Filter
Magisterexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 4 masterprogrammen i Akupunktur 2020

En magisterexamen är en avancerad nivå examen som erhålls efter avslutad en kandidatexamen program. Denna examen är vanligtvis erhållas för att avancera i en karriär eller kvalificera sig för mer avancerade positioner inom en karriär.

Vad är en Master i akupunktur? Programmet fokuserar på att hjälpa studenter att kvalificera sig för staten licensiering som akupunktörer. Programmet omfattar vanligtvis avancerade ämnen och ger praktisk arbetslivserfarenhet. Eleverna lär sig att på ett säkert sätt ta hand om patienter samtidigt uppvisar kunskaper i traditionell kinesisk medicin teknik, patient bedömning, behandlingsplan skapande, akupunktur tekniker och professionalism. Eleverna får lära sig om avancerade akupunktur färdigheter, tui na, kinesiska örter och hur man kan integrera västra och östra medicinsk praxis. Färdigheter är skapade så att en kandidat är redo att arbeta direkt med patienter som en caregiver efter genomgången av programmet.

Fördelarna med att slutföra detta program är att eleverna kan ha möjlighet att sitta för den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin ombord examen, vilket ger dem möjlighet att bli licensierade i de flesta stater. De kan då utöva licensierade akupunktörer.

Kostnaderna för programmet varierar från land till land och skola till skola. Detta kan vara relaterat till varierande banlängder. Generellt, men det tar ungefär två till tre år att slutföra programmet.

Avslutad program kan tillåta en person att tjäna sitt samhälle med västerländsk medicin tekniker. Karriärmöjligheter finns i privat praktik eller i en grupp eller klinik miljö där en examen kan hjälpa andra genom att administrera akupunktur behandlingar. En examen kan också arbeta med forskning eller skriva om kinesisk medicin för att bidra till att förbättra området.

Österländsk medicin, särskilt akupunktur, ser en tillväxt i popularitet, vilket är anledningen till att få en Master i akupunktur examen kan väl värt att överväga. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

4 Resultat i Akupunktur

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Området manuella terapier efterfrågar allt mer professionell tid med en mängd olika tekniker i sina manuella terapier för antingen tillämpa en kombination av lämpliga tek ... [+]

initiering

Oktober 2018/1 läsåret / Duration klassrummet lärande

presentation

Terapiområdena alt = "manualer kräver mer och mer professionella med en mängd olika tekniker i sina egna terapier alt =" manualer, så att, eller tillämpa kombinationen av lämpligaste tekniker för de krav som presenteras av användaren eller , att ha ett brett terapeutiskt erbjudande och ha mer möjlighet att få användare i behandlingscentra alt = "manualer.

denna utbildning Därför riktar sig till läkare och sjukgymnaster som vill veta vilka möjligheter som chiromassage tillsammans med några överlägsna massagetekniker och tillsammans med lymfdränage och zonterapi.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bastyr University

The Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM) är amodel omfattande utbildningsprogram. Den innehåller alla didaktiska och klinisk utbildning av Maste ... [+]

The Master of Science i akupunktur och orientalisk medicin (MSAOM) är amodel omfattande utbildningsprogram. Den innehåller alla didaktiska och klinisk utbildning av Master of Science i akupunktur (MSA), och innehåller även kinesisk örtmedicin och kinesisk medicinsk språk. Den MSAOM Programmet är en tre-och-en-halv-kalenderår studier.

Curriculum - MSAOM

Studenter tjänar den MSAOM måste fylla sina examenskraven inom sex år, inklusive eventuella avlagda som en kandidatexamen student och tillämpas mot magisterexamen. Att få en licens för att praktisera akupunktur i de flesta stater, en student måste tjäna antingen en MSA eller MSAOM grad passera NCCAOM licensiering examen och möta eventuella ytterligare statliga krav.... [-]

Amerikas förenta stater Kenmore San Diego
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Five Branches University

MAC-programmet är utformat för studenter som vill utveckla en praxis betonar akupunktur och särskilt för dem som är intresserade att genomföra den snabbt växande gemenska ... [+]

Master of akupunktur (MAC) program är särskilt utformat för följande personer:

Studenter som vill träna utanför Kalifornien

Studenter intresserade av att utveckla en praxis betonar akupunktur, inklusive MDS och andra licensierade västerländska läkare har tillstånd att använda akupunkturnålar i delstaten Kalifornien.

MAC Programmet erbjuds på engelska på våra Santa Cruz och San Jose campus. Programmet omfattar både akademiska och verksamhetsförlagd utbildning, med fokus på att öva akupunktur i en integrativ medicinsk miljö.

Om du planerar att öva i Kalifornien, och är inte en MD eller licensieras Western läkare, kommer du behöver för att slutföra MTCM program som omfattar både akupunktur och kinesisk örtmedicin studier.... [-]

Amerikas förenta stater Santa Cruz San Jose
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Målet med Master of Acupuncture ... [+]

Syfte

Målet med Master of Acupuncture

Översikt över programmet

Mästaren i Akupunktur

Ackreditering

Master of Acupuncture and Oriental Medicine-programmet är ackrediterat av ackrediteringskommissionen för akupunktur och orientalisk medicin och sydlig sammanslutning av högskolor och skolkommission på högskolor. Efter avslutad kandidatexamen kommer studenterna att vara berättigade att sitta i den nationella certifieringskommissionen för akupunktur och orientalisk medicinsk licenskontroll.

Schema

De flesta av de didaktiska kurser som erbjuds i båda programmen är på kvällarna och helgerna. Några av kurserna erbjuds också online.

Undervisning och avgifter

Undervisningen är $ 432 per kredit. Stipendierna kommer att baseras på såväl förstklassig första tjänstegrundlagning på färdiga ansökningar som meriter.... [-]

Amerikas förenta stater Houston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska