogrammet hjälper eleverna att få nödvändiga kunskaper och färdigheter för medicinska laboratorieaktiviteter.

    • Pavia, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet i medicinsk och farmaceutisk bioteknik förbereder högkvalificerade akademiker inom biomedicinska och farmaceutiska bioteknikområden

    • Ljubljana, Slovenien

    Heltid

    2 år

    Blandad

    Singalesiska, singalesiska

    • Vilnius, Litauen

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Siena, Italien

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    900 timmar

    Distansutbildning

    Spanska

    Målet med denna examen är att få fördjupad kunskap om HIV-infektion och att yrkesverksamma från olika medicinska specialiteter ska skaffa sig nödvändig kunskap för att förhindra infektion och dess överföring, ställa en tidig diagnos för att snabbt och effektivt kunna påbörja behandlingen. Koppla patienten till hälsosystemet, identifiera opportunistiska infektioner och samsjukligheter, och ha en exakt kunskap om antiretrovirala läkemedel och skillnaderna med HIV-infektion.

    • Innsbruck, Österrike

    Heltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk