HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära masterprogrammen i naturvetenskap i hälsa 2019 Europa

En masterexamen i naturvetenskap är ett avancerat studieprogram som tar cirka två år. Många skolor erbjuder dessa program på internet eller på deltid så att det blir lättare för dem med andra åtaganden att få sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Den mest populära MSc:en i hälsa Europa 2019

sökresultat funna Filter

Folkhälsa och hälsofrämjande MSc

Brunel University London
Internet Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien London + 1 fler

Online-programmet för folkhälsa och hälsofrämjande MSc är utformat för att utrusta akademiker med den tvärvetenskapliga kunskapen för att framgångsrikt kunna förhandla utmaningar och komplexiteter i en karriär inom hälsovården.

Civilingenjör i International Health Management

Berlin School Of Business & Innovation
Campusstudier Heltid 18 månader Oktober 2019 Tyskland Berlin

MSc i International Health Management kommer att förbereda dig för en karriär inom sjukvårdssektorn genom att utveckla din förståelse för hälsohantering domän. Dessutom kommer programmet att säkerställa att du utvecklar de färdigheter som krävs för att arbeta i en internationell miljö.

Online MSc i folkhälsovetenskap

University of Glasgow Online
Internet Deltid 2.5 - 6 år September 2019 Storbritannien Glasgow

Befolkningshälsovetenskap är ett framväxande område av hälsovetenskap som fokuserar på de flera determinanterna av hälsoutfall och deras inverkan på en befolkning. Universitetet i Glasgow är rankat i världens topp 100 av universiteter (QS World University Rankings 2019). Det tillhandahåller det enda online-programmet av sitt slag i Storbritannien som är inriktat på att mäta, kvantifiera och beskriva befolkningens hälsotillstånd och hälsoskillnader genom hög nivåforskning och statistisk analys.

Master of Science i global hälsa

Ghent University - Faculty of Medicine and Health Sciences
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Belgien Ghent

Varje dag står vi inför viktiga globala hälsoutmaningar från 2000-talet, som kroniska sjukdomar, psykiska sjukdomar, åldrande befolkning, hälsokonsekvenserna av klimatförändringar, föroreningar och migration. Dessa utmaningar kan bara hanteras effektivt genom ett tvärvetenskapligt, sektorsövergripande, globalt tillvägagångssätt som tar itu med de många orsakerna och konsekvenserna. Master of Science i Global Health ger dig den nödvändiga kunskaper och färdigheter för att hantera dessa komplexiteter genom att ge dig en sund teoretisk grund, blandad med tillämpade klasser och praktik. Tillsammans förbereder detta träningspaket dig att bli en katalysator för förändring som global hälsovårdspersonal.

MSc i demens

University of Hull Online
Internet Deltid 2 år September 2019 Storbritannien Hull

Utmana kritiskt vanliga uppfattningar om demens som en diagnos enbart av förlust och förtvivlan. Fokusera på mänskliga rättigheter, värdighet och omsorg. Lär dig vad det betyder att leva bra med demens. Denna kurs är utformad för att ge dig en kritisk förståelse av demens och ger dig en djup inblick i upplevelsen för dem som lever med demens och deras familjer. Du kommer att utveckla nytt kritiskt tänkande och ge dig praktiska verktyg och tankesätt för att leda positiva förändringar.

M.Sc. Advanced General Dental Practice

International Medical College
Campusstudier Kombinerat online och på campus Heltid 2 år Kontakt Skolan Tyskland Münster + 1 fler

Den normala studietiden är 2 år. Studiet har ett totalt engagemang på cirka 3000 timmar.

Msc folkhälsan

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid Augusti 2019 Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 25 fler

MSc Public Health skapar proffs som kan leda och genomföra förändringar i folkhälsan över hela världen. Denna masterkurs stödjer utvecklingen av folkhälsoutövare genom att göra det möjligt för dem att förhandla, planera, genomföra och utvärdera politik och praktik.

MSC medicinsk genetik

The Cyprus School of Molecular Medicine
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

Programmet främjar kompetens och utbildar studenter på viktiga frågor i medicinsk genetik. Den utmanande läroplaner omfattar obligatoriska visade kurser som täcker de viktigaste aspekterna av medicinsk genetik och ett antal valbara kurser som gör det möjligt eleverna att bredda sina kunskaper på andra områden av medicinsk genetik. MSc Research eller biblioteksprojekt på olika aspekter av medicinsk genetik bedrivs i state-of-the-art avdelningar och kliniker i Cyperns Institute of Neurology och genetik (CING).

Magisterexamen i ledarskap

RCSI Institute of Leadership
Kombinerat online och på campus Deltid 2 - 5 år Augusti 2019 Irland Dublin Förenade arabemiraten Dubai + 2 fler

Sjukvårdsorganisationer är bland de mest komplexa i dagens samhälle. När en ny era för hälso-och sjukvård uppstår, kommer sjukvårdsledare att behöva hantera ökad risk, osäkerhet, tvetydighet och effektivt hantera och genomföra förändringar, vilket kräver effektiv ledarstil och kvaliteter. MSc i ledarskap är utformat för att utveckla morgondagens ledare idag genom att utveckla ledarskapskompetenser, ledaregenskaper och förmågan att vara innovativa i en osäker hälsovårdsmiljö som har begränsade resurser, ökade krav och betydande budgetbegränsningar.

MSc i brännskador, plast och rekonstruktiv kirurgi

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 5 år Oktober 2019 Storbritannien London + 1 fler

Programmet syftar till att ge en grundläggande kunskap och förståelse för rekonstruktiv kirurgi. Programmet hjälper till att utrusta vårdpersonal och forskare med forskarutbildningen och översättningar som krävs för kliniskt tillämpad forskning inom detta område.

MDSc Prosthodontics

School of Dentistry - University of Dundee
Campusstudier Heltid 24 månader Kontakt Skolan Storbritannien Dundee

Du kommer att utveckla förbättrade färdigheter och förståelse för den vetenskapliga grunden och praktiken av prostodonti så att du blir kompetent vid diagnos och behandling av mer komplexa problem.

MSc Regenerativ Medicin

University of Suffolk
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Storbritannien Ipswich + 1 fler

Regenerativ medicin omfattar många områden av life science och medicin. Det har fått ett enormt intresse från den kommersiella sektorn och från hälsovårdssystemen världen över, vilket bidrar till att utveckla potentiella alternativ till långsiktiga och kostnadseffektiva vårdmetoder. MSc Regenerative Medicine kommer att ge eleverna ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt för att få en kritisk kunskap och träning i den biologiska och kemiska grunden för vävnadsregenerering, stamcellerbiologi och bioteknik samt de utmaningar som hör samman med ämnesområdena. Studenter kommer att utforska några grunder av immateriella rättigheter, regleringsfrågor, etiska frågor, som alla är nyckelkomponenter i den globala regenerativa medicin sektorn. Vårt biotekniklaboratorium har listats som ett av de fem bästa i världen för RegMedNet "Award for Cultivating Excellence '2018!

Magisterexamen i hälsostyrning

Uninettuno University - Atheneum Liberal Studies
Internet Heltid Deltid 18 - 24 månader Öppen antagning Italien Rome + 1 fler

Master of Science i Health Management med sina 2 specialiseringar: Civilingenjörsingenjören i International Health Management och civilingenjörshögskolan har utformats av International Telematic University UNINETTUNO för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till ledande befattningshavare och ledare inom hälsosektorn.

Civilingenjör i folkhälsa

Anglia Ruskin University
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader September 2019 Storbritannien Cambridge Chelmsford + 2 fler

Få de kunskaper och färdigheter du behöver för en folkhälsarkarriär över hela världen. Från epidemiologisk forskning till missbruk och sjukdom, policy-making för service commissioning, omfattar kursen de viktigaste begreppen.

MSc / PGDip / PGCert i folkhälsan

King's College London Online
Internet Deltid 2 - 6 år September 2019 Storbritannien London

Denna innovativa distansutbildning Folkhälsovetenskap, PG Dip, PG Cert kan du dra nytta av den världsberömda undervisningen i King's College London, vart du än är. Kursen lärs av några av världens ledande folkhälsovetenskapare vid fakulteten för biovetenskap