$close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i Córdoba i Argentina 2022

En masterexamen är ett avancerat studieprogram som kan slutföras på ungefär två år, förutsatt att studenterna redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämne. Studenter kan välja att ta en masterexamen i humaniora, naturvetenskap eller företagsadministration, beroende på deras nuvarande och framtida mål.Argentina har en magnifik multietnisk och mångkulturell befolkning och är en cha… Läs mer

En masterexamen är ett avancerat studieprogram som kan slutföras på ungefär två år, förutsatt att studenterna redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämne. Studenter kan välja att ta en masterexamen i humaniora, naturvetenskap eller företagsadministration, beroende på deras nuvarande och framtida mål.

Argentina har en magnifik multietnisk och mångkulturell befolkning och är en charmig och välkomnande land för studenter som väljer att studera utomlands. Kvaliteten på utbildningsområdet är att dö för och också mycket prisvärd. Argentina har en av världens 's högsta läskunnighet och bostadsmoduler till många kända konstnärer, forskare, författare och forskare. Några av dem hittar du undervisning i många toppuniversitet.

Staden har varit en av länets främsta utbildningscentra. Både lokalbefolkningen och studenter angränsande deltar över sex universitet och andra institutioner som finns ger Cordoba en distinkt atmosfär.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Córdoba i Argentina 2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University Institute of Biomedical Sciences of Cordoba (Instituto Universitario de Ciencias Biomédicas de Córdoba (IUCBC))
Córdoba, Argentina

Forskarutbildning med officiellt erkännande och giltighet genom resolution 277/18 från Nationens utbildningsministerium.

Forskarutbildning med officiellt erkännande och giltighet genom resolution 277/18 från Nationens utbildningsministerium. -
Magisterexamen
Spansk
Campusstudier