HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 5 masterprogrammen i naturvetenskap i Gerontologi 2019

En magisterprogram är en forskarutbildningskurs studie avsedd för avancerad lärande inom ett visst område. En avhandling vanligtvis krävs för att färdigställas som visar den fördjupade undersökning göras under programmet. Masterprogram brukar ta två år att genomföra, men det kan variera.

Vad är en civilingenjörsexamen i gerontologi? Gerontologi är studiet av åldrandet. Ett program i gerontologi är utformad för att hjälpa eleverna förbereda sig för att arbeta inom detta växande område. Programmet fokuserar på hur en person åldrar, mentalt, fysiskt och socialt. Kurser kommer att omfatta åldrande vård och tjänster, relation ändringar som en person blir äldre och åldrandets inverkan på samhället. Program kan också omfatta olika yrken inom området gerontologi, så att eleverna kan fokusera på ett valt yrke att få praktisk erfarenhet inom området.

Slutföra en masterprogrammet i gerontologi tillåter en person att fokusera sin karriär efter exponering för en mängd olika ämnen inom området. Dessutom tjänar de med avancerade grader i allmänhet mer än de utan grader eller mindre grad.

Kostnaderna för ett program kommer att variera från skola till skola beror på skillnader i program och krav. Det är bäst att kolla med din skola finansiella stödet kontor för att få en bra kalkyl.

Akademiker i en gerontologi masterprogrammet hittar arbete i många olika inställningar, inklusive hälso- och sjukvård, offentlig service, utbildning och forskning. Akademiker kan arbeta som handläggare på sjukhus med inriktning på gerontologi program, lärare i högskolor, forskare att utveckla produkter för att hjälpa till med åldrande frågor, beslutsfattare som fokuserar på åldersrelaterade problem och rådgivare inom vård och förlängd vård och omsorg.Dem som redan arbetar på fältet kan nu kvalificera för administrativa och ledande befattningar.

Med den snabbt växande geriatrisk befolkningen, fler och fler människor som behövs för att arbeta inom gerontologi. Med jobbtillväxten rör sig i en uppåtgående riktning, är det nu dags att få utbildade för att arbeta inom detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

5 Resultat i Gerontologi Filter

MSc globala problem i gerontologi och åldrande

University of Stirling
Internet Deltid 36 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Våra mästare i globala frågor i gerontologi och åldrande kan studeras helt online och på deltid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av vår expertis inom ämnet från var som helst i världen, ibland som passar ditt schema. Du kommer också ha möjligheter att samarbeta och studera med andra studenter från hela världen.

Magisterexamen i Gerontologi

Kansas State University Global Campus
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Gerontology masterprogrammet är utformat för att förbereda studenter som planerar att arbeta direkt med äldre personer eller som kommer att vara involverade i utbildning eller forskning relaterad till åldrande frågor.

Forskning Master i gerontologiska vetenskaper

Vrije Universiteit Brussel
Campusstudier Heltid 2 - 3 år September 2019 Belgien Brussels

Forskarstuderande i gerontologiska vetenskaper erbjuder en särskild träningspass till de utmärkta studenter som vill bygga upp en akademisk karriär inom området gerontologi. Programmet ger också en idealisk förberedelse för att starta en doktorsexamen inom området Gerontologi.

Master of Science (Gerontologi och rehabiliteringsstudier)

University of Wollongong
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 18 månader Mars 2020 Australien Wollongong + 3 fler

En doktorsexamen i gerontologi och rehabiliteringsstudier ger kandidater med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och ger mellankarriärkliniker möjlighet att uppdatera sin kunskap genom moderna studier inom åldersvård och rehabilitering. Ledarskap och forskning färdigheter som uppnåtts i Master of Science (Gerontology and Rehabilitation Studies) förbereder dig för karriärutveckling till senior kliniska, ledande, lärande och forskningsroller. Kandidater från denna kurs är kliniska sjuksköterskekonsulter, ambitiösa kliniska sjuksköterskekonsulter, familjeomsorgare, sjukvårdspersonal, ergoterapeuter, sjukgymnaster, registrerade sjuksköterskor, socialarbetare, volontärer och andra i ålders- och demensvård.

Master i social gerontologi (MSc)

University of Central Missouri
Campusstudier Internet 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Warrensburg

Master of Science i social gerontologi från University of Central Missouri kommer att förbereda dig för en givande karriär inom detta blomstrande område. Baserat på en utmärkelsesfilosofi i äldreomsorgen, är det här programmet utformat för att arbeta som professionella. Du kommer att vara redo för olika karriärmöjligheter, från att arbeta i åldersverkets administration för att tillhandahålla personlig vård och service. Eftersom gerontologifältet är tvärvetenskapligt välkomnar vi studenter som har fullgjort en grundutbildning för att driva MS i social gerontologi vid UCM.