603 Masterexamen (MSc) Program i Europa for 2024

Masterexamen (MSc) Program i Europa for 2024Filter
    • Turku, Finland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet i mänsklig neurovetenskap utbildar framtida experter att förstå och mäta mänsklig hjärnfunktion och prestanda.

    • Dublin, Irland

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    • Wrexham, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Utvecklad i samarbete med Betsi Cadwaladr University Health Board (BCUHB), ger denna kurs studenter möjlighet att utveckla sina forskningsfärdigheter, utforska specialistområden och slutföra ett oberoende forskningsprojekt som integrerar studiet av sjukdomens biologi, inklusive moderna koncept och tillämpningar av biomedicinska vetenskap.

    • Budapest, Ungern

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta program omfattar olika vetenskapliga fält av naturvetenskap, teknikvetenskap och humaniora också. Utredningen fokuserar på fenomenen kognition - uppfattning, uppmärksamhet, minne, resonemang, tänkande och beteende - ur ett tvärvetenskapligt perspektiv: Antropologi, Konstgjord Intelligens, Biologi, Lingvistik, Neurovetenskap, Filosofi och Psykologi har bidragit till utvecklingen som kärnområden.

    • Milan, Italien

    Heltid

    2 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    MSc-programmet i biomedicinsk teknik ger studenterna en ingenjörsutbildning som tillämpas på den medicinska och biologiska miljön. Utbildningsvägen är avsedd att utbilda studenter i design av biomedicinsk utrustning, apparater, material och procedurer och att erbjuda en korrekt introduktion till hanteringen av biomedicinsk teknik i företag och hälsoorganisationer.

    • Nijmegen, Nederländerna

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Som student i forskarstuderandens program Molecular Mechanisms of Disease kommer du att hitta dig i en dynamisk forskningsmiljö - en där varje ny teoretisk inblick kan vara nyckeln till ett nytt läkemedel eller bättre diagnos och behandling.

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Brunels Health Economics & Health Policy MSc online syftar till att underlätta för dig att få avancerade färdigheter, principer och kunskaper för en karriär inom hälso- och sjukvård och hälsopolitiska organisationer (t.ex. hälso- och sjukvård, myndigheter, universitet, den ideella sektorn, forskningsenheter, läkemedelsindustrin) . Utveckla ett kritiskt förhållningssätt till hälsoekonomi och tillämpningen av ekonomiska verktyg för att utvärdera sjukvårdsinsatser och policy, samtidigt som du skaffar avancerade akademiska och forskningsmässiga färdigheter.

    • Luzern, Schweiz

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    The Master of Arts i vårdvetenskap vid universitetet i Luzern erbjuder studenter från ett brett spektrum av discipliner nödvändiga kunskaper och färdigheter mot en övergripande förståelse av hälsa, fungerande och funktionshinder.

    • Liverpool, Storbritannien

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig hur du kan inspirera andra, driva innovation och leda effektivt inom hälso- och sjukvårdsorganisationer med denna heltid online MSc från Healthcare Leadership från University of Liverpool.

    • Tallinn, Estland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Hälso- och sjukvårdsteknik (HCT) är ett unikt magisterprogram i Europa och Estland är det första landet som börjar att lära sig Hälso- och sjukvårdsteknik i en sådan allomfattande form.

    • Hamburg, Tyskland
    • Potsdam, Tyskland

    Heltid

    6 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Masterprogrammet i International Public Health Management bygger på idén att tillhandahålla en tvärvetenskaplig, internationell, och forskningsorienterad ledarutbildning för planering, utveckling, och kontrollerande uppgifter inom folkhälsosektorn. Syftet med utbildningsprogrammet är att förmedla kvalifikationer som, i betydelsen entreprenöriellt tänkande och skådespel, förbereder studenterna för framtida krav på en högsta ledande position inom folkhälsosektorn med ledarskap och ledningsansvar.

    • Hull, Storbritannien

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Utmana kritiskt vanliga uppfattningar om demens som en diagnos enbart av förlust och förtvivlan. Fokusera på mänskliga rättigheter, värdighet och omsorg. Lär dig vad det betyder att leva bra med demens. Denna kurs är utformad för att ge dig en kritisk förståelse av demens och ger dig en djup inblick i upplevelsen för dem som lever med demens och deras familjer. Du kommer att utveckla nytt kritiskt tänkande och ge dig praktiska verktyg och tankesätt för att leda positiva förändringar.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Skaffa dig kompetens, kunskap och praktisk erfarenhet för en karriär som läkemedelsanalytiker inom industri eller akademi.

    • Antwerp, Belgien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Master of Science in Tropical Medicine (MTM) är ett 60 poäng program med ett val mellan biomedicinsk eller klinisk vetenskap orientering. Den bygger på expertis från Institute of Tropical Medicine (ITM). MTM syftar till att utveckla forskningsfärdigheter om diagnos och hantering av de vanligaste och återkommande tropiska sjukdomarna i världen; den syftar till att stärka utbildningen i forskningstekniker och metoder inom de kliniska och biomedicinska områdena, och den syftar till att bidra till utvecklingen av forskningskapacitet i resursbegränsade miljöer.

    • Belfast, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MSc (Res) i cancermedicin kommer att ge studenterna ny kunskap om hur precisionsmedicin kan förbättra och forma framtida vård. Studenterna kommer att få praktisk erfarenhet av molekylära tekniker och utrustning/enheter som används i ett modernt molekylärt laboratorium; Kursen kommer att ge utbildning i laboratorie- och forskningskunskaper som är tillämpliga inom flera vetenskapliga discipliner i en stödjande inlärningsmiljö. Centralt för detta forskningsintensiva program är ett 24-veckors forskningsprojekt (som löper under båda terminerna) där studenter genomgår praktisk forskarutbildning inom aktiva forskargrupper.