HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 10 masterprogrammen i naturvetenskap i Äldrevård 2019

En Master of Science är en akademisk examen som förvärvats via ett avancerat program för studier i en gren av vetenskap, matematik eller teknik, med vissa undantag. Denna typ av certifiering kräver oftast en avhandling för slutförande, och kan vara ett obligatoriskt behörighet för att undervisa vid en högskola eller universitet.

Vad är en MSc i Age Care? Äldreomsorg, även kallad åldern vård eller äldreomsorg, farhågor som uppfyller de unika medicinska behoven hos äldre människor. Hemtjänst, äldreboende, hospice och hemsjukvård alla faller under behörighet av äldreomsorg. Det är tillhandahållande av tjänster som uppfyller de medicinska och sociala krav som pensionärer som vill behålla sin självständighet och värdighet, men också behöver hjälp med vård och vissa dag till dag funktioner. En examen i äldreomsorg kan innehålla grundläggande kurser i ämnen som sjuksköterskor, barnmorskor, epidemiologi och offentliga hälsorelaterade tillämpningar av kvalitativ forskning.

Statistiken visar att nästan varje plats i världen har en äldre befolkning som är på en all-time high och snabbt växande. Olika typer av ålder och sjukvården är i hög efterfrågan, och som den medicinska vetenskapen framåt, det är säker på att bli fler och fler möjligheter för någon utbildad inom detta område för att utmärka sig och främja sin karriär.

Eftersom den finansiella kostnaden för utbildningsprogram kan vara mycket olika för olika elever beroende på ett antal faktorer, är det bäst att grundligt undersöka din skola val innan du ansöker.

Även en stor del av äldreomsorg industrin verkar inom obetalda sektorn, kan en utbildad äldreomsorg professionell fortfarande få arbete på ett äldreboende eller hospice anläggningen, som en del av ett sjukhus hemvårdsprogram, eller i forsknings- eller akademiska kapacitet att utveckla området. Generellt utsikter till arbete är ofta beroende på läge och erfarenhet.

Om du har något intresse av att studera äldreomsorg, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

 

10 Resultat i Äldrevård Filter

MSc globala problem i gerontologi och åldrande

University of Stirling
Internet Deltid 36 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Våra mästare i globala frågor i gerontologi och åldrande kan studeras helt online och på deltid, vilket ger dig möjlighet att dra nytta av vår expertis inom ämnet från var som helst i världen, ibland som passar ditt schema. Du kommer också ha möjligheter att samarbeta och studera med andra studenter från hela världen.

MSc i demensstudier

University of Stirling
Internet Deltid 33 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Kursen drivs av ett team av akademiska experter vars forskning har hjälpt till att forma demensvårdspolitiken över hela världen. Du kommer att lära dig om de senaste teorierna, innovationerna och bästa praxis i demensvården - samt få en översikt över politiska drivrutiner och initiativ och en grundning i akademiska och forskningsfärdigheter. Vår kurs drar också nytta av en rådgivande grupp av demens som stöder kursutveckling.

Magisterexamen i Gerontologi

Kansas State University Global Campus
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Amerikas förenta stater USA Online

Gerontology masterprogrammet är utformat för att förbereda studenter som planerar att arbeta direkt med äldre personer eller som kommer att vara involverade i utbildning eller forskning relaterad till åldrande frågor.

Forskning Master i gerontologiska vetenskaper

Vrije Universiteit Brussel
Campusstudier Heltid 2 - 3 år September 2019 Belgien Brussels

Forskarstuderande i gerontologiska vetenskaper erbjuder en särskild träningspass till de utmärkta studenter som vill bygga upp en akademisk karriär inom området gerontologi. Programmet ger också en idealisk förberedelse för att starta en doktorsexamen inom området Gerontologi.

MSc Vitality och åldrande

Leiden University
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Nederländerna Leiden The Hague + 1 fler

Det internationella mästersprogrammet Vitality and Aging ser djupt ut på den ständigt växande åldrande befolkningen. En utmaning i många länder och ett varierat, kommande område som behöver unga akademiker.

Master of Science (Gerontologi och rehabiliteringsstudier)

University of Wollongong
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 18 månader Mars 2020 Australien Wollongong + 3 fler

En doktorsexamen i gerontologi och rehabiliteringsstudier ger kandidater med en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och ger mellankarriärkliniker möjlighet att uppdatera sin kunskap genom moderna studier inom åldersvård och rehabilitering. Ledarskap och forskning färdigheter som uppnåtts i Master of Science (Gerontology and Rehabilitation Studies) förbereder dig för karriärutveckling till senior kliniska, ledande, lärande och forskningsroller. Kandidater från denna kurs är kliniska sjuksköterskekonsulter, ambitiösa kliniska sjuksköterskekonsulter, familjeomsorgare, sjukvårdspersonal, ergoterapeuter, sjukgymnaster, registrerade sjuksköterskor, socialarbetare, volontärer och andra i ålders- och demensvård.

MSc / PGDip / PGCert Advanced i demensstudier

University of Bradford
Internet Deltid 3 år September 2019 Storbritannien Bradford

Avancerad demensstudier är ett distansprogram för deltid. Genom att studera online har du flexibilitet att passa dina studier runt ditt arbetsliv och lära av och med studenter från hela världen.

Anmälan KRITERIER

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences
Campusstudier Heltid 3 terminer Augusti 2020 Amerikas förenta stater Washington

Master of Science i ålders- och hälsovårdsutbildningen förbereder eleverna till arbete inom en mängd olika åldringsrelaterade områden. Kandidater kan bedriva jobb i en rad offentliga och privata inställningar som program- eller anläggningsadministratörer, planerare, utövare, forskare, förespråkare och utbildare. Nya jobbmöjligheter för välutbildade gerontologer utvecklas ständigt.

Master i social gerontologi (MSc)

University of Central Missouri
Campusstudier Internet 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Warrensburg

Master of Science i social gerontologi från University of Central Missouri kommer att förbereda dig för en givande karriär inom detta blomstrande område. Baserat på en utmärkelsesfilosofi i äldreomsorgen, är det här programmet utformat för att arbeta som professionella. Du kommer att vara redo för olika karriärmöjligheter, från att arbeta i åldersverkets administration för att tillhandahålla personlig vård och service. Eftersom gerontologifältet är tvärvetenskapligt välkomnar vi studenter som har fullgjort en grundutbildning för att driva MS i social gerontologi vid UCM.

MSc i demens

University of Hull Online
Internet Deltid 2 år September 2019 Storbritannien Hull

Utmana kritiskt vanliga uppfattningar om demens som en diagnos enbart av förlust och förtvivlan. Fokusera på mänskliga rättigheter, värdighet och omsorg. Lär dig vad det betyder att leva bra med demens. Denna kurs är utformad för att ge dig en kritisk förståelse av demens och ger dig en djup inblick i upplevelsen för dem som lever med demens och deras familjer. Du kommer att utveckla nytt kritiskt tänkande och ge dig praktiska verktyg och tankesätt för att leda positiva förändringar.