HEALTHCARESTUDIES

De mest populära masterprogrammen i Administration på deltid i Nordamerika 2020

Ett masterprogram är ett specialiserat studieprogram som vanligtvis är av intresse för dem som vill fokusera sin utbildning på ett visst område. Att ta en masterexamen i naturvetenskap, humaniora eller företagsadministration är ett smart val för studenter då det kan ge dem en konkurrensfördel på den aggressiva arbetsmarknaden.

På ett administrationsprogram kan studenterna ofta välja offentlig administration eller företagsadministration som huvudämne. Inom dessa områden kan en del studenter fördjupa sig inom redovisning, designmanagement, internationella affärer eller PR.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i Administration på deltid i Nordamerika 2020

2 Resultat i Administration, Nordamerika Filter

Internationella Masters of Health Leadership

McGill University, Desautels Faculty of Management
Magisterexamen
31 May 2021
<
Deltid
<
15 månader
01 Mar 2021
Engelska
Campusstudier

International Masters for Health Leadership (IMHL) är ett 15-månaders program med fem 12-dagars moduler, följt av en magisterexamen, vilket leder till examen Master of Managem ...

Läs mer

Master of Health Administration (MHA)

A.T. Still University, Online
Magisterexamen
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Detta 100% onlineprogram förbereder vårdpersonal att bli innovativa ledare och problemlösare inom vårdindustrin. Genom att blanda den teoretiska med praktiken ger kursen stude ...

Läs mer