HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Scotland i Storbritannien 2019

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare. 

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Kontakta skolor direkt om masterprogram i naturvetenskap i Scotland i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

MSc i protetik och ortotik

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow

Detta MSc-program kombinerar kunskap om teknik och medicin med framsteg inom teknik och praktik för att skapa applikationer och lösningar på kliniskt relevanta problem. Det ger en magisterexamen i detta kliniska område och överväger globalt effekterna av funktionshinder på en befolkning och samhällets strategier globalt.

MSc Biomedical Engineering

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 21 månader Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow + 1 fler

MSc är en modulär övergångsutbildning som ger en bred utbildning inom medicinsk teknik för att hjälpa dig vidare med en karriär inom forskning, industri eller i NHS.

Msc autism

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow

MSc Autism är lämplig för alla som vill bedriva heltidsstudier på detta område. Vår heltid MSc version av programmet är öppet för internationella studenter.

Msc farmaceutisk analys

University of Strathclyde: Faculty of Science
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Storbritannien Glasgow

Kursen ger dig fördjupade kunskaper om de analysmetoder som används för att upptäcka, identifiera och kvantitativt bestämma narkotika och närbesläktade substanser.

Msc biomedicin

University of Strathclyde: Faculty of Science
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Storbritannien Glasgow

Kursen ger Masters-nivå kunskaper och praktiska färdigheter i hela skalan av biomedicinska vetenskaperna.

MSc i förskolningspraxis

University of Stirling
Campusstudier Kombinerat online och på campus Deltid 24 - 48 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling + 1 fler

Utöka din hälso- och socialvårdsexpertis, skaffa nya färdigheter och göra en skillnad i din övning med vår MSc Advance Practice. Arbeta i samarbete med kliniska experter, patienter, vårdgivare och vårdgivare är vår kurs utformad för alla vårdpersonal som arbetar inom klinisk, utbildnings-, lednings- eller forskningsroll.

Civilingenjör i vattenproduktion

University of Stirling
Campusstudier Heltid 12 - 30 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Kursen ger studenterna en unik möjlighet att dra nytta av både Stirling och City University i Hongkongs vattenbrukskompetens. Båda institutionerna har samlats för att ge denna kurs i vattenlevande livsmedelssäkerhet som innefattar djurbiologi och hälsa, näring, livsmedelssäkerhet, produktionssystem och sjukdom.

MSc globala problem i gerontologi och åldrande

University of Stirling
Internet Deltid 36 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Våra mästare i globala frågor i gerontologi och åldrande kan studeras helt online och på deltid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av vår expertis inom ämnet från var som helst i världen, ibland som passar ditt schema. Du kommer också ha möjligheter att samarbeta och studera med andra studenter från hela världen.

MSc i Early Years Practice Hälsobesök

University of Stirling
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 12 - 24 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling + 1 fler

Denna heltids- eller tvååriga deltidskurs på ett år ger dig som registrerad sjuksköterska eller barnmorska på del 1 eller del 2 i registret för vård och vårdmorska (NMC), med möjlighet att påverka hälsan och sociala vård av barn och familjer.

Civilingenjör i idrottsnäring

University of Stirling
Campusstudier Heltid Deltid 6 - 12 månader Öppen antagning Storbritannien Stirling + 1 fler

University of Stirling är ett av endast sex universiteter över hela världen som godkänts för att tillhandahålla denna masters omvandlingskurs i sportnäring - en allt viktigare del av konkurrenskraftig sport på alla nivåer.

MSc i psykologisk terapi i primärvården

University of Stirling
Internet Heltid 12 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Vår MSc psykologisk terapi i primärvården ger expertutbildning i att leverera bevisbaserad kognitiv beteendeterapi (CBT) till vuxna i primärvården. Levereras gemensamt av University of Stirling och University of Dundee. Det är utformat av NHS-proffs och kliniska akademiker för att ge dig de kliniska och professionella färdigheter som du behöver jobba som en klinisk associerad med tillämpad psykologi inom NHS.

MSc i hälsopsykologi

University of Stirling
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling + 1 fler

Hälsopsykologer främjar hälsosammare livsstil. De försöker hitta sätt att uppmuntra människor att förbättra sin hälsa och också förbättra hälso- och sjukvården som helhet. Till exempel hjälper människor att gå ner i vikt eller sluta röka eller rådgöra med läkare på bättre sätt att kommunicera med sina patienter

MSc i demensstudier

University of Stirling
Internet Deltid 33 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Kursen drivs av ett team av akademiska experter vars forskning har hjälpt till att forma demensvårdspolitiken över hela världen. Du kommer att lära dig om de senaste teorierna, innovationerna och bästa praxis i demensvården - samt få en översikt över politiska drivrutiner och initiativ och en grundning i akademiska och forskningsfärdigheter. Vår kurs drar också nytta av en rådgivande grupp av demens som stöder kursutveckling.

Civilingenjör i vattenlevnadsvetenskapliga studier

University of Stirling
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Mat från vattenlevande system är avgörande för en stor del av världens befolkning. Men med vilda fångster av skaldjur som sjunker på många ställen, spelar vattenbruket en allt större roll som en alternativ källa till högkvalitativ, näringsrik mat - och som arbetsgivare. Kontroll av sjukdom är viktig för den fortsatta framgången för denna bransch.

MSc / PGDip hos vuxna med inlärningssvårigheter som har betydande och komplexa behov

University of St Andrews
Internet Deltid 1 år Oktober 2019 Storbritannien Saint Andrews

PGDip / MSc i vuxna med inlärningssvårigheter är deltidsprogram för distansutbildning som är avsedd som fortlöpande yrkesutvecklingskvalifikationer för professionell personal som vill vara forskarutövare i sin nuvarande tjänst eller som vill fördjupa sin karriär genom att tillämpa evidensbaserad forskning i praktiken.