HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i hälsa i Storbritannien 2019

En naturvetenskaplig masterexamen är en examen som kan tas av studenter som redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämnesområde. En MSc tar vanligen cirka två år att ta på heltid.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta universitet om masterprogram i naturvetenskap i hälsa i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

Folkhälsa och hälsofrämjande MSc

Brunel University London
Internet Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Online-programmet för folkhälsa och hälsofrämjande MSc är utformat för att utrusta akademiker med den tvärvetenskapliga kunskapen för att framgångsrikt kunna förhandla utmaningar och komplexiteter i en karriär inom hälsovården.

Online MSc i folkhälsovetenskap

University of Glasgow Online
Internet Deltid 2.5 - 6 år September 2019 Storbritannien Glasgow

Befolkningshälsovetenskap är ett framväxande område av hälsovetenskap som fokuserar på de flera determinanterna av hälsoutfall och deras inverkan på en befolkning. Universitetet i Glasgow är rankat i världens topp 100 av universiteter (QS World University Rankings 2019). Det tillhandahåller det enda online-programmet av sitt slag i Storbritannien som är inriktat på att mäta, kvantifiera och beskriva befolkningens hälsotillstånd och hälsoskillnader genom hög nivåforskning och statistisk analys.

Msc folkhälsan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid Augusti 2019 Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 25 fler

MSc Public Health skapar proffs som kan leda och genomföra förändringar i folkhälsan över hela världen. Denna masterkurs stödjer utvecklingen av folkhälsoutövare genom att göra det möjligt för dem att förhandla, planera, genomföra och utvärdera politik och praktik.

MSc i brännskador, plast och rekonstruktiv kirurgi

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år Oktober 2019 Storbritannien London + 1 fler

Programmet syftar till att ge en grundläggande kunskap och förståelse för rekonstruktiv kirurgi. Programmet hjälper till att utrusta vårdpersonal och forskare med forskarutbildningen och översättningar som krävs för kliniskt tillämpad forskning inom detta område.

MSc i demens

University of Hull Online
Internet Deltid 2 år September 2019 Storbritannien Hull

Utmana kritiskt vanliga uppfattningar om demens som en diagnos enbart av förlust och förtvivlan. Fokusera på mänskliga rättigheter, värdighet och omsorg. Lär dig vad det betyder att leva bra med demens. Denna kurs är utformad för att ge dig en kritisk förståelse av demens och ger dig en djup inblick i upplevelsen för dem som lever med demens och deras familjer. Du kommer att utveckla nytt kritiskt tänkande och ge dig praktiska verktyg och tankesätt för att leda positiva förändringar.

MSc Regenerativ Medicin

University of Suffolk
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Ipswich + 1 fler

Regenerativ medicin omfattar många områden av life science och medicin. Det har fått ett enormt intresse från den kommersiella sektorn och från hälsovårdssystemen världen över, vilket bidrar till att utveckla potentiella alternativ till långsiktiga och kostnadseffektiva vårdmetoder. MSc Regenerative Medicine kommer att ge eleverna ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att få en kritisk kunskap och träning i den biologiska och kemiska grunden för vävnadsregenerering, stamcellerbiologi och bioteknik samt de utmaningar som hör samman med ämnesområdena. Studenter kommer att utforska några grunder av immateriella rättigheter, regleringsfrågor, etiska frågor, som alla är nyckelkomponenter i den globala regenerativa medicin sektorn. Vårt biotekniklaboratorium har listats som ett av de fem bästa i världen för RegMedNet "Award for Cultivating Excellence '2018!

MDSc Prosthodontics

School of Dentistry - University of Dundee
Campusstudier Heltid 24 månader Kontakt Skolan Storbritannien Dundee

Du kommer att utveckla förbättrade färdigheter och förståelse för den vetenskapliga grunden och praktiken av prostodonti så att du blir kompetent vid diagnos och behandling av mer komplexa problem.

Civilingenjör i folkhälsa

Anglia Ruskin University
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2019 Storbritannien Cambridge Chelmsford + 2 fler

Få de kunskaper och färdigheter du behöver för en folkhälsarkarriär över hela världen. Från epidemiologisk forskning till missbruk och sjukdom, policy-making för service commissioning, omfattar kursen de viktigaste begreppen.

MSc / PGDip / PGCert i folkhälsan

King's College London Online
Internet Deltid 2 - 6 år September 2019 Storbritannien London

Denna innovativa distansutbildning Folkhälsovetenskap, PG Dip, PG Cert kan du dra nytta av den världsberömda undervisningen i King's College London, vart du än är. Kursen lärs av några av världens ledande folkhälsovetenskapare vid fakulteten för biovetenskap

Civilingenjör i nanomedicin

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Swansea + 1 fler

Denna 12-månaders kurs (börjar i oktober) är lämplig för akademiker med erfarenhet inom biologi, biovetenskap eller teknik som vill utveckla sin förståelse för tillämpningen av nanoteknik inom vården och genomgå utbildning i experimentell design och experimentell praxis i en nya forskningsämne.

Civilingenjör i folkhälsa

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
Kombinerat online och på campus Heltid 12 - 16 månader Januari 2020 Storbritannien London

Utveckla din kunskap

MSc i global folkhälsa

Queen Mary Online
Internet Deltid 2 år Kontakt Skolan Storbritannien London

Med fokus på de sociala, politiska och miljömässiga faktorer som påverkar den globala folkhälsan kommer Queen Mary Online: s MSc i global folkhälsa att öka din medvetenhet och öka din förståelse för globala hälsofrågor så att du kan hantera sociala orättvisor i hälsa och göra positiva förändringar inom lokalt och internationella samfund.

Msc inom sjukvården operativa förvaltningen (hom)

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien Coventry

Driva utvecklingen och genomförandet av innovationer i den komplexa hälso- och sjukvårdssektorn för att underlätta förbättring.

Msc i klinisk onkologi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2019 Storbritannien Birmingham

Detta är ett program för hälso- och sjukvårdspersonal från olika bakgrunder som vill utöka sina kunskaper om teoretiska och praktiska aspekter av onkologi. Den heltid program är särskilt lämplig för vårdpersonal med intresse inom klinisk, medicinsk, kirurgisk och translationell onkologi.

MSc i cancerbiologi

Sheffield Hallam University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Sheffield

Kursen ger en stimulerande, utmanande och trevlig upplevelse av att studera cancerbiologi med praktiska tillämpningar i framkant av cancerfältet. Leds av forskningsaktiv cancerbiologer, kommer du att utveckla en förståelse för patogenesen av malign transformation från cellulär till hel systemnivå, diskutera metoder för diagnos och behandling av patienter. Cancerbiologi spelar en central och viktig roll i vården. Kursen är utformad som svar på efterfrågan inom branschen för högkvalificerade forskare. Komponenterna ligger i framkant av modern vetenskap och lockar ledande forskningsverksamhet. Programmet syftar till att utforska normala och patologiska cellprocesser, som relaterar dessa till kliniska särdrag, diagnostiska förfaranden och svar på terapi vid neoplastisk sjukdom. Du kan anpassa ditt lärande genom att välja en specialitet från translationell forskning, genomforskning och proteomik och aktuella laboratorieapplikationer.