Filter
Magisterexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 3 masterprogrammen i Arbetsterapi 2020

Om du har en kandidatexamen och ser ut att vidareutveckla din karriär med mer specialiserad studie och övning, kan en magisterexamen vara ett bra val. Dessa program brukar vara mellan två och tre år.

Vad är en Master i Arbetsterapi? För att bli praktiserande arbetsterapeut krävs det generellt att ha minst en kandidatexamen om du planerar att arbeta med patienter. Den första halvan av studierna brukar vara inriktad på kurser som yrkesutveckling, OTs historia, vetenskaplig utredning och yrkesutvärdering, medan andra hälften kan innebära klinisk praxis. Du kan lära dig att hjälpa människor i alla åldrar att leva friska och produktiva liv trots fysiska förhållanden och sjukdomar.

Att tjäna en master i arbetsterapi kan stärka kritiskt tänkande, kommunikations- och problemlösningsförmåga, vilket kan leda till att bli en starkare utövare på ditt område.Framgång i din roll kan också leda till högre löner och större arbetsnöjdhet.

Det är viktigt att ta hänsyn till undervisningskostnader när man tänker på att välja ditt individuella program och examen. Kostnader för ett masterprogram kan variera mycket beroende på typ av institution, särskilt eftersom de också varierar i olika typer av grader som erbjuds.

Om du är intresserad av att utveckla din karriär inom arbetsterapi, kan du få möjlighet att överväga rehabiliteringskonsult, fallschef, hemvård ergoterapeut och forsknings- och utvecklings ergoterapeut. Denna grad kan erbjuda dig valet mellan kliniskt arbete och forskning. Ett annat alternativ för dem som vill vidarebefordra sin passion är att lära högskolekurser i OT. Du kan få möjlighet att arbeta i skolor, sjukhus och rehabiliteringscenter.

Detta är ett bra ställe att komma igång om du överväger ytterligare studier inom arbetsterapi.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Arbetsterapi

Bond University

Arbetsterapi (OT) är ett dynamiskt och mångsidigt yrke som gör det möjligt för människor och samhällen att övervinna hinder som uppkommer genom sjukdom, skada, funktionsn ... [+]

INGÅNGSKRAV

En examen i hälsovetenskap eller annan relaterad examen; särskilda kurser krävs plus transkript av primärexamen och specifika ämnesrapporter. Sökande som inte uppfyller de förkunskapskrav som ställs kan komplettera överbryggande ämnen före införandet.

PROGRAMBESKRIVNING

Master of Occupational Therapy är utformad för att producera högkonkurrerade akademiker med omfattande kliniska färdigheter samt ha en solid affärsansvar och forskningserfarenhet. Det är den första arbetsterapeutens mästare i Australien för att erbjuda dig möjlighet att slutföra ett kliniskt forskningsprojekt eller genomföra affärsvalfria val för att förbereda en karriär inom privatpraxis.... [-]

Australien Robina
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Otago - Wellington Department of Medicine

Master of Aviation Medicine (MAvMed) kvalifikation är en 4-årig deltid, distans-learning kurs erbjuds globalt. Kärnan i magisterexamen börjar med doktorsexamen i yrkeshög ... [+]

Översikt

Master of Aviation Medicine (MAvMed) kvalifikation är en 4-årig deltid, distans-learning kurs erbjuds globalt. Kärnan i magisterexamen börjar med doktorsexamen i yrkeshögskolan (PGDipOccMed) eller forskarutbildningen i aeromedical retrieval and transport (PGDipAeroRT). Dessa fyra papper leder till ytterligare fyra avancerade papper som krävs för att slutföra masterkvalificeringen. Efter avslutad kurs kommer studenterna att ha erhållit ett examensbevis utöver en masters kvalifikation.

Graden är endast tillgänglig för registrerade läkare.

Studenter som vill genomföra en forskarbaserad masterexamen ska anmäla sig till Master of Health Sciences (MHealSc), godkänd i Aviation Medicine degree program.... [-]

Nya Zeeland Wellington
Mars 2020
Engelska
Deltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska
University of Otago - Wellington Department of Medicine

Otago Master of Occupational Medicine Degree (MOccMed) ingår i ett internationellt ackrediterat program som gör det möjligt för deltidsanställda läkare att utveckla kompe ... [+]

Översikt

Otago Master of Occupational Medicine Degree (MOccMed) ingår i ett internationellt ackrediterat program som gör det möjligt för deltidsanställda läkare att utveckla kompetenser för professionell yrkesmedicinsk praxis på en registrerad eller styrelsecertifierad specialistnivå i alla länder i världen.

Magisterexamen (normalt deltidsarbete av studenter fortsätter sitt vanliga arbete) utökar det existerande doktorandutbildningen i yrkeshögskolan (PGDipOccMed), och studenterna har normalt slutfört examensbeviset innan de godkänns i masterdokumentet. Programmet bygger på de grundläggande principerna och klinisk praxis som leder till ledar- och forskningsutvärdering av arbetsmedicin och säkerställer att personalen är lämplig att delta i säkert arbete.... [-]

Nya Zeeland Wellington
Mars 2020
Engelska
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska