MSc i kardiovaskulär vetenskap

Allmänt

Programbeskrivning

MSc i kardiovaskulär vetenskap

Kardiovaskulära sjukdomar är fortfarande en viktig orsak till dödsfall och ohälsa över hela världen. Denna nya MSc, undervisad av forskare och kliniker som är ledare inom sitt område, ger studenterna möjlighet att lära sig aktuella områden inom kardiovaskulär vetenskap, förbereda dem för vidare forskning eller karriär inom industrin.

Vad ska jag lära mig?

Studenter kommer att utveckla en detaljerad kunskap om molekylär och cellulär kardiovaskulär vetenskap, djurmodeller av kardiovaskulär sjukdom, mikrovaskulär biologi och de mekanismer som hjärtat och kärlfunktionen fungerar i hälsa och sjukdom samt statistisk metodik. De kommer att få värdefulla forskningsfärdigheter och en medvetenhet om de etiska, juridiska och sociala aspekterna av utvecklingen inom hjärt-kärlsjukdom.

Varför ska jag studera denna examen vid UCL?

Institutet för kardiovaskulär vetenskap vid UCL samlar världsledande forskare och kliniker som arbetar inom kardiovaskulär forskning för att tillhandahålla innovativ forskning för förebyggande och behandling av hjärt- och cirkulationssjukdomar, undervisning och utbildning i världsklass och framtidstänkande policyutveckling.

UCL har en av de största, mest dynamiska kardiovaskulära forskningsbaserna i Storbritannien. Detta tvärvetenskapliga program lärs i samarbete med UCLH, Institute of Ophthalmology, Institute of Child Health, UCL Heart Hospital och Great Ormond Street Hospital, som erbjuder studenter tillgång till ett världsledande samhälle i spetsen för kardiovaskulär forskning.

Din karriär

Kandidater från detta program kommer att vara väl placerade för en doktorand inom detta område och en karriär inom forskning, och kommer att ha en bra grund för inresa i läkemedelsindustrin. Programmet ger också en utmärkt utbildning mot relaterade områden som vetenskaplig journalistik och på områden som kräver kritisk bedömning av komplexa data.

Ingångskrav

Minst en övre andra klassens kandidatexamen i en vetenskaplig eller medicinsk disciplin från ett brittiskt universitet eller en utländsk kvalifikation av en motsvarande standard.Hur man ansöker

På grund av det stora antalet mottagna ansökningar accepterar detta program inte längre ansökningar för 2020/21. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär. Ansökningar om inträde 2021/22 öppnas senare under året.


Studenter rekommenderas att ansöka så tidigt som möjligt på grund av konkurrens om platser. De som ansöker om stipendium (särskilt utländska sökande) bör ta del av ansökningsfrister.


Vem kan ansöka?

Detta program är utformat för både forskare och kliniker som vill ha en grundlig bakgrund inom kardiovaskulär vetenskap, antingen för vidare forskning inom detta område eller för tillträde till läkemedelsindustrin.

Senast uppdaterad Sep 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The UCL Institute of Cardiovascular Science was set up in 2011 and aims to be a world-class centre of excellence in pioneering novel, integrative strategies in preventative and therapeutic cardiovascu ... Läs mer

The UCL Institute of Cardiovascular Science was set up in 2011 and aims to be a world-class centre of excellence in pioneering novel, integrative strategies in preventative and therapeutic cardiovascular medicine. Läs mindre