HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 4 masterprogrammen i naturvetenskap i Gerontologi 2020

En magisterprogram är en forskarutbildningskurs studie avsedd för avancerad lärande inom ett visst område. En avhandling vanligtvis krävs för att färdigställas som visar den fördjupade undersökning göras under programmet. Masterprogram brukar ta två år att genomföra, men det kan variera.

Vad är en civilingenjörsexamen i gerontologi? Gerontologi är studiet av åldrandet. Ett program i gerontologi är utformad för att hjälpa eleverna förbereda sig för att arbeta inom detta växande område. Programmet fokuserar på hur en person åldrar, mentalt, fysiskt och socialt. Kurser kommer att omfatta åldrande vård och tjänster, relation ändringar som en person blir äldre och åldrandets inverkan på samhället. Program kan också omfatta olika yrken inom området gerontologi, så att eleverna kan fokusera på ett valt yrke att få praktisk erfarenhet inom området.

Slutföra en masterprogrammet i gerontologi tillåter en person att fokusera sin karriär efter exponering för en mängd olika ämnen inom området. Dessutom tjänar de med avancerade grader i allmänhet mer än de utan grader eller mindre grad.

Kostnaderna för ett program kommer att variera från skola till skola beror på skillnader i program och krav. Det är bäst att kolla med din skola finansiella stödet kontor för att få en bra kalkyl.

Akademiker i en gerontologi masterprogrammet hittar arbete i många olika inställningar, inklusive hälso- och sjukvård, offentlig service, utbildning och forskning. Akademiker kan arbeta som handläggare på sjukhus med inriktning på gerontologi program, lärare i högskolor, forskare att utveckla produkter för att hjälpa till med åldrande frågor, beslutsfattare som fokuserar på åldersrelaterade problem och rådgivare inom vård och förlängd vård och omsorg.Dem som redan arbetar på fältet kan nu kvalificera för administrativa och ledande befattningar.

Med den snabbt växande geriatrisk befolkningen, fler och fler människor som behövs för att arbeta inom gerontologi. Med jobbtillväxten rör sig i en uppåtgående riktning, är det nu dags att få utbildade för att arbeta inom detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

4 Resultat i Gerontologi Filter

Magisterexamen i Gerontologi

Kansas State University Global Campus
Amerikas förenta stater, Manhattan + 1 Mer
MSc
September 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Online

Gerontology masterprogrammet är utformat för att förbereda studenter som planerar att arbeta direkt med äldre personer eller som kommer att vara involverade i utbildning eller ...

Läs mer

Master of Science (Gerontologi och rehabiliteringsstudier)

University of Wollongong
Australien, Wollongong + 1 Mer
MSc
Juli 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
Deltid
<
18 månader
30 Jun 2019
Engelska
Online och Campus-kombinerat
Campusstudier
Online

En doktorsexamen i gerontologi och rehabiliteringsstudier ger kandidater med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och ger mellankarriärkliniker möjlighet att uppdatera sin k ...

Läs mer

Forskning Master i gerontologiska vetenskaper

Vrije Universiteit Brussel
Belgien, bryssel
MSc
21 Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
01 Apr 2020
Engelska
Campusstudier

Forskarstuderande i gerontologiska vetenskaper erbjuder en särskild träningspass till de utmärkta studenter som vill bygga upp en akademisk karriär inom området gerontologi. P ...

Läs mer

MSc globala problem i gerontologi och åldrande

University of Stirling
Storbritannien, Stirling
MSc
September 2020
<
Deltid
<
36 månader
Engelska
Online

Våra mästare i globala frågor i gerontologi och åldrande kan studeras helt online och på deltid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av vår expertis inom ämnet från var som ...

Läs mer