MSc i Healthcare Technology

De mest populära 75 masterprogrammen i naturvetenskap i Healthcare Technology 2019

Healthcare Technology

Studenter som har avslutat sin grundutbildning grader har möjlighet att studera vidare och få en magisterexamen. Detta gör det möjligt för dem att vara mycket mer förberedd när du anger en karriär och att hoppa rakt in i en mer framskjuten position. Dessutom kan vissa jobb är bara tillgängliga för examen elever.

Vad är civilingenjör i medicinsk teknik? Yrkesverksamma inom det medicinska området är starkt beroende av modern teknik för att framgångsrikt behandla, diagnostisera, och ta hand om patienter. Genom att studera medicinteknik, kommer du att förbereda för en karriär som tekniker, forskare, eller teknikern. Eftersom det finns många olika områden som varje kräver en annan inriktning, det finns många sätt eleverna kan välja att skräddarsy sina studier. Möjliga kurser inkluderar mikrobiologi, biokemi, kliniska tekniker, immunologi, molekylärbiologi, och epidemiologi.

Området medicinsk teknik är en avancerad fokusområde, vilket innebär att fylla i en omfattande utbildning inom detta område gör eleverna mycket eftertraktade. Akademiker kan frodas i ett meningsfullt karriär inom det medicinska området.

Innan du registrerar dig i ett program, är det klokt att lära sig så mycket som möjligt om de därmed sammanhängande avgifter i förväg. Skolan, program och land som du väljer att studera i alla kommer att avgöra undervisning och andra avgifter. Ta alla dessa faktorer i beaktande när du gör ditt beslut.

Den vanligaste karriär för dem som tjänar en magisterexamen i medicinsk teknik är teknikern. Dessa yrkesgrupper arbetar i medicinska laboratorier och utveckla och testa maskiner som läkare och annan medicinsk personal använder varje dag. Detta fält växer snabbt, och experter blir mer och mer önskvärt. Alternativt är det möjligt att bli en tekniker och använda dessa maskiner samtidigt som man övar medicin.

Till att börja en karriär inom medicinsk teknik, hitta det bästa programmet för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Master of Science i hälsoinformatik (MSHI)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Amerikas förenta stater San Francisco

USF: s kandidatexamen i hälsoinformatikprogrammet är inriktat på att utbilda nästa generations datatekniker inom teknik och vetenskap om hälsodatadanalys. Hälso- och sjukvårdspersonal lär allt från grunderna för programmering till avancerade statistiska och maskininlärningsmetoder i interprofessionala, projektbaserade klassrum. [+]

Art and Science of Health Data Analytics USF: s

Hälsoinformatik använder matematiska, vetenskapliga, tekniska, heuristiska och kognitiva metoder för modellering och lösning av komplexa och heterogena problem. Studenter som genomgår programmet Hälsoinformatik kommer att utveckla en förståelse för hur informationen (meningsfull data) omvandlas till kunskap (motiverad tro) och kunna utveckla teorier som ytterligare biomedicinsk forskning och förbättrade system för hälsovård.

Programfunktioner och höjdpunkter

Kurslitteraturen består av 36 enheter och kan slutföras på så lite som ett (1) år av heltidsstuderande. Kandidater med krävande karriär och personliga åtaganden kan slutföra programmet i sin takt, vanligtvis mellan två och tre år.... [-]


Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Online Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Washington

[+]

Engagera med GW-fakulteten från var som helst med en Internetanslutning. Delta i live, ansikte mot ansikte klasser varje vecka. Delta i klasssessioner med ett 12: 1-förhållande mellan studenter och lärare.

GRE poäng är inte nödvändiga för antagning. Kandidater är berättigade att sitta för PMP®-certifieringstestning.

Fördelar Våra framstående och välanslutna fakultetsmedlemmar främjar professionella relationer mellan studenter och vårdorganisationer i Washington, DC och runt om i världen. GW: s stora och aktiva alumni-nätverk uppmuntrar också mentorskap, nätverksmöjligheter och professionell utveckling efter examen. GRE poäng är inte nödvändiga för antagning. Studenterna måste ha minst tre års erfarenhet av vården, vilket förbereder dem att ge verkliga utmaningar i vårdutbildningen till klassrummet, där de lär sig av och samarbetar med medarbetare. [-]

Msc i nanoteknik och regenerativ medicin

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Nanoteknik och regenerativ medicin är snabbt växande fält med potential att revolutionera modern medicin. Detta tvärvetenskapliga program ger studenterna en stark vetenskaplig förståelse inom dessa områden, kombinerat med ett praktiskt och översättningsrikt fokus. [+]

Översikt

Nanoteknik och regenerativ medicin är snabbt växande fält med potential att revolutionera modern medicin. Detta tvärvetenskapliga program ger studenterna en stark vetenskaplig förståelse inom dessa områden, kombinerat med ett praktiskt och översättningsrikt fokus.

Ingångskrav

Minst en andra klassens brittiska kandidatexamen i ett vetenskap / ingenjörsämne eller en medicinsk examen eller en utländsk kvalifikation av en motsvarande standard. Forskningserfarenhet kommer också att beaktas.

Engelska språkkrav

Om din utbildning inte har genomförts på engelska, kommer du att förväntas visa bevis på en tillräcklig nivå av engelska färdigheter.

Den engelska språket för detta program är: Standard... [-]


MSc i farmakologi och bioteknik

Sheffield Hallam University
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Storbritannien Sheffield

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper om hur droger verkar på molekylär och cellulär nivå och hur biotekniska tekniker används för att producera nya droger. Detta är den enda masterkursen i Storbritannien som kombinerar ämnesområdena Farmakologi och bioteknik. Kursens syfte är att ge dig en fast kunskapsbas för att förstå de grundläggande aspekterna av dessa två distinkta områden, med särskild hänvisning till den molekylära mekanismen för droger eller till bioteknikansökningar för sjukdomar. [+]

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper om hur droger verkar på molekylär och cellulär nivå och hur biotekniska tekniker används för att producera nya droger.

Detta är den enda masterkursen i Storbritannien som kombinerar ämnesområdena Farmakologi och bioteknik. Kursens syfte är att ge dig en fast kunskapsbas för att förstå de grundläggande aspekterna av dessa två distinkta områden, med särskild hänvisning till den molekylära mekanismen för droger eller till bioteknikansökningar för sjukdomar.

Kursen ger dig

aktuell kunskap om cell- och molekylär patologi hos olika humana sjukdomargrunden för terapeutiska rationaler för behandling av sjukdomar och deras utvecklingen avancerad förståelse för rekombinant DNA-teknik och hur det används för att producera drogererfarenhet av de senaste praktiska teknikerna, såsom cellkultur, kvantitativ PCR-analys, kloning, western blotting och analytiska tekniker såsom HPLC och masspektrometriÖverförbara och forskningsmässiga färdigheter för att du ska kunna fortsätta utveckla din kunskap och förbättra din sysselsättningspotential.... [-]

Magisterexamen i medicinsk diagnostisk teknik

Furtwangen University
Campusstudier Heltid 3 terminer October 2019 Tyskland Villingen-Schwenningen

Medical Diagnostic Technologies är ett tvärvetenskapligt masterprogram som använder sig av nya laboratorie och analystekniker för medicinsk diagnostik. Medicinsk diagnostik fortskrider fortlöpande från nya fynd och tekniker som härrör från de klassiska naturvetenskaperna. Dessa leder ofta till snabbare resultat och mer framgångsrik behandling i etablerade naturvetenskapliga tekniker inklusive det medicinska området. [+]

Medical Diagnostic Technologies är ett tvärvetenskapligt masterprogram som använder sig av nya laboratorie och analystekniker för medicinsk diagnostik. Medicinsk diagnostik fortskrider fortlöpande från nya fynd och tekniker som härrör från de klassiska naturvetenskaperna. Dessa leder ofta till snabbare resultat och mer framgångsrik behandling i etablerade naturvetenskapliga tekniker inklusive det medicinska området. Den medicinska diagnostiska Technologies studieprogram således utformat för att möta efterfrågan på experter inom området molekylär diagnostik.

Eleverna bestämmer sig vilket område av molekylär diagnostik de vill specialisera sig på. Typiska områden är hög genomströmning analys, personlig medicin med immunologiska metoder eller användning av biomarkörer, och bekräftas genom kliniska studier.... [-]


Civilingenjör i teknikfysik - Biomedicinsk teknik

University of Central Oklahoma
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Edmond

Denna huvudämne är utformad så att dess akademiker kan komma in i industrin / regeringen som praktiserande ingenjörer eller bedriva forsknings- och undervisningskarriärer med statliga och / eller akademiska institutioner. Huvuddelen ger också avancerad studie inom biomedicinsk teknik, med inriktning på biomedicinsk instrumentering, biomekanik och medicinsk bildbehandling, för studenter som avser att driva en doktorsavhandling. grad i biomedicinsk teknik eller relaterade områden. [+]

Denna huvudämne är utformad så att dess akademiker kan komma in i industrin / regeringen som praktiserande ingenjörer eller bedriva forsknings- och undervisningskarriärer med statliga och / eller akademiska institutioner. Huvuddelen ger också avancerad studie inom biomedicinsk teknik, med inriktning på biomedicinsk instrumentering, biomekanik och medicinsk bildbehandling, för studenter som avser att driva en doktorsavhandling. grad i biomedicinsk teknik eller relaterade områden.

För mer information om MSc i ingenjörsfysik, vänligen klicka här .

Graduation Requirements

Studenten kan välja antingen avhandlingsalternativet eller avhandlingsalternativet. Avhandlingsalternativet kräver inlämning och offentligt försvar av en acceptabel avhandling baserad på självständig forskningsverksamhet.... [-]


Magisterexamen i digital hälsa och biovetenskap: bioinformatik

University of Turku
Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Finland Turku

Magisterexamen i digital hälsa och biovetenskap erbjuder omfattande utbildning i modern biovetenskap och digital hälsoteknik. [+]

masters.utu.fi

EXTENSIV CROSS-DISCIPLINARY TRAINING FÖR FRAMTIDA EXPERTER!

Magisterexamen i digital hälsa och biovetenskap erbjuder omfattande utbildning i modern biovetenskap och digital hälsoteknik.

Magisterexamen i digital hälsa och biovetenskap erbjuder omfattande träning från molekylära interaktioner till individer och samhälle. Bioinformatik är en av de fyra spåren som erbjuds av programmet. Andra spår i programmet är hälsoteknik, medicinsk analys och hälsa, Internet-of-Things, och Molecular Systems Biology.

Studenterna som examinerar detta tvärvetenskapliga program kommer att ha förvärvat vetenskapliga och analytiska färdigheter, kompetens inom nutidsteorier och modern teknik samt praktiska färdigheter inklusive teamarbete, ledarskap och interpersonella färdigheter i en internationell miljö. De förvärvade metodiska färdigheterna och avancerad kunskap gör att eleverna kan fortsätta sin karriärväg i akademin eller industrin.... [-]


MSc i biomedicinsk teknik

Eindhoven University of Technology
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Nederländerna Eindhoven

Medicinsk teknik är en relativt ny disciplin som är upp-och-kommande. Modern teknik har blivit en ofrånkomlig del av medicin och hälsovård. Det innebär att det finns ett växande behov på både tekniska och vårdsidan för människor med ett grepp om allt mer komplexa biomedicinska problem. [+]

Medicinsk teknik är en relativt ny disciplin som är upp-och-kommande. Modern teknik har blivit en ofrånkomlig del av medicin och hälsovård. Det innebär att det finns ett växande behov på både tekniska och vårdsidan för människor med ett grepp om allt mer komplexa biomedicinska problem.

Profilen för biomedicinsk ingenjör

Biomedicinska ingenjörer är specialiserade på att lösa tekniska problem som kräver en förståelse för hur människokroppen fungerar. De kombinerar kunskap om de syntetiska och analytiska metoder för fysik och kemi, beräkningsmetoder för matematik och system för elektroteknik mätning och kontroll med en grundlig medicinsk och biologisk grund.... [-]


Civilingenjör i biomedicinsk teknik

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Washington + 1 fler

MBM-programmet är ett program för att förbereda studenter att tillämpa tekniska principer relaterade till problem inom medicin och biologi, att förstå och modellera levande system och att montera medicinska system och enheter. [+]

Programöversikt

MBM-programmet är ett program för att förbereda studenter att tillämpa tekniska principer relaterade till problem inom medicin och biologi, att förstå och modellera levande system och att montera medicinska system och enheter.

Programmet är mycket tvärvetenskapligt, med studenter välja från ett brett spektrum av studieområden vid universitetet. Fakultetens kärnkompetens omfattar cancerbehandling, fysioterapi, kardiologi, sensorer, mikroskopisk mikroskopi, medicinsk bildbehandling och bildanalys, genetisk optik, robotik och ultraljudsapplikationer inom medicin.

Både magister- och doktorandprogrammen lärs på huvud campus och ger full tillgång till College of Medicine, Milken Institute of Public Health och George Washington Hospital. Denna interaktion stöds i samverkan med närliggande forskningsanläggningar, inklusive det nationella barndomshälsosystemet och federala organ såsom Food and Drug Administration (FDA) och National Institute of Health (NIH).... [-]


Master of Science i medicinsk teknik

International Accelerator
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Boston

Många biomedicinska ingenjörer, särskilt de som arbetar i forskningslaboratorier, behöver en examen. The Master of Science i medicinsk teknik ger studenter och praktiserande ingenjörer med teoretisk och praktisk erfarenhet som krävs för att lyckas. [+]

biomedicinsk teknik

Institutionen för medicinsk teknik erbjuder avancerade studier för grader Master of Science i medicinsk teknik, och filosofie doktor i medicinsk teknik.

En examen i medicinsk teknik kan förbättra dina karriärmöjligheter eller förbereda dig för ytterligare framgång i den akademiska världen.

Våra studenter är förberedda för akademisk, klinisk eller industriell forskning och utveckling på: grundforskning inom Engineered vävnadsmodell Systems, Diagnostic Bioimaging och sensorsystem eller terapeutiska och Reparativ Neuro.

Civilingenjör i biomedicinsk teknik

Många biomedicinska ingenjörer, särskilt de som arbetar i forskningslaboratorier, behöver en examen. The Master of Science i medicinsk teknik ger studenter och praktiserande ingenjörer med teoretisk och praktisk erfarenhet som krävs för att lyckas.... [-]


Master of Biomedical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Belgien Leuven + 1 fler

[+]

Studenten har ett intresse av medicin och bidragen från teknik till medicinska behandlingar och sjukvård i allmänhet.

Behörigheten att översätta teknisk kunskap i design och produktion av medicintekniska produkter och processer Den behörighet att tillämpa teknisk kunskap för att främja vetenskap och teknik, både i ett akademiskt sammanhang och i ett industriellt sammanhang Ledarförmåga och färdigheter för att fungera som en integrator mellan ingenjörsvetenskap och medicinsk / klinisk vetenskap och praktik.

Medicinsk teknik är en snabbt växande sektor, framgår av en ökning av antalet arbetstillfällen och företag. The Master of Science i medicinsk teknik skapades för att svara på ökade behov av hälso- och sjukvård i vårt samhälle. ... [-]


Master of Science in Health Informatics

New England College
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Henniker USA Online + 1 fler

New England College s Master of Science i hälsoinformatik är ett 36-kredit program, baserat på kunskapsdomener och standarder som fastställts av kommissionen om ackreditering för hälsoinformatik och informationshantering utbildning (CAHIIM). [+]

[-]

Civilingenjör i vårdteknologi

TalTech University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Estland Tallinn

Hälso- och sjukvårdsteknik (HCT) är ett unikt magisterprogram i Europa och Estland är det första landet som börjar att lära sig Hälso- och sjukvårdsteknik i en sådan allomfattande form. [+]

Hälso- och sjukvårdsteknik (HCT) är ett unikt magisterprogram i Europa och Estland är det första landet som börjar att lära sig Hälso- och sjukvårdsteknik i en sådan allomfattande form. HCT fokuserar på kombinationen av akademiska och praktiska färdigheter och föreläsarna är främst från branschen, vilket ger den senaste kunskapen och erfarenheten till studenterna.

Huvudspecialiseringar

Hälsovårdsteknik; Arbetshälsa och ergonomi

Specialitet

Specialisering inom hälsovårdsteknik

Health Care Technology specialitet är för personer som är intresserade av vårdhantering i kombination med informationsteknik och innovation. Inte bara skapa nya eHealth applikationer, men se till att det är mänskligt, ekonomiskt, ekonomiskt genomförbart.... [-]


Master of Science in Healthcare Management and Informatics

Kennesaw State University
Campusstudier Heltid January 2019 Amerikas förenta stater Kennesaw

[+]

Kandidater kommer att grundas i kunskapsbasen om vårdhantering och informatik, inklusive:

Bred kunskap om leverans och övning av vård inom det amerikanska systemet tillsammans med utmaningar och möjligheter i det internationella landskapet. Operativ kunskap om de etiska, rättsliga, säkerhets- / integritets- och kvalitetsfrågor som de relaterar till vårdhantering och informatik. HMI 7770 - Capstone i vårdhantering och informatik Valfria kurser (3 Krediter):

Välj en kurs från följande:

IS 8310 - Styrning, Riskhantering och Compliance STAT 8140 - Six Sigma Problemlösning Förkunskapskrav / Kompletterande kurs till alla obligatoriska / valfria kurser i programmet: HMI 7510 - Hälso- och sjukvårdshantering och informatik (HMI 7510 krävs för att ta examen i programmet med övriga kurser). o Tillträde till forskarutbildningen inom hälso- och sjukvårdsledning och informatik och / eller tillstånd från direktören för vårdhantering och informatik. Förkunskapskrav / Sammanträde till valfria och Capstone-kurser i programmet: Framgångsrik genomförande av minst 18 studiepoäng av kursen i programmet för hälso- och sjukvårdsledning och informatik och / eller tillstånd från direktören för hälso- och sjukvårdsledning och informatik. Program Totalt (36 Krediter) UPPLYSNINGSKRAV Online Graduate Application - Det finns en återbetalningsbar ansökningsavgift på 60 USD. Transkript - Officiella utskrifter från varje högskola och / eller universitet du har deltagit i. Måste vara i ett förseglat kuvert från institutionen eller skickas elektroniskt från institutionen direkt. GRE-poängrapport - Begär att dina poäng skickas elektroniskt till KSU (skolkod 5359). Ingen avdelningskod behövs. -ELLER- GMAT-poängrapport - Begär att dina poäng skickas elektroniskt till KSU. -ELLER- GMAT / GRE Waiver Request Ansökningsbrev - (Kan... [-]

Civilingenjör i nanomedicin

Swansea University
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Swansea + 1 fler

Denna 12-månaders kurs (börjar i oktober) är lämplig för akademiker med erfarenhet inom biologi, biovetenskap eller teknik som vill utveckla sin förståelse för tillämpningen av nanoteknik inom vården och genomgå utbildning i experimentell design och experimentell praxis i en nya forskningsämne. [+]

De senaste åren har man bevittnat en oöverträffad tillväxt inom forskningen inom nanovetenskap. Det finns ökande optimism att nanoteknik som tillämpas på medicin kommer att ge betydande framsteg i diagnosbehandling och förebyggande av sjukdom. Ökad efterfrågan och medvetenhet om tillämpningar av nanoteknik i medicin har resulterat i uppkomsten av en ny disciplin, nämligen nanomedicin.

Denna 12-månaders kurs (börjar i oktober) är lämplig för akademiker med erfarenhet inom biologi, biovetenskap eller teknik som vill utveckla sin förståelse för tillämpningen av nanoteknik inom vården och genomgå utbildning i experimentell design och experimentell praxis i en nya forskningsämne.... [-]