Populära Health Magister

Master i hälso grader riktar sig till studenter som vill öka sin karriär inom hälso- och sjukvård, oavsett om det är på sjukhus, kliniker, ideella organisationer eller andra vårdgivare. Genom fördjupad studie i en särskild hälsorelaterad disciplin, Master i hälsoprogram förbereder också studenterna för en forskarkarriär, antingen inom industrin eller på universitetsnivå. Det är vanligt att praktisk erfarenhet i en vårdavdelning eller laboratorium att vara obligatoriskt för masterprogram inom vården. Utbildningarna administreras i heltid, deltid, på nätet, eller distansutbildning format. Master i hälsoprogram erbjuder många inriktningar, såsom medicin, näringslära, sjukvårdshuvudmannen, psykiatri, omvårdnad, veterinärmedicin, eller sjukgymnastik. Andra populära inriktningar inkluderar bio-medicinteknik, medicinsk laboratoriestudier, radiologi och alternativ medicin.Mångfalden av Master i hälsoprogram kan vara överväldigande - men låt inte det hindra dig! För att hitta utbildningen som bäst passar dina behov, börja med att ta en titt på listan över några av de mest populära masterprogram i hälsa som erbjuds av ledande universitet runt om i världen.

Nya masterprogram inom hälsovård

La Trobe University

Magister På Hälsoförvaltningen

September 23, 2017
Snabb spåra din karriär inom högre hälsohantering med Master of Health Administration.

College of Saint Elizabeth

Bs I Hälsovården

September 22, 2017
Hälsostyrningsprogrammet utbildar studenter för karriär inom hälsovården med inriktning på att utveckla kritiskt tänkande, problemlösning och etiskt beslutsfattande.

IUBH Duales Studium

Health Management I Dubbla Studien

September 22, 2017
Intresserad av hur det ser ut bakom fasaden av sjukhus eller försäkringsbolag? Du vill arbeta i gränssnittet mellan hälsa och ekonomi? Om du gör lägger stor vikt vid praktisk erfarenhet, är den dubbla ungkarl health management precis rätt för dig.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en Master i hälsostudier?