Filter
MSc
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 5 masterprogrammen i naturvetenskap i Gerontologi 2019

En magisterprogram är en forskarutbildningskurs studie avsedd för avancerad lärande inom ett visst område. En avhandling vanligtvis krävs för att färdigställas som visar den fördjupade undersökning göras under programmet. Masterprogram brukar ta två år att genomföra, men det kan variera.

Vad är en civilingenjörsexamen i gerontologi? Gerontologi är studiet av åldrandet. Ett program i gerontologi är utformad för att hjälpa eleverna förbereda sig för att arbeta inom detta växande område. Programmet fokuserar på hur en person åldrar, mentalt, fysiskt och socialt. Kurser kommer att omfatta åldrande vård och tjänster, relation ändringar som en person blir äldre och åldrandets inverkan på samhället. Program kan också omfatta olika yrken inom området gerontologi, så att eleverna kan fokusera på ett valt yrke att få praktisk erfarenhet inom området.

Slutföra en masterprogrammet i gerontologi tillåter en person att fokusera sin karriär efter exponering för en mängd olika ämnen inom området. Dessutom tjänar de med avancerade grader i allmänhet mer än de utan grader eller mindre grad.

Kostnaderna för ett program kommer att variera från skola till skola beror på skillnader i program och krav. Det är bäst att kolla med din skola finansiella stödet kontor för att få en bra kalkyl.

Akademiker i en gerontologi masterprogrammet hittar arbete i många olika inställningar, inklusive hälso- och sjukvård, offentlig service, utbildning och forskning. Akademiker kan arbeta som handläggare på sjukhus med inriktning på gerontologi program, lärare i högskolor, forskare att utveckla produkter för att hjälpa till med åldrande frågor, beslutsfattare som fokuserar på åldersrelaterade problem och rådgivare inom vård och förlängd vård och omsorg.Dem som redan arbetar på fältet kan nu kvalificera för administrativa och ledande befattningar.

Med den snabbt växande geriatrisk befolkningen, fler och fler människor som behövs för att arbeta inom gerontologi. Med jobbtillväxten rör sig i en uppåtgående riktning, är det nu dags att få utbildade för att arbeta inom detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre

5 Resultat i Gerontologi

University of Stirling

Våra mästare i globala frågor i gerontologi och åldrande kan studeras helt online och på deltid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av vår expertis inom ämnet från va ... [+]

Översikt

Globalt växer antalet äldre personer snabbare än antalet personer i någon annan åldersgrupp, vilket sätter press på alla samhällssektorer.

Kursen klarar av två viktiga vetenskapliga områden.

Vi utmanar dig att överväga hur åldringsprocessen sker över en persons livskurs, inte bara senare år.Vi lär oss ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för gerontologi som beaktar åldrarnas sociala inverkan.

Du kommer att utforska en rad hälsovård, socialvård och politiska sammanhang från hela världen som du kan ansöka om i ett lokalt sammanhang.

Kärnmoduler har utvecklats för studenter som vill specialisera sig inom denna snabbväxande sektor med fokus på den äldsta, som är den snabbast växande gruppen och mest sannolikt att uppleva svaghet, människor som lever med demens i en rad inställningar , och effekten av multidroiditet på en åldrande befolkning.... [-]

Storbritannien Stirling
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
36 månader
Internet
Läs mer på svenska
Kansas State University Global Campus

Gerontology masterprogrammet är utformat för att förbereda studenter som planerar att arbeta direkt med äldre personer eller som kommer att vara involverade i utbildning ... [+]

Gerontologi Magisterexamen

Gerontology masterprogrammet är utformat för att förbereda studenter som planerar att arbeta direkt med äldre personer eller som kommer att vara involverade i utbildning eller forskning relaterad till åldrande frågor.

Detta program ger eleverna de kärnkompetenser som identifierats av föreningen för gerontologi i högre utbildning och bygger på kunskaper om kandidatexamen och examen kurser från flera universitet.

Karriär inom Gerontologi

Kandidater från gerontologimästarens program är ofta inblandade i:

hälsofrämjande programstyra intergenerationella aktiviteterhantera seniorcentra eller pensionskamraterrådgivning äldre människor och deras familjerhjälpa människor att planera för sin pensioneringAckreditering... [-]
Amerikas förenta stater USA Online
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Vrije Universiteit Brussel

Forskarstuderande i gerontologiska vetenskaper erbjuder en särskild träningspass till de utmärkta studenter som vill bygga upp en akademisk karriär inom området gerontolo ... [+]

PROGRAMBESKRIVNING

Kurser i programmet kan delas in i två teman:

Gerontologi fokuserar på de biologiska, biomedicinska, psykologiska och sociala aspekterna av gerontologiForskningsmetodik ger dig färdigheter att göra forskning inom gerontologi.

Gå till programmets webbsida

UPPLYSNINGSKRAV

Sökande måste ha en kandidatexamen i ett studieområde relaterat till programinnehållet.

För att bli antagen måste du vara skicklig på engelska.

HUR MAN ANSÖKER

För att kunna ansöka måste du fylla i ansökningsformuläret online.

Ansök nu för forskarstuderande i gerontologiska vetenskaper

[-]
Belgien Brussels
September 2019
Engelska
Heltid
2 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Wollongong

En doktorsexamen i gerontologi och rehabiliteringsstudier ger kandidater med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och ger mellankarriärkliniker möjlighet att uppdatera ... [+]

Kursöversikt

En doktorsexamen i gerontologi och rehabiliteringsstudier ger kandidater med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och ger mellankarriärkliniker möjlighet att uppdatera sin kunskap genom moderna studier inom åldersvård och rehabilitering.

Ledarskap och forskning färdigheter som uppnåtts i Master of Science (Gerontology and Rehabilitation Studies) förbereder dig för karriärutveckling till senior kliniska, ledande, lärande och forskningsroller. Kandidater från denna kurs är kliniska sjuksköterskekonsulter, ambitiösa kliniska sjuksköterskekonsulter, familjeomsorgare, sjukvårdspersonal, ergoterapeuter, sjukgymnaster, registrerade sjuksköterskor, socialarbetare, volontärer och andra i ålders- och demensvård.... [-]

Australien Wollongong
Mars 2020
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
University of Central Missouri

Master of Science i social gerontologi från University of Central Missouri kommer att förbereda dig för en givande karriär inom detta blomstrande område. Baserat på en ut ... [+]

Betjänar åldringen

Master of Science i social gerontologi från University of Central Missouri kommer att förbereda dig för en givande karriär inom detta blomstrande område. Baserat på en utmärkelsesfilosofi i äldreomsorgen, är det här programmet utformat för att arbeta som professionella. Du kommer att vara redo för olika karriärmöjligheter, från att arbeta i åldersverkets administration för att tillhandahålla personlig vård och service. Eftersom gerontologifältet är tvärvetenskapligt välkomnar vi studenter som har fullgjort en grundutbildning för att driva MS i social gerontologi vid UCM.

Flexibilitet för dig

Examensarbete

Tack vare UCMs flexibla kurstillfällen kan du balansera dina doktorandstudier med ditt arbete och familjeliv. Genom att ta kurser på nätet eller under dagen, natten och över sommaren på våra campus i Warrensburg och Lee, kan du slutföra detta program på mindre än två år!... [-]

Amerikas förenta stater Warrensburg
September 2019
Engelska
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska