HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i hälsa i USA 2019

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare. 

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Kontakta universitet om masterprogram i naturvetenskap i hälsa i USA 2019

sökresultat funna Filter

Magisterexamen i yrkeshälsovetenskap och orientalisk medicin

Florida College of Integrative Medicine
Campusstudier Heltid 3 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Orlando

Florida College of Integrative Medicine s master of science i orientalisk medicin examen är ett fyraårigt program som bara tar 36 månader att slutföra i sex 20-veckors terminer. Programmet erbjuder grundläggande klasser och mycket unika avancerade klasser. Semesterplatser börjar i januari och juli varje år med pauser under sommaren, vintern och några semestrar.

Msc folkhälsan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid Augusti 2019 Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 25 fler

MSc Public Health skapar proffs som kan leda och genomföra förändringar i folkhälsan över hela världen. Denna masterkurs stödjer utvecklingen av folkhälsoutövare genom att göra det möjligt för dem att förhandla, planera, genomföra och utvärdera politik och praktik.

Magisterexamen i tillämpad träningsvetenskap-styrka och konditionering

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Internet Heltid Deltid 8 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater River Forest + 1 fler

Strength and Conditioning-koncentrationen är utformad för nuvarande utövare, strävan efter styrka och konditionering, personliga tränare och idrottsutövare. Vårt omfattande program överstiger kraven för den normala nationella styrkan

Master of Science i omvårdnad

Saint Xavier University Online
Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Chicago

Online MSN från Saint Xavier University stöder din omvandling till en betrodd sjuksköterska ledare med ett högkvalitativt och erkänt program som är överkomligt, tillgängligt och omedelbart tillämpligt.

MS i klinisk forskning (MSCR)

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 12 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

MSCR-programmet lär studenterna de vetenskapliga grunderna för mänsklig forskning. Kurser i vår läroplan ger en djupgående titt på alla nyckelelement i klinisk forskning.

MS i farmakologi

School of Medicine - University of California Irvine
Internet Heltid 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Irvine

MSP-programmet är starkt anpassat till mission, syfte och strategisk plan för University of California, University of California, Irvine (UCI), UCI School of Medicine och UCI Department of Pharmacology. MSP online-programmet riktar sig till yrkesverksamma inom läkemedelsindustrin och relaterade områden som söker en avancerad nivå samtidigt som de fortsätter sin heltidsanställning. Programmets övergripande syfte är att ge eleverna kompetens och den senaste vetenskapliga kunskapen och forskningen inom farmakologi.

Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Internet Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Washington

Master of Science i Behavioral Health (MSBH)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Francisco

Master of Science in Behavioral Health (MSBH) hos USF förbereder dig för att hantera skillnader i det nuvarande hälsovårdsleveranssystemet. Som student i vårt program kommer du att undersöka skärningspunkten mellan sociala, fysiska och psykologiska faktorer som påverkar hälsa och välbefinnande. Genom interdisciplinära klasser, fältupplevelser och ett capstone-projekt lär du dig psykosociala insatser samt verktyg för planering, hantering och utvärdering av community-baserade program och tjänster.

MSc i biostatistik

University of Louisville
Campusstudier Internet Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Louisville + 1 fler

Master of Science (MS) -graden förbereder studenterna för karriärer som professionella biostatiker inom industri, regering eller akademi.

MSN med en koncentration i Executive Nurse Leadership

Nova Southeastern University Online
Internet Deltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Fort Lauderdale

Den icke-kliniska MSN-graden stöder BSN-sjuksköterskor såväl som andra vårdpersonal som gör karriärbyte. Om du inte har din BSN men har en examen i ett relaterat fält behöver du bara slutföra en brobana för att komma in i programmet. Executive Nurse Leadership: Denna specialisering utökar din verktygssats så att du kan förändra vårdverksamheten för att gynna organisationen medan du fortfarande fokuserar på patienten.

MS i tränings- och näringsvetenskap

University of Tampa - Sykes College of Business
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Tampa

Master of Science in Exercise and Nutrition Science (MS-ENS) förbereder studenter att arbeta i regeringen, näringslivet, sportindustrin och i utbildningen som utövare i professionella tvärvetenskapliga lag. Programmet är för studenter som söker en stark grund för vidare studier och forskning inklusive de som bedriver en terminalexamen.

MSc i matvetenskap och mänsklig näring

University of Illinois at Urbana-Champaign
Campusstudier Heltid 18 månader Augusti 2020 Amerikas förenta stater Champaign

Flexibilitet i klasser och karriäralternativ är kännetecken för matvetenskap och mänsklig näring PSM-program. Utforska karriäralternativ inom livsmedels-, läkemedels- och ingredienssektorerna, samtidigt som du sätter din expertis inom närings- och livsmedelsvetenskap i kombination med affärsförmåga. Illinois PSM-studenter arbetar nära med fakulteter och andra studenter, inklusive de i forskningsbaserade MS och Ph.D. program. Studentevenemang ger möjligheter att träffa människor från näringsliv, industri, myndigheter och andra institutioner för att lära sig mer om möjligheter och utmaningar inom livsmedelsvetenskap och mänskligt näringsliv.

MS i tal-språkpatologi

Yeshiva University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater New York

Befälhavaren i Speech-Language Pathology (SLP) vid Katz-skolan vid Yeshiva University är ett av de få SLP-programmen i landet som specialiserar sig på medicinsk talpatologi. Vår SLP MS tar ett tvärvetenskapligt sätt att diagnostisera och behandla tal, språk och kommunikationsfall.

Master of Science (MS) i Health-System Pharmacy Administration

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Internet 2 - 6 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Rootstown Township

Förbättra ditt apotek administrativa, finansiella

Civilingenjör i teknikfysik - Biomedicinsk teknik

University of Central Oklahoma
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Edmond

Denna huvudämne är utformad så att dess akademiker kan komma in i industrin / regeringen som praktiserande ingenjörer eller bedriva forsknings- och undervisningskarriärer med statliga och / eller akademiska institutioner. Huvuddelen ger också avancerad studie inom biomedicinsk teknik, med inriktning på biomedicinsk instrumentering, biomekanik och medicinsk bildbehandling, för studenter som avser att driva en doktorsavhandling. grad i biomedicinsk teknik eller relaterade områden.