MSc Nursing and Health

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Denna kurs är utformad för registrerade sjuksköterskor från alla specialiteter och erbjuder dig en stödjande, internationell lärmiljö där du kommer att lära dig tillsammans med sjuksköterskor i olika stadier av deras karriär.

Att lära med sjuksköterskor från andra länder och andra specialiteter innebär att du kommer att utveckla din medvetenhet om olika kulturella metoder och arbetssätt. Dessutom kommer det att finnas några möjligheter för arbetsplatsupplevelse i en NHS-, forsknings- eller utbildningsmiljö, vilket ger dig förstahandsinsikter om hur hälso- och sjukvård tillhandahålls i Storbritannien.

Du kommer att få en utmärkt grund i Storbritanniens fyra Pillars of Practice:

  • klinisk praxis
  • underlättande av lärande
  • ledarskap och bevis
  • forskning och utveckling

Du uppmuntras att överväga de utmaningar och möjligheter som är förknippade med omvårdnad. Det kommer att finnas många möjligheter att diskutera och debattera samtida frågor och evidensbasen med andra sjuksköterskor, föreläsare, andra studentgrupper och ämnesexperter under föreläsningar, tutorials och andra schemalagda sessioner.

Du har möjlighet att genomföra en två-veckors arbetsplatsupplevelse. Detta kan göras i en miljö du väljer, inklusive hälsovård, socialvård, universitet (t.ex. kliniska färdigheter eller idrottsinstitut) eller i en forskningsinställning.

vittnesmål

”Jag skulle starkt rekommendera programmet. Det har gett mig en djupare förståelse för yrket som definitivt hjälper mig att växa till den bästa sjuksköterska jag kan vara. Detta program har gett mig mer självförtroende och gjort det möjligt för mig att få värdefull teoretisk och evidensbaserad kunskap som jag kan använda i praktiken. ”
Jemma Messenger

Ingångskrav

Betygskrav
Du måste ha en vanlig kandidatexamen eller motsvarande och vara en registrerad sjuksköterska. För information om motsvarande kvalifikationer för anmälan, maila kurskontakten.

Engelska språkkrav

  • IELTS (totalt) 6.5
  • Läsning 5.5
  • Lyssna 5.5
  • Talar 6,0
  • Skrivning 6,0

Karriärer

Du kan utvecklas till olika karriärer inom klinisk praxis, sjuksköterskautbildning och forskning. Du kommer att ha utvecklat kunskapen och färdigheterna för att du ska kunna utvecklas som ledare i ett föränderligt sjukvårdslandskap.

Internationella studenter kommer att ha möjlighet att söka sysselsättning i Storbritannien. För att kunna göra detta kommer du att ansöka om registrering hos sjuksköterskor och barnmorskoråd (NMC). Faserna i ansökan inkluderar ett datorbaserat test (CBT), en objektiv strukturerad klinisk undersökning (OSCE) och antagning till NMC-registret.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Läs mindre
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mer Mindre