HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap in Leiden i Nederländerna 2019

En naturvetenskaplig masterexamen är en examen som kan tas av studenter som redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämnesområde. En MSc tar vanligen cirka två år att ta på heltid.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Staden Leiden värdar Hollands äldsta universitet med stark anknytning till kungahuset, vars medlemmar brukar vara tidigare studenter. I denna södra Holland stad, hittar du också Webster University Leiden och yrkeshögskolan Leiden.

Kontakta skolor direkt om masterprogram i naturvetenskap in Leiden i Nederländerna 2019

sökresultat funna Filter

MSc Vitality och åldrande

Leiden University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 1 fler

Det internationella mästersprogrammet Vitality and Aging ser djupt ut på den ständigt växande åldrande befolkningen. En utmaning i många länder och ett varierat, kommande område som behöver unga akademiker.

MSc Bio-Pharmaceutical Sciences

Leiden University
Campusstudier Heltid 2 år Februari 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 1 fler

Magisterprogrammet i bio-farmaceutiska vetenskaper är ett forskningsinriktat program som täcker nästan hela området läkemedelsforskning.