HEALTHCARESTUDIES

Se alla masterprogram i naturvetenskap i Klinisk psykologi på distans i Storbritannien 2020

En naturvetenskaplig masterexamen är en examen som kan tas av studenter som redan har en kandidatexamen i ett relaterat ämnesområde. En MSc tar vanligen cirka två år att ta på heltid.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Kontakta skolor direkt om masterexamen i naturvetenskap i Klinisk psykologi på distans i Storbritannien 2020

2 Resultat i Klinisk psykologi, Storbritannien, Distansutbildning Filter

MSc i psykologisk terapi i primärvården

University of Stirling
Storbritannien, Stirling
MSc
Januari 2020
<
Heltid
<
12 månader
Engelska
Online

Vår MSc psykologisk terapi i primärvården ger expertutbildning i att leverera bevisbaserad kognitiv beteendeterapi (CBT) till vuxna i primärvården. Levereras gemensamt av Univ ...

Läs mer

MSc / PgD / PgC Health Psychology

Cardiff Metropolitan University
Storbritannien, Cardiff
MSc
September 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Denna MSc syftar till att producera högkvalitativa kandidater som har en bra position att förbättra hälsan och välbefinnandet hos människor i Wales och bortom genom att använd ...

Läs mer