HEALTHCARESTUDIES.SE

Jämför MSc:er i hälsa på internet i Nordamerika 2019

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare. 

Online-lärande, eller e-lärande är en process att lära sig att använda olika typer av media som levererar text, ljud, bilder, animationer och strömmande video. Det finns många e-learning processer för att sprida kunskap och lära utan gränser.

Den USA brukar kallas USA, är en federal republik som består av femtio stater och ett federalt distrikt. De 48 angränsande stater och den federala distriktet i Washington, DC är i första Nordamerika mellan Kanada och Mexiko. Det statligt av Alaska är i nordvästra Nordamerika, väster om Kanada och öster om Ryssland över Berings sund, och delstaten Hawaii är en ögrupp i mitten av norra Stilla havet. Landet har också fem befolkade och nio obefolkade områden i Stilla havet och Karibien.

Be om information om masterprogram i naturvetenskap i hälsa på internet i Nordamerika 2019

108 Resultat i Master, Nordamerika, Internet Filter

Msc folkhälsan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid Augusti 2019 Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 25 fler

MSc Public Health skapar proffs som kan leda och genomföra förändringar i folkhälsan över hela världen. Denna masterkurs stödjer utvecklingen av folkhälsoutövare genom att göra det möjligt för dem att förhandla, planera, genomföra och utvärdera politik och praktik.

Magisterexamen i tillämpad träningsvetenskap-styrka och konditionering

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Internet Heltid Deltid 8 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater River Forest + 1 fler

Strength and Conditioning-koncentrationen är utformad för nuvarande utövare, strävan efter styrka och konditionering, personliga tränare och idrottsutövare. Vårt omfattande program överstiger kraven för den normala nationella styrkan

Master of Science i omvårdnad

Saint Xavier University Online
Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Chicago

Online MSN från Saint Xavier University stöder din omvandling till en betrodd sjuksköterska ledare med ett högkvalitativt och erkänt program som är överkomligt, tillgängligt och omedelbart tillämpligt.

MS i klinisk forskning (MSCR)

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 12 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Boston + 1 fler

MSCR-programmet lär studenterna de vetenskapliga grunderna för mänsklig forskning. Kurser i vår läroplan ger en djupgående titt på alla nyckelelement i klinisk forskning.

MS i farmakologi

School of Medicine - University of California Irvine
Internet Heltid 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Irvine

MSP-programmet är starkt anpassat till mission, syfte och strategisk plan för University of California, University of California, Irvine (UCI), UCI School of Medicine och UCI Department of Pharmacology. MSP online-programmet riktar sig till yrkesverksamma inom läkemedelsindustrin och relaterade områden som söker en avancerad nivå samtidigt som de fortsätter sin heltidsanställning. Programmets övergripande syfte är att ge eleverna kompetens och den senaste vetenskapliga kunskapen och forskningen inom farmakologi.

Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Internet Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Washington

Master of Science in Nursing (MSN)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campusstudier Internet Heltid 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Francisco + 1 fler

Programmet Master of Science in Nursing (MSN) förbereder RN som redan har en associerad eller kandidatexamen att avancera inom fältet genom erfarenhet av att utveckla och hantera patientvårdsplaner och för att förespråka bästa metoder inom hälsovårdsområdet.

MSc i biostatistik

University of Louisville
Campusstudier Internet Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Louisville + 1 fler

Master of Science (MS) -graden förbereder studenterna för karriärer som professionella biostatiker inom industri, regering eller akademi.

MSN med en koncentration i sjuksköterska Informatik

Nova Southeastern University Online
Internet Heltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Fort Lauderdale

Den icke-kliniska MSN-graden stöder BSN-sjuksköterskor såväl som andra vårdpersonal som gör karriärbyte. Om du inte har din BSN, men har en examen i ett relaterat fält behöver du bara slutföra en brobana för att komma in i programmet. Data-driven, bevisbaserad vård är hälsovårdens framtid. I denna specialisering mastrar du sjuksköterskekunskap och informationsvetenskap för att skapa hälsoprogram som ger starkare patientresultat.

Master of Science (MS) i Health-System Pharmacy Administration

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Internet 2 - 6 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Rootstown Township

Förbättra ditt apotek administrativa, finansiella

MSHS i medicinska laboratorietjänster

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Internet Deltid 2 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Washington

MSHS i medicinsk laboratorievetenskap (MLS) är ett icke-kliniskt onlineprogram som är idealiskt för studenter som har nationell certifiering som en MLT- eller MLS / MT / CLS, specialist eller ämnes tekniker. Du lär dig att analysera data och tillämpa empirisk kunskap för att lösa kliniska laboratorieproblem, stärka strategiska ledarskapsförmåga och bana väg för innovationer inom området.

Master i näring (MSc)

University of Central Missouri
Internet Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Warrensburg

Vår nya online mastergradsprogram i Nutrition är en fortsättning på vårt högkvalitativa grundutbildningsprogram och kommer att förbereda dietister eller näringsämnen på grundnivå för att vara livslånga elever. Vid 2024, kommer Nutrition och Dietetics Academy att kräva registrerade dietister att hålla minst en magisterexamen. Den nya Master of Science i Nutrition grad ger yrkesverksamma inom näring och andra närbesläktade yrkeskarriärer en avancerad nivå med en stark vetenskaplig kunskapsbas med fokus på att skaffa sig kompetens inom rådgivningstekniken och tillämpningen av näringsprinciper i kliniska miljöer.

Magisterexamen i sjuksköterskespersonalpraktik

Northern Illinois University Online
Internet Heltid Deltid 30 - 72 månader Januari 2020 Amerikas förenta stater DeKalb + 1 fler

Med din online MS i omvårdnad från Northern Illinois University får du avancerad klinisk vårdförmåga för att dra nytta av viktiga tillväxtområden inom sjukvården. Med MS i Nursing Family Nursing Family Nurse Practitioner (FNP) specialisering, får du mer självständighet i din övning, och uppnå kompetensen att sitta för American Careers Credentialing Center (ANCC) eller American Association of Nursing Practitioners (AANP) Family Nurse Utövare Certifieringsexamen.

MSc in Health Management

Unicaf University (ZM)
Campusstudier Internet Heltid Deltid September 2019 Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cyprus Online + 28 fler

Master of Science in Nursing: Vuxen Gerontologi Sjuksköterska Utövare - Akutvård

Seton Hall University Online
Internet Deltid 36 - 48 månader September 2019 Amerikas förenta stater South Orange

Genom onlineprogram som vår magisterexamen inom omvårdnad, vuxen-gerontologi sjuksköterska utövare erbjuder vi dig en intellektuellt utmanande miljö, verkliga erfarenheter och en optimismskultur som driver stora tankar.