Populära kategorier

Populära Health Magister

Master i hälso grader riktar sig till studenter som vill öka sin karriär inom hälso- och sjukvård, oavsett om det är på sjukhus, kliniker, ideella organisationer eller andra vårdgivare. Genom fördjupad studie i en särskild hälsorelaterad disciplin, Master i hälsoprogram förbereder också studenterna för en forskarkarriär, antingen inom industrin eller på universitetsnivå. Det är vanligt att praktisk erfarenhet i en vårdavdelning eller laboratorium att vara obligatoriskt för masterprogram inom vården. Utbildningarna administreras i heltid, deltid, på nätet, eller distansutbildning format. Master i hälsoprogram erbjuder många inriktningar, såsom medicin, näringslära, sjukvårdshuvudmannen, psykiatri, omvårdnad, veterinärmedicin, eller sjukgymnastik. Andra populära inriktningar inkluderar bio-medicinteknik, medicinsk laboratoriestudier, radiologi och alternativ medicin.Mångfalden av Master i hälsoprogram kan vara överväldigande - men låt inte det hindra dig! För att hitta utbildningen som bäst passar dina behov, börja med att ta en titt på listan över några av de mest populära masterprogram i hälsa som erbjuds av ledande universitet runt om i världen.

Nya masterprogram inom hälsovård

University of Bradford

MPharm I Apoteket

Augusti 16, 2018
Vårt unika 5-åriga MPharm-program har funnits i över 45 år och gör det möjligt för dig att genomföra din förregistreringsträning som en del av programmet.

Grand Canyon University

MS I Klinisk Psykisk Hälsorådgivning Med Inriktning På Trauma

Augusti 16, 2018
Grand Canyon University : s kandidatexamen i klinisk psykisk hälsa Rådgivning med inriktning på traumerutbildning vid högskolan Humaniora och samhällsvetenskap är utformad för studenter som vill rådgöra traumaoffer.

Briar Cliff University

Master I Träningsfysiologi

Augusti 8, 2018
Master of Science i träningsfysiologi är din första steg för karriärutveckling. Oavsett om du letar upp i kandidatpoolen genom att lägga till en magisterexamen i ditt CV eller om det här är en bro som hjälper dig att komma in i ett doktorsexamen, kommer den här graden att ge akademisk rigor och ledarskapsförmåga för att hjälpa dig att lyckas.… [+] [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Master i hälsostudier?