Kursen ger dig de kunskaper och färdigheter för att bli en självständig läkarbesök, som specialiserat sig på kondition, öva baserad rehabilitering och muskuloskeletala förvaltning.

Vi fokuserar på att öka din kritisk medvetenhet om de aktuella trenderna inom idrott och motion rehabilitering, och bygga upp ditt självförtroende i tillämpningen av dessa banbrytande framsteg till arbetsplatsen.

Sport rehabilitering forskning konsekvent inriktad på att förbättra prestationsförmågan och minska skaderisken. Därför är vårt Kursen fokuserar på att bygga de kunskaper och färdigheter för att genomföra rehabiliteringsprogram som returnerar idrottare optimala kondition. Du kommer att ha tillgång till vår partner Saracens Rugby Club i närheten Allianz Park stadion där du kommer att använda våra prestandalaboratorier i världsklass, rehabiliteringsenheter och testanläggningar.

Du kommer också att ha möjlighet att få erfarenhet av idrott och motion miljön genom praktik.

Kursen belyser:

  • Studerande som har avslutat idrottsgrader med Middlesex har gått vidare till arbete i organisationer som professionella fotbolls- och rugbyklubbar, nationella idrottsförbund och oberoende privatpraxis.
  • Vår personal är alla utbildade yrkesverksamma som vart och ett erbjuder en stor erfarenhet av branschen. Som en del av kursen utvecklar vi också nära förbindelser med Saracens Rugby Club inom områdena sportrehabilitering och prestationsåtervinning samt muskuloskeletala screening.
  • År 2013 öppnade Middlesex University sina helt nya sport- och träningsvetenskapliga lokaler i närheten av Allianz Park. Som en del av en spännande ny satsning med saracener Rugby Club som är baserade på Allianz Park, kommer du att använda den senaste state-of-the-art utrustning inklusive en mänsklig rörelse lab, hälso och skada klinik och en mänsklig prestation lab.
  • Kursen är ackrediterad av British Association of Sports Rehabilitators and Trainers (BASRaT).
Program undervisas på:
Engelska

Se 14 fler kurser från Middlesex University London »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
8,500 GBP
Internationella avgifter: £ 12.500
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum