Varför studera MSc Cardiac fysiologi vid Middlesex?

Våra Biomedicinsk och biologiska vetenskapen kurser har en spirande internationellt rykte på grund av vår världsledande forskning inom områden som biomarkörer, folkhälsa och biomodelling. Universitetet är hem till Centrum för undersökande och Diagnostic Oncology, som har banat väg för tekniker för cancerdiagnos och behandling, inklusive vår genombrott i utvecklingen av ett vaccin för cancer i urinblåsan. Våra undervisnings- och forskningsanläggningar överträffar dem vid några medicinska skolor i Storbritannien, och vår kurs ger dig både djup praktisk erfarenhet och omfattande, aktuell teoretisk kunskap. Vår specialist klinisk fysiologi laboratorium inrymmer ett brett spektrum av diagnostisk utrustning och drivs av erfarna utövare.

Samt delta praktiska klasser i labbet, kommer du att kunna använda det för självstudier och forskning, och kommer att ha tillgång till facktidskrifter.

Kurshöjdpunkter

  • Förutom en bra kunskap om hur olika problem påverkar hjärtat och moderna diagnostiska och forskningstekniker, utvecklar du de kritiska analyskunskaper som behövs för litteraturöversikt och förståelse av relevanta etiska problem.
  • Vår unika ledarskaps- och förvaltningsmodul ger dig ytterligare färdigheter för att hjälpa dig att gå upp i karriärstegen. Du kommer att täcka ledning och förvaltning teori, hälsa och säkerhet, kvalitetskontroll, forskning och statistiska metoder.
  • Våra medarbetare är stödjande och praktiska - alltid redo med råd om dina studier, de är också kända för sin starka pastorala vård och för att gå extra för sina studenter. Alla våra lärarna är engagerade i forskning och många är pionjärer inom sitt eget område.
  • Kursen kommer också att förbättra din IT, talrikedom, forskning, kommunikation, teamwork, ledarskap, presentation och problemlösning färdigheter.
  • Som student på kursen får du en gratis elektronisk lärobok för varje modul.
Program undervisas på:
Engelska

Se 14 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
8,000 GBP
Internationella avgifter: £ 12.500
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum