HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i England i Storbritannien 2019

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare. 

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Kontakta skolor direkt om masterprogram i naturvetenskap i England i Storbritannien 2019

sökresultat funna Filter

Folkhälsa och hälsofrämjande MSc

Brunel University London
Internet Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Online-programmet för folkhälsa och hälsofrämjande MSc är utformat för att utrusta akademiker med den tvärvetenskapliga kunskapen för att framgångsrikt kunna förhandla utmaningar och komplexiteter i en karriär inom hälsovården.

Msc folkhälsan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid Augusti 2019 Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 25 fler

MSc Public Health skapar proffs som kan leda och genomföra förändringar i folkhälsan över hela världen. Denna masterkurs stödjer utvecklingen av folkhälsoutövare genom att göra det möjligt för dem att förhandla, planera, genomföra och utvärdera politik och praktik.

MSc i brännskador, plast och rekonstruktiv kirurgi

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år Oktober 2019 Storbritannien London + 1 fler

Programmet syftar till att ge en grundläggande kunskap och förståelse för rekonstruktiv kirurgi. Programmet hjälper till att utrusta vårdpersonal och forskare med forskarutbildningen och översättningar som krävs för kliniskt tillämpad forskning inom detta område.

MSc i demens

University of Hull Online
Internet Deltid 2 år September 2019 Storbritannien Hull

Utmana kritiskt vanliga uppfattningar om demens som en diagnos enbart av förlust och förtvivlan. Fokusera på mänskliga rättigheter, värdighet och omsorg. Lär dig vad det betyder att leva bra med demens. Denna kurs är utformad för att ge dig en kritisk förståelse av demens och ger dig en djup inblick i upplevelsen för dem som lever med demens och deras familjer. Du kommer att utveckla nytt kritiskt tänkande och ge dig praktiska verktyg och tankesätt för att leda positiva förändringar.

MSc Regenerativ Medicin

University of Suffolk
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Ipswich + 1 fler

Regenerativ medicin omfattar många områden av life science och medicin. Det har fått ett enormt intresse från den kommersiella sektorn och från hälsovårdssystemen världen över, vilket bidrar till att utveckla potentiella alternativ till långsiktiga och kostnadseffektiva vårdmetoder. MSc Regenerative Medicine kommer att ge eleverna ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att få en kritisk kunskap och träning i den biologiska och kemiska grunden för vävnadsregenerering, stamcellerbiologi och bioteknik samt de utmaningar som hör samman med ämnesområdena. Studenter kommer att utforska några grunder av immateriella rättigheter, regleringsfrågor, etiska frågor, som alla är nyckelkomponenter i den globala regenerativa medicin sektorn. Vårt biotekniklaboratorium har listats som ett av de fem bästa i världen för RegMedNet "Award for Cultivating Excellence '2018!

Civilingenjör i folkhälsa

Anglia Ruskin University
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2019 Storbritannien Cambridge Chelmsford + 2 fler

Få de kunskaper och färdigheter du behöver för en folkhälsarkarriär över hela världen. Från epidemiologisk forskning till missbruk och sjukdom, policy-making för service commissioning, omfattar kursen de viktigaste begreppen.

MSc / PGDip / PGCert i folkhälsan

King's College London Online
Internet Deltid 2 - 6 år September 2019 Storbritannien London

Denna innovativa distansutbildning Folkhälsovetenskap, PG Dip, PG Cert kan du dra nytta av den världsberömda undervisningen i King's College London, vart du än är. Kursen lärs av några av världens ledande folkhälsovetenskapare vid fakulteten för biovetenskap

Civilingenjör i folkhälsa

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
Kombinerat online och på campus Heltid 12 - 16 månader Januari 2020 Storbritannien London

Utveckla din kunskap

MSc i global folkhälsa

Queen Mary Online
Internet Deltid 2 år Kontakt Skolan Storbritannien London

Med fokus på de sociala, politiska och miljömässiga faktorer som påverkar den globala folkhälsan kommer Queen Mary Online: s MSc i global folkhälsa att öka din medvetenhet och öka din förståelse för globala hälsofrågor så att du kan hantera sociala orättvisor i hälsa och göra positiva förändringar inom lokalt och internationella samfund.

Msc inom sjukvården operativa förvaltningen (hom)

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien Coventry

Driva utvecklingen och genomförandet av innovationer i den komplexa hälso- och sjukvårdssektorn för att underlätta förbättring.

Msc i hälsoforskningsmetoder

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campusstudier Heltid Deltid Kontakt Skolan Storbritannien Birmingham

Detta program kommer att förse dig med de färdigheter som behövs för att förstå de kritiska delarna i planering, företag, och analysera forskning inom hälso- och sjukvården. Dessa är viktiga färdigheter för alla som vill utveckla eller förbättra sin karriär inom vården och hälsorelaterad forskning.

MSc i farmakologi och bioteknik

Sheffield Hallam University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Sheffield

Få detaljerad kunskap om farmakologi och bioteknik - med tanke på forskningens industriella, kommersiella och medicinska aspekter. Detta är den enda masterkursen i Storbritannien som kombinerar ämnesområdena Farmakologi och bioteknik. Kursens syfte är att ge dig en fast kunskapsbas för att förstå de grundläggande aspekterna av dessa två distinkta områden, med särskild hänvisning till den molekylära mekanismen för droger eller till bioteknikansökningar för sjukdomar.

MSc Cell and Tissue Engineering

Keele University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Keele + 1 fler

Beläget inom ett europeiskt centreringscenter för vävnadsteknik, och baserat på Keele University lokala sjukhus campus vid Guy Hilton Research Center, erbjuder MSc i Cell and Tissue Engineering stöd och utveckling för att förbättra din karriär inom detta snabbt växande område.

MSc Infection Control

University of Essex Online
Internet Deltid 24 månader Öppen antagning Storbritannien Colchester

MSc Infection Control online har utformats för sjuksköterskor och andra vårdpersonal som har en infektionskontrollroll på sin arbetsplats, men är öppen för alla med intresse för detta område. Kursen stämmer överens med det kompetensram som skisseras av Infection Prevention Society och kommer att utveckla din kompetens inom flera viktiga områden av bästa praxis. Levereras som en online kurs, ger MSc Infection Control kurs dig ...

Msc i farmaceutisk vetenskap och medicinsk kemi

Loughborough University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år Kontakt Skolan Storbritannien Loughborough + 1 fler

Vårt program för farmaceutisk vetenskap och medicinskemi ger dig träning i farmakokinetik, läkemedelsmetabolism, läkemedelssyn och metoder för att identifiera potentiella läkemedelsmål och läkemedelskandidater och metoder för att bedöma biologiska aktiviteter för läkemedelsföreningar.