Populära kategorier

Populära Health Magister

Master i hälso grader riktar sig till studenter som vill öka sin karriär inom hälso- och sjukvård, oavsett om det är på sjukhus, kliniker, ideella organisationer eller andra vårdgivare. Genom fördjupad studie i en särskild hälsorelaterad disciplin, Master i hälsoprogram förbereder också studenterna för en forskarkarriär, antingen inom industrin eller på universitetsnivå. Det är vanligt att praktisk erfarenhet i en vårdavdelning eller laboratorium att vara obligatoriskt för masterprogram inom vården. Utbildningarna administreras i heltid, deltid, på nätet, eller distansutbildning format. Master i hälsoprogram erbjuder många inriktningar, såsom medicin, näringslära, sjukvårdshuvudmannen, psykiatri, omvårdnad, veterinärmedicin, eller sjukgymnastik. Andra populära inriktningar inkluderar bio-medicinteknik, medicinsk laboratoriestudier, radiologi och alternativ medicin.Mångfalden av Master i hälsoprogram kan vara överväldigande - men låt inte det hindra dig! För att hitta utbildningen som bäst passar dina behov, börja med att ta en titt på listan över några av de mest populära masterprogram i hälsa som erbjuds av ledande universitet runt om i världen.

Nya masterprogram inom hälsovård

Cyprus University of Technology

Master I Epidemiologi

Februari 21, 2018
Disciplinerna i epidemiologi och biostatistik innebär att samla in, klassificera, sammanfatta, organisera, analysera och tolka numerisk information som är relevant för biologiska, medicinska och folkhälsoproblem. Programmet erbjuder ett regionalt fokus. För att ge den utbildning som är nödvändig för att behärska de grundläggande färdigheterna inom epidem… [+]iologi och biostatistik omfattar mastersprogrammet 42,5 hp (68 hp) av kursen i nyckelkompetenser inom dessa områden och både teoretiska och tillämpade epidemiologiska och statistiska tekniker. [-]

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc I Veterinärmedicinsk Epidemiologi (online-lärande)

Februari 18, 2018
Veterinär epidemiologi är en nyckelkomponent i ett antal av de globala stora utmaningarna för sjukdomsbekämpning, livsmedelssäkerhet och klimatförändringar. Följaktligen finns det behov av att förbättra vår förmåga att förstå, förutse och svara på mönster och dynamik av sjukdom och att kontrollera utbrott.

Southern Cross University (Online)

Master Of Mental Health (Nursing)

Februari 15, 2018
Mental hälsa är en växande fråga, så det finns ett behov av högkvalificerade sjukvårdspersonal för psykisk hälsa för att säkerställa att konsumenterna får bästa möjliga vård.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Master i hälsostudier?