MSc i Healthcare Leadership

De mest populära 16 masterprogrammen i naturvetenskap i Healthcare Leadership 2019

Efter avslutad kandidatexamen kan eleverna antingen gå in i sina karriärer omedelbart eller fortsätta sina studier för att få en magisterexamen. Att göra det kan göra det möjligt att komma in i mer prestigefyllda positioner som erbjuder en högre lön än vad som skulle vara tillgängligt för dem med mindre utbildning.

Vad är en MSc i Healthcare Leadership? Som en viktig del av något samhälle kräver hälsovårdsområdet begåvade yrkesverksamma som kommer att stiga upp och fylla ledarroll roller. Studier av vårdledarskap förbereder eleverna att fylla sådana roller. Studier är uppdelade mellan medicin eller vetenskapliga discipliner och ledarskap, som kommunikation, delegation, strategi och teambyggande. Ibland innehåller detta ämnesområde även affärsdiscipliner, inklusive informationshantering, redovisning, budgetering eller reglering.

Elever i vårdledarskapet kan dra nytta av att utveckla ett brett utbud av färdigheter som hjälper dem att trivas i sina eventuella karriärer. De användbara färdigheter som du kommer att utveckla inom detta område kan innefatta professionell kommunikation, förståelse för medicinsk process, forskningsförmåga och kritiskt tänkande.

Innan du anmäler dig till en MSc i Healthcare Leadership-programmet är det viktigt att du genomför grundlig forskning för att räkna ut hur mycket det kostar. Det finns många faktorer som påverkar undervisningen och avgifterna, från studiestudiet till programmets längd.

Den vanligaste ställningen som vårdhögskoleledare examinerar kan fortsätta direkt efter avslutad studier är ledningen på sjukhus och kliniker. Dessa positioner omfattar chefer och administratörer. De flesta sjukvårdspolitiska studenter tänker slutligen komma in i mycket viktiga positioner, till exempel sjukhuschef eller praktikchef. Det är viktigt för studenterna att bestämma vilken balans mellan ledning och hälso- och sjukvård de vill utveckla när de studerar.

För att gå in i din utbildning i vårdledarskap, börja med att hitta ett program som fungerar för ditt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Msc klinisk ledarskap

Kingston University London
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2019 Storbritannien Kingston upon Thames + 1 fler

Denna innovativa kurs, avsedd för professionella sjukvårdspersonal som är angelägna om att lära sig mer om ledarskap och tekniker, kopplar teori och praktik genom att kombinera akademisk undervisning med arbetsbaserad inlärning. Den omfattar teorier om ledarskap och hantera förändring, och gör det möjligt att genomföra projekt som är relevanta för din arbetsplats. Många av våra elever har främjats som ett direkt resultat av att studera denna kurs. [+]

Modulerna i denna kurs kan även läsas på individuell basis (forskarutbildning kort kurs).

Välj Kingstons Clinical Ledarskap MSc

Denna innovativa kurs, avsedd för professionella sjukvårdspersonal som är angelägna om att lära sig mer om ledarskap och tekniker, kopplar teori och praktik genom att kombinera akademisk undervisning med arbetsbaserad inlärning. Den omfattar teorier om ledarskap och hantera förändring, och gör det möjligt att genomföra projekt som är relevanta för din arbetsplats. Många av våra elever har främjats som ett direkt resultat av att studera denna kurs.

Vad kommer du att studera?

Kursen består av undervisade moduler, arbetsbaserad inlärning projektet och gör det möjligt att undersöka ett ämne av intresse på djupet, i syfte att publicera. Du får lära dig att leda och hantera hälso- och sjukvården och genomföra förskott forskning att berika evidensbaserad praktik. Kursen kommer att hjälpa dig att utveckla förmågan att genomföra lärande på arbetsplatsen i kliniska situationer, och kompetent forskning sjukvårdsfrågor inom din arbetsplats. Du kommer också att få de kunskaper för att förbereda dig för hantering av förändringar och att tillämpa dina lärande för projekt inom arbetsplatsen.... [-]


Civilingenjör i ledarskap i vårdyrken utbildning

Royal College of Surgeons Ireland
Online och Campus-kombinerat Deltid 2 år September 2019 Irland Dublin

Detta program är utformat för att hjälpa dig att utvecklas som en effektiv lärare, mentor, handledare och pedagogiska ledare. Särskilda fokusområden är hur du använder ledaregenskaper i utformning av kursplaner, utbildningsstrategier, utvärdering av lärandet, klinisk handledning ... [+]

MSc i ledarskap i vårdyrken utbildning

Detta program är utformat för att hjälpa dig att utvecklas som en effektiv lärare, mentor, handledare och pedagogiska ledare. Särskilda fokusområden är hur du använder ledarskapsförmåga i utformning av kursplaner, utbildningsstrategier, bedömning av lärandet, klinisk handledning, pedagogisk forskning och utvärdering av programmet genom professionell ansökan & stipendium.

Är det här programmet för dig?

Detta program är utformat för all sjukvårdspersonal som vill visa ledarskap i undervisning och lärande. Om du redan arbetar som utbildare på om undervisningen är en del av din dag-till-dag jobb, kommer detta program att stödja dig och utveckla dig som ledare inom utbildning.... [-]


MSc / PgDip / PgCert i ledarskap och serviceförbättring

London South Bank University
Campusstudier Deltid 3 - 4 år September 2019 Storbritannien London

PgCert / PgDip / MSc ledarskap och serviceförbättring kurs med fokus på ledarskap, förändringsledning, service innovation och leverans. [+]

Detta spännande MSc-program fokuserar på ledarskap, förändringshantering, evidensbaserad serviceinnovation och leverans till nyckeln till leverans av högkvalitativ hälsovård. Programmet är avsett för erfarna, kvalificerade vårdpersonal som kan arbeta inom och över en rad olika vårdinrättningar och i olika kliniska, ledande och ledande roller.

Kursen syftar till att

Utveckla ledarskapskunskaper och färdigheter som kan tillämpas på leverans av en kvalitets-, bevisbaserad tjänst kopplad till en serviceanvändare, personal och organisatoriska resultat.Utveckla transformationsledare som kan förbättra och innovera vård och omsorg i en rad olika inställningar.Utveckla en kritisk medvetenhet om själv i ledning av serviceleverans och innovation.Förbättra kritisk medvetenhet och reflektion kring gränssnitt mellan politik, forskning, idrifttagning, service och övning.Gör det möjligt för dig att bidra till utvecklingen av din övning och den tjänst du levererar din professionella utveckling och livslångt lärande.... [-]

Civilingenjör i International Health Services och sjukhushantering

London South Bank University
Campusstudier Heltid Deltid 15 - 30 månader September 2019 Storbritannien London + 1 fler

MSc i International Health Service och Hospital Management, utformad för läkare, sjuksköterskor och administratörer som arbetar inom hälsovård. [+]

LSBU är en av de ledande centra för ledarutbildning inom offentliga och hälsovårdssektorerna i Storbritannien. Kursen har främst utformats för internationell kundkrets: läkare, sjuksköterskor, administratörer med ledande befattningar.

Vårt bidrag till effektivare hälsostyrning i länder som utvecklar vårdsystemen kommer genom undervisning, forskning, rådgivning och praktiska relationer med hälsosektorn i Afrika, Mellanöstern och Sydostasien.

Kursen syftar till att planera och förvalta hälsovårdstjänster, och läroplanen innehåller ledningsteori och praktik, strategisk förvaltning, epidemiologi, hälsopolitik och planering. Programmet innehåller också en treveckorsplacering med ett NHS-sjukhus.... [-]


Magisterexamen i hälsovårdsförvaltningen - Organisationsutveckling och ledarskap

Saint Joseph's University Online
Online Deltid 2 - 3 år September 2019 Amerikas förenta stater Philadelphia

Denna koncentration är utformad för att förbättra dina kunskaper i att hantera och utveckla friska organisatoriska kulturer i vårdmiljöer. Coursework utforskar gruppdynamik och teamledarskap, organisatoriska teorier och systemtänkande, ledarskapskompetenser för styrande organisationer och genomför framgångsrik förändringshantering genom komplexa hälsovårdssystem. [+]

Denna MS Health Administration - Organisationsutveckling och ledarskapskoncentration är utformad för att förbättra dina kunskaper i att hantera och utveckla friska organisatoriska kulturer i vårdmiljöer.

Coursework utforskar gruppdynamik och teamledarskap, organisatoriska teorier och systemtänkande, ledarskapskompetenser för styrande organisationer och genomför framgångsrik förändringshantering genom komplexa hälsovårdssystem.

[-]

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University
Campusstudier Heltid 2 år July 2019 Amerikas förenta stater Ithaca

Förbereder vårdpersonal för att underlätta förändring och driva innovation - från insidan och över hela branschen. [+]

Förbereder vårdpersonal för att underlätta förändring och driva innovation - från insidan och över hela branschen.

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership är ett tvåårigt program i New York City. Detta tvååriga Executive Program kommer att fördjupa din karriär och stärka din förmåga att driva meningsfull förändring i vården.

Vad gör Executive MBA / MS i Healthcare Leadership program annorlunda?

Det är det enda programmet i sitt slag i Ivy League. Du kommer att examinera med två prestigefyllda grader från Cornell University: en MBA och en MS i vårdledning.

Två kraftverk i forskarutbildningen - Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management och Weill Cornell Graduate School of Medical Sciences - har samarbetat för att skapa ett tvåårigt program som fokuserar på att bygga generella ledarskap och utveckla en djupare förståelse för vårdindustrin.... [-]


MSc Ledarskap Och Förvaltning För Hälso- och sjukvårdspraxis

University of Salford
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2019 Storbritannien Manchester + 1 fler

Vi vet att effektivt ledarskap och ledning inte sker av en slump. Denna övningsrelaterade kurs riktar sig till alla vårdpersonal som vill utveckla kunskap, färdigheter och kvaliteter för att vara en effektiv sjukvårdsledare. Denna ledarskaps- och ledningskurs är utformad för att ge dig självförtroendet för att försöka nya och kreativa tillvägagångssätt på arbetsplatsen, hantera komplexa ledarskapssituationer och ge effektiva patient- och serviceutfall. [+]

I korthet:Omvandla patient- och serviceresultat på lokal nivåFörstå din organisation och bli en effektiv ledareUtforska utmaningarna och möjligheterna att påverka policy som påverkar patient- och tjänsteutfallDeltidsstudiealternativInternationella studenter kan ansökaKursöversikt

Vi vet att effektivt ledarskap och ledning inte sker av en slump. Denna övningsrelaterade kurs riktar sig till alla vårdpersonal som vill utveckla kunskap, färdigheter och kvaliteter för att vara en effektiv sjukvårdsledare. Denna ledarskaps- och ledningskurs är utformad för att ge dig självförtroendet för att försöka nya och kreativa tillvägagångssätt på arbetsplatsen, hantera komplexa ledarskapssituationer och ge effektiva patient- och serviceutfall.... [-]


Msc i omvårdnad med tonvikt på omvårdnadsledning i hälso- och sjukvårdssystem (bro)

Grand Canyon University
Online Campusstudier September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

The Bridge, som erbjuds av Grand Canyon University College of Nursing and Health Care Professions, hjälper erfarna RN med en kandidatexamen utanför omvårdnaden göra övergången till magisterexamen studier. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Leverera ledarskap för patientvårdsprecision Gå med ledare och förändringsskapare i framkant av vårdutvecklingen. The Bridge, som erbjuds av Grand Canyon University College of Nursing and Health Care Professions, hjälper erfarna RN med en kandidatexamen utanför omvårdnaden göra övergången till magisterexamen studier.

När du har genomfört de sex kurser i sjukvårdsbron, kommer du att komma in i MSN med tonvikt på omvårdnadsledning. I detta MSN-broprogram utvecklar du dina färdigheter i kritiskt tänkande, effektiv kommunikation, ledarskap och administration av resurser för att förbereda en ledande roll i dagens komplexa vårdmiljöer.... [-]


Magister i företagsekonomi och magisterexamen inom omvårdnad: omvårdnad ledarskap i hälso- och sjukvårdssystem

Grand Canyon University
Online Campusstudier Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Master of Business Administration & Master of Science in Nursing: Nursing Leadership in Health Care Systems är utformad för att förbereda erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen i omvårdnad för att utveckla tvärfunktionella företagsledningsfärdigheter och ledarskapskompetenser inom omvårdnad. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Lead Healthcare Nästa Evolution Master of Business Administration & Master of Science in Nursing: Nursing Leadership in Health Care Systems är utformad för att förbereda erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen i omvårdnad för att utveckla tvärfunktionella företagsledningsfärdigheter och ledarskapskompetenser inom omvårdnad. Studenter som är inskrivna i dual MSN MBA dual degree programmet kan ta kurser för att utveckla avancerad hantering färdigheter.

De många ämnen som utforskas i MSN MBA dual degree online-programmet inkluderar ledarskap och ledning, ledarskapsteori och tillämpning, redovisning, ekonomi, operationshantering teoretiska grunder för omvårdnad roller och övning och etik i en vård miljö. En capstone-kurs kulminerar MBA-MSN-programmet, vilket ger dig möjlighet att utveckla ett bevisbaserat praktikprojektförslag som behandlar ett affärsproblem, problem eller problem i yrkesutövning. Du identifierar ett problem som är lämpligt för forskningsbaserad intervention. söklitteratur; föreslå en lösning och utveckla en plan för att genomföra lösningen, utvärdera resultaten och sprida resultaten.... [-]


Magisterexamen i företagsekonomi och magisterexamen i omvårdnadsledning inom hälso- och sjukvårdssystemen (bro)

Grand Canyon University
Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Ta affärsutveckling till patientfokuserad excellens

Hälso- och sjukvårdsledare på dagens konkurrensutsatta marknad behöver företagskunskap förutom vårdkompetens. Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad.

Vad du får lära

Under hela detta MSN och MBA broprogram, kommer du att kritiskt undersöka grunden för avancerad omvårdnadspraxis och ledarskap. Det betyder att du deltar i sex kurser på avancerad nivå som bygger din:... [-]


Magisterexamen i omvårdnad - avancerad vårdledning och ledarskap

Kennesaw State University
Online Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Kennesaw

MSN-ledarskapet inom omvårdnadsprogrammet erbjuder två distinkta spår: MSN i ledarskap i omvårdnadsprogram - Nursing Education Leadership i ett digitalt världsspår; MSN i ledarskap inom omvårdnadsprogram - omvårdnad och omvandlingsledare. [+]

OM PROGRAMMET

MSN-ledarskapet i omvårdnadsprogrammet erbjuder två distinkta spår:

MSN i ledarskap i omvårdnadsprogram - Nursing Education Leadership i ett digitalt världsspår MSN i ledarskap inom omvårdnadsprogram - omvårdnad och omvandlingsledare

Båda är avancerade utbildningsprogram som bygger på bakgrund av erfarna registrerade sjuksköterskor för att förbereda dem för att fungera i olika ledarroller i den framväxande världen av samarbetshälsovård och omvårdnad.

UPPLYSNINGSKRAV Online Graduate Ansökan - Det finns en återbetalas $ 60 ansökningsavgift. Transkript - Officiella transkript från varje högskola och / eller universitet du har deltagit. Måste vara i ett förseglat kuvert från institutionen eller skickas elektroniskt från institutionen direkt. Uttalande om personliga mål - Kan laddas upp i onlineapplikationen. Bör inte överstiga en sida. Kopia av din nuvarande RN-licens i staten Georgia Återuppta - Kan laddas upp i onlineapplikationen. Två rekommendationsbrev - Kan skickas elektroniskt via onlineapplikationen. Grundutbildningskurser i forskning dokumenterad på utskrifter. [-]

Msc i styrningen i ledarskap i European Public Health

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Maastricht

The Master of Science i European Public Health ger dig bakgrund och kompetens för att analysera de offentliga hälso- och sjukvårdssystemen i hela Europa, och för att förbereda, stödja och följa hög nivå [+]

MSc i European Public Health

The Master of Science i European Public Health ger dig bakgrund och kompetens för att analysera de offentliga hälso- och sjukvårdssystemen i hela Europa, och för att förbereda, stödja och följa hög nivå beslutsprocesserna i EU: s institutioner, i regeringen, och i offentliga och privata organisationer . Du kommer att utrustas med innovativa forskningsmetoder, analysverktyg och styrinstrument som behövs för att fungera effektivt i beslutsfattandet och utveckling på organisatoriska, regional, EU-regional, nationell och europeisk nivå.

Programmet kommer att hjälpa dig att utveckla de kunskaper och färdigheter till:

jämföra hälsa och sjukvård i olika europeiska inställningar söka efter och fastställa bästa praxis främja överföring av bästa praxis råd om innovation och genomförande av bästa praxis i nya situationer. ... [-]

Msc inom sjukvården operativa förvaltningen (hom)

The University of Warwick, Warwick Manufacturing Group WMG
Campusstudier Heltid 1 år October 2019 Storbritannien Coventry

Driva utvecklingen och genomförandet av innovationer i den komplexa hälso- och sjukvårdssektorn för att underlätta förbättring. [+]

Denna kurs har utformats för att uppfylla de särskilda behov och krav som är intresserade av en förvaltning eller ledande roll i det komplexa hälso- och tjänstesektorn. Den MSc i sjukvårds Operativ förvaltning är lämplig för studenter från en rad olika akademiska bakgrund inom teknik, affärer, och vetenskap. Även om ingen tidigare vård bakgrund krävs, kommer kursen att tilltala kliniskt kvalificerade studenter som vill flytta in i hälso- och sjukvårdssystemen modellering, e-hälsa, hälsa eller medicinsk informatik.

Vi kommer att förse dig med

De kunskaper och färdigheter för att bedöma organisationens prestationer och driva utvecklingen och genomförandet av innovationer i hälso- och sjukvårdsorganisationer i syfte att underlätta förbättring. ... [-]


Msc internationell sjukvård ledarskap

The University of Manchester Middle East Centre
Online och Campus-kombinerat Deltid 2 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Detta unika Masters 'program fokuserar på de globala utmaningarna för sjukvårdsledare, och de roller som kliniker, chefer och den bredare hälsovårdssekonomin kan spela för att omforma vården. Det kommer att utrusta nuvarande och ambitiösa ledare och chefer med spetskunskap och praktik från hela världen. Det är särskilt fördelaktigt för dem som behöver utmana sin vårdspecifika kunskap och maximera deras potential. [+]

Detta unika Masters 'program fokuserar på de globala utmaningarna för sjukvårdsledare, och de roller som kliniker, chefer och den bredare hälsovårdssekonomin kan spela för att omforma vården. Det kommer att utrusta nuvarande och ambitiösa ledare och chefer med spetskunskap och praktik från hela världen. Det är särskilt fördelaktigt för dem som behöver utmana sin vårdspecifika kunskap och maximera deras potential.

Efter examen kommer dina ledarskap att hjälpa organisationer runt om i världen och leverera vård som skapar offentligt värde och sätter patienten i centrum för allt. Detta är ett spännande tillfälle att studera med de ljusaste sjukvårdspersonal från hela världen och få ett verkligt internationellt perspektiv. Vi hoppas att du kan gå med oss ​​för att dra nytta av mer än 50 års kompetens inom detta område.... [-]


Civilingenjör I Internationell Hälsovetenskap Ledarskap

The University of Manchester, China Centre
Online och Campus-kombinerat Deltid 2 år March 2019 Kina Shanghai China Online + 1 fler

Detta unika Masters 'program fokuserar på de globala utmaningar som vårdledare står inför, och de roller som kliniker, chefer och den bredare hälsovårdssekonomin kan spela för att omforma vården. Det kommer att utrusta nuvarande och ambitiösa ledare och chefer med spetskunskap och praktik från hela världen. Det är särskilt fördelaktigt för dem som behöver utmana sin vårdspecifika kunskap och maximera deras potential. Efter examen hjälper dina ledarskapskompetenser organisationer runt om i världen och levererar vård som skapar offentligt värde och sätter patienten i centrum för allt. [+]

University of Manchester är ett av Storbritanniens ursprungliga "redbrick" -universiteter med en stolt historia, inklusive 25 nobelprisvinnare bland dess arv. Det har varit en plats som vårdar kunskap och förbinder de ljusaste sinnena för att hitta innovativa lösningar för världens största utmaningar. Berömbart Storbritanniens största campusbaserade universitet erbjuder Manchester specialistiska och tvärvetenskapliga kurser med högsta akademiska rigor.

University of Manchester China Center grundades 2008, som ursprungligen ansvarar för att blanda inlärningskurser från Alliance Manchester Business Schools till Kina. Det öppnades officiellt som University of Manchester, Kina, den 25 september 2016 av presidenten och vice kanslern vid universitetet Prof. Dame Nancy Rothwell. Tillgängliga kurser inkluderar deltid MBA-program, specialistiska masterprogram och samarbetsprogram med Shanghai Tongji University och Shanghai JiaoTong University.... [-]