Filter
MSc
Australien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök bland masterprogram i naturvetenskap i Hälsovetenskap i Australien 2019/2020

En masterexamen i naturvetenskap är en examen som tilldelas studenter som har slutfört ett visst antal kurser inom ramarna för ett masterprogram vid en högskola eller ett universitet. Att ta en MSc kan hjälpa studenterna att förbättra sina arbetsutsikter och ge dem en erfarenhetsnivå som tilltalar potentiella arbetsgivare. 

Studieprogram inom hälso- och sjukvården förbereder studenterna att arbeta inom hälso- och sjukvården inom ett brett spektrum av roller. Kursen omfattar ett brett spektrum av ämnen som gör det möjligt för studenter att få kunskaper inom ämnen som sträcker sig från humanbiologi till hälsopolitik och administration.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Be om information om masterprogram i naturvetenskap i Hälsovetenskap i Australien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Hälsovetenskap, Australien

Bond University

The Master of Science från Research (Health Sciences) gör det möjligt att genomföra kontrollerade studier i ett eller flera av Hälsouniversitetet och Medicinska forskning ... [+]

INGÅNGSKRAV

Slutförandet av ett relevant grundexamen med högsta betyg i ett relevant ämne, med bevis på förmåga att genomföra övervakad forskning, eller en examen eller en kombination av kvalifikationer bedöms vara likvärdiga av kommittén fakulteten Research.

PROGRAM BESKRIVNING

The Master of Science från Research (Health Sciences) gör det möjligt att genomföra kontrollerade studier i ett eller flera av Hälsouniversitetet och Medicinska forskningsområden och grupper. Det är en internationellt erkänd akademisk examen och är en väg till forskarutbildning.

Potentiella områden för forskning möjlighet inkluderar:

ANATOMI Evidensbaserad praktik Nutrition & Dietetics genetik Hälsa yrken Utbildning Immunology indigenous Health medicinsk etik Medicinsk forskning neuroscience Fysiologi / Farmakologi Fysioterapi Folkhälsan Sport och motion vetenskap Sport Hantering Stamceller Urologi ... [-]
Australien Robina
Januari 2020
Engelska
Heltid
104 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska