De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i Klinisk psykologi på distans 2020

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare.  Klinisk psykologi integrerar klinisk kunskap och teori för a… Läs mer

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare. 

Klinisk psykologi integrerar klinisk kunskap och teori för att förstå och lindra psykisk dysfunktion och ångest. Studenter som utövar denna utbildning kan vara beredd på en karriär i en mängd olika rådgivning och medicinska miljöer.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Kontakta universitet om masterprogram i naturvetenskap i Klinisk psykologi på distans 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Utrecht University
Utrecht, Netherlands

I magisterprogrammet Klinisk barn- och ungdomspsykologi lär du dig att tillämpa din kunskap om utvecklingspsykologi i klinisk praxis.

I magisterprogrammet Klinisk barn- och ungdomspsykologi lär du dig att tillämpa din kunskap om utvecklingspsykologi i klinisk praxis. -
MSc
Heltid
Engelska
September 2020
Campusstudier